login |

Hírkedd – Farm 2. évad!

2015. 11. 10. 08:55 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Új csaj 1. évad (folytatás), Hűtlen vágyak 1. évad, Empire 2. évad
 • Premier: London Spy S1, Cake Wars S2 + Finálé: Awkward. S5 (őszi, dupla! – vendégblogger?), Ladies of London S2 + Király Viktor ismét fellépett a The Voice-ban (ha valaki kivágná a részletét, vagy találna teljes(!) videót a neten, jelezheti kommentben)
 • Magyar premier – Comedy Central: 12.03 South Park (South Park) 19. évad
 • Az RTL Klub berendelte A farm 2. évadját. (via comment.com)
 • A Netflix 12.18-án teszi elérhetővé új animációs sorozatát, a Bill Burr-féle F is For Family-t.
 • Az NBC berendelt még 3 részt a The Mysteries of Laura 2. évadjához, így az eredetileg 13 részre szóló megbízás 16-ra bővült.
 • A Running Wild with Bear Grylls Barack Obama szereplésével felvett különkiadását 12.17-én adja lesz az NBC.
 • A képregény rajzolója azt mondta, hogy a George Romero-féle Empire of The Dead projekt az AMC-n fog kikötni, de persze ez még lehet, hogy csak annyit jelent, hogy ők rendelik be a pilotszkriptet.
 • A Lifetime passzolta a The Clan of the Cave Bear című ősemberes drámát (bővebben róla itt) a pilot elkészítése után. Az itthon A Barlangi Medve népe címen megjelent könyv alapján tervezett sorozatból ugyanis csak 4 részes szezont akartak berendelni, míg a gyártó stúdió ebbe nem ment bele, csak teljes évadot fogadott volna el. Így most utóbbi megpróbálja más csatornának eladni a pilotot.
 • Miguel Sapochnik, Game of Thrones-os rendező lefényképezte a 6×10 csapóját, és a képet kirakta a Twitter-ére. És sokak szerint már ez is elég nagy spoiler.
 • Az Activision Blizzard Studios megalakulásának bejelentésével egy időben nem csak Call of Duty-mozifilmet jelentettek be, hanem tévésorozatos terveket. Előbb egy kalap alá vesznek pár játékot (Call of Duty, Starcraft, Diablo, Skylanders, Hearthstone), amikből filmeket és tévés projekteket terveznek készíteni, majd pedig konkrétan bejelentették, hogy érkezik a Skylanders Academy, ami animáció lesz Eric Rogers showrunnersége mellett, olyan szinkronhangokkal, mint Jonathan Banks, Justin Long, Ashley Tisdale, Norm Macdonald.
 • A Call of Duty kapcsán egyébként nagy mozgóképes univerzumról beszélnek, aminek tévésorozat is a része lenne.
 • Pilotszerep: Jada Pinkett Smith – Murder Town (ABC – executive produceri kredittel)
 • Vendégszerep: Nicky Whelan, Milo Ventimiglia – The League, Tyler Ritter – NCIS és NCIS: New Orleans, Josh Close – Person of Interest (visszatérő), Eidan Hanzei – The Last Ship (visszatérő), Chelsea Handler – The Muppets,
 • A fentiekből ítélve nemsokára lesz egy afféle NCIS – NCIS: New Orleans-crossover.
 • Mint ahogy a két sorozat showrunnerje, Caroline Dries és Michael Narducci egyáltalán azon agyal, hogy össze kéne hozni egy The Vampire Diaries – The Originals-crossovert.
 • Interjú: Dirk Gerkens + még egy (az RTL Klub volt, a TV2 leendő (?) vezetője), Mike Chessler és Chris Alberghini (az Awkward. showrunnerjei), Jennie Snyder Urman + még egy (a Jane The Virgin showrunnerje), Scottie Thompson (Jeanne – NCIS), Aziz Ansari és Zack Cowie (a Master of None készítője és zenei rendezője a sorozat zenéjéről),
 • Pilotberendelés (szereplőgárda-függő): The Last Tycoon – Amazon, készítő és rendező: Billy Ray, showrunner: Chris Keyser, F. Scott Fitzgerald utolsó, befejezetlen regénye alapján itthon: Az utolsó cézár – hivatalos tartalom itt). Az eredetileg az HBO-ra tervezett projekt Irving Thalberg, filmes mogul életén alapul, a középpontban a 30-as évek Hollywood-jának első csodagyereknek számító stúdióvezetője van, aki egyre magasabbra tör.
 • Pilotberendelés (rendezőfüggő): The Interestings – Amazon, készítő: Lyn Greene és Richard Levine. Meg Wolitzer regénye alapján. Karakterdráma pár barátról, akik 15 éves korukban ismerkednek meg egymással 1974-ben, egy művészeti táborban. A sorozat a következő pár évtizedükről szólna, a fiatalkori elvárások és az idősebb kori realitások szembe állításával. Akkor adja magát a két idősáv?
 • Új sorozat: Making a Murderer – Netflix, 10 rész, dokusorozat Steven Avery-ről, aki 18 évet ült erőszakos nemi közösülés vádjával, amikor DNS-vizsgálat révén kiderült, hogy más a felelős a tettért. Rendező: Laura Ricciardi és Moira Demos, premier: 12.18.
 • 01.05-én a Lifetime Pitch Slapped címmel indít dokureality-t (8 rész) az acapella versenyek világáról, két rivális csapat felkészülését követve.
 • Az E! a The Royals mellé berendelt egy kibeszélő utóshow-t The Royal Hangover címmel, de ez is, mint jó pár új projektjük, digitális platformra, főleg YouTube-ra készül.
 • És ugyancsak E!-s sorozat, illetve együttélős reality lesz a Famously Single, amiben olyan celebek szerepelnek, akiknek nem volt szerencséje a szerelemmel, s erre afféle kezelést is kapnak majd. Szereplők: Brandi Glanville, Pauly D, Josh Murray, Aubrey O’Day, Jessica White, Willis McGahee, Somaya Reece és Calum Best

15 hozzászólás Ne habozz!

seed - 2015. 11. 10. 09:05

büdös életbe nem tudom elképzelni, hogy nézne ki a cod. és ott is csalnának ? :D lenne wh, aimbot minden ? :D

iverson2 - 2015. 11. 10. 09:50

Azért a Hearthstone is érdekes lenne mint film, vagy sorozat. Olyan Karib tenger kalózai módra leülnek a hősök (ott kockáztak) játszani, kártyázni és aki nyer, az lesz a jani XD.

elemerapioca - 2015. 11. 10. 10:14

COD nem rosz otlet, attol fug melyik reszt veszik alapul. Ha a modern, robotost akkor szivas mert szerintem nagyon gagyi, ha a Modern Warfare szeriat akkor nem lesz rosz

sankovari - 2015. 11. 10. 10:16

Király Viktor az első elő showban itt elérhető, megnézhető:
https://www.youtube.com/watch?v=cJEjQxuc5yk

winnie - 2015. 11. 10. 10:27

sankovari: igen, a rövid verziók felkerülnek youtube-ra, de hátha valaki kivágja majd a hosszút.

Lemoni - 2015. 11. 10. 11:55

“Új sorozat: Making a Murderer – Netflix”
Mintha csak a Rectify lenne :)

Platschu - 2015. 11. 10. 12:51

StarCraft sorozat vagy film sem lenne ám rossz…

kiskiraly - 2015. 11. 10. 14:28

8 részes mini egy bányászvárosról, amelyet fel akar számolni egy nagy cég, hogy üzemet építsen oda

A cseh HBO-n a Burning Bush írójától

https://www.c21media.net/hbo-europe-mines-czech-series/

Stewie - 2015. 11. 10. 14:37

Milyen műsor a farm,amihez második évadot rendelt be az RTL Klub? Mivel eddig nem hallottam erről,ezért érdeklődök

ldavid - 2015. 11. 10. 14:55

itt nézhető a teljes Voice részlet http://bit.ly/1WKENK9

winnie - 2015. 11. 10. 15:26

Stewie: a viasaton ment 12-13 éve ez a reality formátum, ahol a játékosok egy tanyán gazdálkodnak mindentől távol, és így látják el magukat.

winnie - 2015. 11. 10. 15:26

ldavid: köszi

Desmond Wallace - 2015. 11. 10. 16:17

Magyar premier: Film Café: december 24. Tut (Az ifjú fáraó)

Silas - 2015. 11. 10. 18:11

igen, kell a TVD-TO crossover!! csak eddig azt mondták, nem lesz. hogy ne keltsenek csalódást. francokat, jó lenne

Stewie - 2015. 11. 10. 18:16

köszönöm winnie a választ,akkoriban még kábel tv szolgáltatásunk se volt,így nem csoda ha sose hallottam még a farm című műsorról,lehet belenézek a műsorba,és ha tetszeni fog nekem,akkor követni is fogom

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz