login |

Pilot: Highston

2015. 11. 26. 21:55 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

(Az Amazon-pilotok 5. hulláma is megérkezett, itt vannak a résztvevői: Edge, One Mississippi, Highston, Z, Patriot, Good Girls Revolt. Ezek közül rendelnek be párat sorozatnak a nézettséget és/vagy a netes visszhangot vizsgálva.)

– I feel fine, I’m very happy.
– See, right there, that’s crazy talk.

Míg a mostani Amazon felhozatalból a westernes Edge-ről el sem tudom képzelni, hogy a Junkie-olvasókat megmozgatná, a Highston a furcsa koncepciójával és keserédes komédiájával már most szerezhetne pár rajongót.

high1

A sorozat alapja annyi, hogy a főszereplő híres embereket hallucinál maga mellé. Dumál velük, ők tanítják az életre. A családja ennek nem annyira örül, természetesen pszichiáterhez viszik, aki majd jól kivizsgálja.

You are the sanest person i’ve ever met. Except for Iggy Pop of course.

Az első részben Shaquille O’Neal és Flea (Red Hot Chilli Peppers) szórakoztatják a srácot. Ami tényleg tetszik ebben, hogy persze, hülyülnek közösen, a képen is látható dobolás is ilyen, viszont mégis olyanok, mintha valóban a barátai lennének. Segítik végig a srácot a nehéz pillanatokban.

Nem azt mondom, hogy új mestermű született, viszont a keserédes, de pozitív humor mellé a rendezés is baromi jó lett. Kicsit a Little Miss Sunshine képi világa ugrott be valamiért. Ami nem is véletlen, jobban megnézve annak a rendezője csinálta a pilotot. Na jó, ha az Amazonnál maradunk, akkor a Red Oaks-hoz hasonlítható.

high2

Tényleg nem tudok ennél többet mondani róla, szerintem a fent vázolt koncepció adja el a pilotot, amit jól dolgoztak ki, legalábbis így 30 percben, ha az valakinek nem szimpatikus, akkor neki se üljön, nem fogja lenyűgözni idővel. Részemről 7/10, simán nézném tovább.

2 hozzászólás Ne habozz!

Stanlee - 2015. 11. 27. 18:51

Ez volt az egyetlen, ami jonak tunt a mostani felhozatalbol. De csak tunt. Nekem egyaltalan nem jott be. Az RHCP-s csoka irritalt a legjobban, utana meg O´neil. A foszereplo srac szerintem egesz jol jatszott. De ez nem gyozott meg elegge.

El-ahrairah - 2015. 11. 28. 20:26

Nekem nagyon bejött, remélem láthatunk majd többet is belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz