login |

Undateable és az élő adás varázsa

2015. 11. 18. 13:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: talkshow, video, ,

Már többször leírtam (legutóbb a 3. évadnyitós kritikánál), hogy mennyire viccesebbé teszi az Undateable című NBC-s szitkomot az, hogy élőben megy a tévében, s annak ellenére, hogy nem élőben nem is lenne nézős, így még dupla annyi időt is hajlandó vagyok rá szánni, hogy mind a keleti, mind a nyugati parti adást láthassam. (Megjegyzem, a nyugati parti szinte mindig viccesebb volt, vagy a plusz anyag (ld. a hét idézetés kommentem), vagy a más poénok, vagy a jobb elröhögések miatt.)

De ha valaki nem nézné, akkor annak itt a tovább mögötti videó. A főszereplő, Brent Morin a minap a Conan-ben volt vendég, és szóba került az egyik legnagyobb WTF a sorozat kapcsán: a Justin-t játszó színész nem jelent meg az évadnyitó egyik jelenetben, ahol jelenése lett volna. A többiek pedig csak várták, várták, hiszen szükség lett volna rá a dialógokhoz, de csak nem jött. Így hát ugrottak a következő jelenetre. Némi felvezetés után a tovább mögött meg is mutatják ezt a kínos fél percet.

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2015. 11. 18. 23:53

Jé, ezt észre se vettem:) De akkor ez nem az a jelenet volt, amit leírtál nekem a kritikánál, hogy kimaradt a nyugatiból. Most össze kéne hasonlítani ezt a két verzióban:)

Thomas - 2015. 11. 19. 17:23

Most néztem meg az előző részt (3×05 elvileg), ez tele volt eltérésekkel:) És most már végre Bidget Mendler is improvilzált, legalábbis teljesen másképp alakult az a jelenet, amikor Leslie elhívta a bárból valahova:)
Amikor meg egyszerűen csak mást mondanak, mint pl. most a Taco Bell helyett valami más céget mondott Danny másodszorra, ezeket direkt azoknak csinálják, akik mindkét verziót megnézik?:)

Érdekes volt még az a jelenet, ami keleten úgy fejeződött be, hogy Mike belépett a bárba, nyugaton viszont még vagy fél percig folytatódott, és eljutottunk a lánykérésig:) A végén a dal viszont egyik verzióban sem jutott el a refrénig.

Ja, meg keleten volt egy jelenet, amit Brent Morin elnevetett, az is jópofa volt:) Képzelem, milyen nehéz dolguk lenne a színészeknek, ha még vicces is lenne a sorozat:) Bár ez volt talán az évad eddigi legjobb része, a bábokkal azért összehoztak pár mosolygós poént:)

Totya1989 - 2015. 11. 24. 19:04

Örülök, hogy nem csak én nézem :)
Igen, mindig vannak különbségek direkt a két adás között, én mindig megnézem a keleti és nyugati adást is, hogy megkeressem őket :)
Én eddig is szerettem a sorozatot, de így élőben sokkal jobb :)
Amúgy nekem a halloweenes rész is tetszett, jók voltak a jelmezek :D Imádtam a zsidő rozsomákot, és a captain relationship is jó volt :D
Amúgy igen, mindig van olyan, hogy valahol hosszabb egy jelenet, nem mindig úgy alakul az idő, aztán azt valahogy vagy ki kell tölteni, vagy be kell hozni………de amúgy én jókat röhögök rajtuk mindig, nagyon jók az imprók :D
Egyébként sokan mondják, hogy milyen ripacs a két főszereplő, ami így is van, de én pont ezért imádom őket, az összes mellékszereplővel együtt :D

Amúgy idő hiányában most nem sok húszperceset szoktam nézni, de ezt minden héten megnézem, ez áll a fontossági lista élén most nálam :)
Jó lenne, ha valami csoda folytán berendelnék a 4. évadot :)

ElPadre - 2015. 12. 08. 19:37

a whitney-s epizód, anyám.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz