login |

Emlékeztető: A férjem védelmében 7. évad + Continuum 4. évad + Sr. Ávila 1. évad

2015. 11. 18. 20:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Kanada odavág, , ,

Ma. Universal Channel. 21:20. The Good Wife – 7×01 (kritika)
Ma. Cinemax. 22:00. Sr. Ávila – 1×01
Ma. PRO4. 22:00. Continuum – 4×01
(kritika)

Befejeződik a kanadai, időutazós scifisorozat, folytatódik a legjobbnak tartott országos széria (a gyenge szinkronnala jó szinkron még le van maradva), illetve érkezik egy mexikói bűnügyi sorozat, amit én passzolok, mert nem ismerek, de hátha valaki tud ajánlani. Itt a szinopszisa:

Az HBO latin-amerikai részlegének saját gyártású sorozatának középpontjában Senor Ávila áll. A középosztálybeli férfi a hétköznapi életben férj és egy tinédzser fiú apja, a munkáját tekintve pedig biztosítási ügynök, másodállásban azonban a helyi bűnszervezet bérgyilkosa, aki éjszaka könyörtelen hóhérként osztja a halált. Első pillantásra élete alig különbözik bármelyik nagyvárosi polgárétól, ám nem könnyű fenntartani a látszatot, különösen, hogy Maria és Emiliano mit sem sejt a kettős életéről.

Sr. Avila-cast

2 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2015. 11. 18. 22:31

A gyenge szinkron kijelentéssel vitába szállnék :D, mert az Universalos tetszik jobban. Igen, Kováts Adél, Vészhelyzet és Mauchner József, de olyan gyöngyszemek vannak az Orosz Ildikó rendezte változatban (mint Alan Cumming – Kassai Károly vagy Dallas Roberts – Bartucz Attila), amikért én rajongok. A 7×01-ben az alap gárdán felül szinkronizált még Pásztor Erzsi (Margi Martindale) és Csuja Imre is és imádom a Németh Kriszta-féle Julianna Margulies-t, Vészhelyzet ide vagy oda.

pieterzoon - 2015. 11. 19. 09:04

Ez a Sr. Ávila a mexikói Umbre-nak tűnik, bár az is egy feldolgozás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz