login |

The Amazing Race: vége a 27. évadnak – írta Enzo

2015. 12. 14. 19:30 - Írta: vendegblogger

19 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika, reality,

Damn, we should’ve kept our cab!

Hölgyeim és uraim, elérkeztünk a fináléhoz! Az előző részt túlélő 3 csapat küzd a millió dolláros fődíjért egy olyan szezon végén, ami nem valószínű, hogy a kedvenceink, vagy a legemlékezetesebb évadok közé fog bevonulni. Éppen ezért a zárásra feldobnám egy kis újítással a poszt szerkezetét!

arfin1

Liveblogging.

Aha, jól olvastad. A poszt a rész nézése közben készül, természetesen a képek és az idézetek nagyrészt utólagosan vannak elhelyezve. Nem tudom, hogy bárki próbálkozott-e már (az Emmy-díjátadók közvetítésén kívül) ilyen formátummal itt a S’junkie-n, de … próba cseresznye, úgyhogy innentől: a tovább mögött spoileresen és kvázi-„élőben”.

Szokás szerint egy kis ismétléssel kezdünk, felidézve a 8 kiesett csapatot. Ez a szegmens egyes nézőkből a „Tényleg, ők de kár, hogy kiestek!”, illetve az „Ilyen csapat is volt?” kifejezéseket hozhatja elő. A 3 döntős páros új úticélja: Long Island, New York, ami egyébként Justinnek hazai pálya. Na csak óvatosan az elbizakodottsággal!

Jön az intró, amit a fináléban mindig végignézek, utoljára átpörgetni a csapatok képét – aha, azt csak hittem, hogy ezt megtehetem, megint rövid főcímet nyomnak. Meh.

arfin2

We’re gonna be warriors instead of worriers.

Taxiba pattan mindenki, Chris elejti a fenti gyöngyszemet, és meg is érkezünk a helyi tűzoltóság gyakorlóbázisára. Gyanúsan sokat mutatják a taxisokat, a velük való pénzezést, meg egyezkedést, hogy várjanak ott, ebből még tuti lesz valami. Road block lesz a feladat típusa, egy jó kis kimerítő tűzoltós gyakorlat, valami bábut kell kimenteni a lángoló épületből, eddig tetszik.

arfin3

A három srác csinálja a feladatot (jé, csak vegyes párosok döntőznek!), izgalmas, igazi lángokkal meg füsttel, de egész gyorsan megcsinálható. Chris a hordágy mellé ejti a kimentett bábut, good job, kid, tapsoljuk meg.

Ja de várjunk csak, nem ennyi volt a road block, memóriajáték is van ám! (Aminek egyébként minden fináléban örülök.) Ez most nem túl nehéz, a meglátogatott országok fővárosait kell sorrendbe rakni, 2 extra városnévvel.

arfin4

Justin elsőre simán megoldja, Chris szenved, Joey lemaradva. És a taxisokkal valóban megint a gond van, nem tudják hogy hol van a következő állomás, a Belmont lóversenypálya.

Justinék sofőrje nem várta meg őket, nem fizettek neki annyit, úgyhogy most Loganékét kérdezgetik, de az inkább elmegy üresen (WTF). Green Team elindul futva, a paparazzik meg befoglalják Kelsey és Joey taxiját, de az nem hajlandó elvinni őket. Közben futva és üvöltve megérkeznek a jogos utasok, és kis híján kirángatják Chriséket! Az igen!

arfin5

2 csapat így most taxi nélkül, a riporterek meg helyzeti előnyben. Végül buszra szállással oldják meg a problémát (vajon kapnak érte büntetést a végén?), Logan meg folyamatosan cseszteti Christ, hogy miért adta át a taxit. Na egy jó kis verekedés az érdekes lett volna.

Joey-ék közben megérkeznek a puccos lóversenypályára, ahonnan helikopterrel kell továbbrepülni. Logan & Chris a másodikok, és most épp azon veszekednek, hogy a fickón rajtamaradt a tűzoltós gúnya, elhangzik az I’m taking my pants off” mondat is (lol). Chris innentől zokniban tolja, egyébként egy hátizsákot is elhagytak már szerintem.

arfin6

A helikopter leszáll, a változatosság kedvéért egy kis jet-ski következik, Kelsey ül előre, vicces. Chris-ék veszekednek, hashtag csakezeknenyerjenek. Rákászoknak kell segíteni felhúzni valami ketreceket, és yay!, még egy memóriás feladat következik (zászlók sorrendbe rakása), ilyen se volt még, hogy így elaprózták volna. (Mennyire imádnám játszani ezt a döntőt, fővárosok meg zászlók!)

Chris értelmezésében Joey-ék lopták el a taxijukat. Úgy érzem, komoly videovágási kihívás lenne a paparazzik szezonjából egy kedves és egymást szerető pár videóját kihozni. Ennél érdekesebb, hogy a ketrecek húzására mindenki azt mondja, hogy ez az eddigi (fizikailag) legnehezebb feladatuk, ergó jó ötlet volt a döntőre. (Szegény cheerleaderek, ha eljutnak ide…)

Már több perce kapjuk a vágóképeket, hogy szenvednek, azt hittem hogy mindjárt végeznek, erre jön a felirat:

arfin7

El is vannak vele egy darabig, aztán a második kimerítő feladat után jön az újabb emlékezősdi. Kelsey-ék elmondják, hogy tanulmányoztak mindent, a zászlókat is. Ennek ellenére mondjuk benézik a plusz zászlót Makaónak, pedig csak 9 kellett.

Logan & Chris sokkal rosszabb, nyomtam 1-2 facepalmot néhány megszólalásuknál. Az „I don’t know what Africa’s flag looks like” még talán irónia volt, de az indiai zászlóval is elbíbelődtek:

This looks like Oregon or something

arfin8

A Green Team be is előzi őket, ahogy kell, de még mindig Joey-ék az élen. Következő személyszállítási mód: homokfutó. A parton 6 strandszék háttámláját kell összeszögelni, ez az építősdi erősen a 18. évad fináléjára emlékeztet.

És persze nem maradhatunk memory challenge nélkül: a székeket sorba kell rakni őket a rajtuk levő képek alapján. Ez igen, ezt már szeretem, hogy ennyi ilyen feladat van a döntőben. És tudjátok mit? Nem is érződik, hogy nem dupla szakasz.

arfin9

Na, ez még szoros lehet, Justin szerint Diana sokkal barkácsolósabb csaj, mint Kelsey. Egy kis mentális hadviselést is nyomnak, hogy még egyszer utoljára mindenkinek kijusson Justin hangoskodó stílusából. Joey-ék nem kalapálták bele elég jól a szögeket, és most ki kell húzniuk néhányat!

Hú, ha most Loganék lennének az egyik résztvevője ennek a párharcnak, akkor sokkal jobban izgulnék, de így se rossz…

arfin10

Kelsey és Joey ellenőriztetik: nem jó. És megint nem jó. De legalább megmondja a bácsi, hogy mi hibádzik. Osztott képernyőt is kapunk, mindkét csapat egyszerre nézeti meg a zsűrivel, te jó ég, legyen footrace, légyszi! Justinéknál még akad némi javítani való…

…a riportereké viszont jó!

arfin11

És mivel annyira közel van a pit stop, nem is húzzák a nézők idegeit tovább a vágással: Kelsey és Joey megnyeri! Phil rákezd az ikonikus felvezető szövegre: „Five continents…”, a sorfalat álló kiesett csapatok tapsolnak, és mi pedig érezzük, hogy ismét véget ért egy évad ebből a remek műsorból.

arfin12

Justin & Diana persze beér másodiknak – természetesen hihetetlen csalódottan. Valahol átérzem, de azért ne felejtsük el, hogy önmagában részt venni a versenyen is egy hihetetlen élmény, nemhogy eljutni a döntőig, na meg mellette nyerni 7 szakaszt a jutalomnyaralásokkal, stb…

arfin13

Logan és Chris közben vitatkoznak egy utolsót, hogy kinek a győzelmét látnák szívesen: Chris a riportereket favorizálja, a nő viszont még mindig a taxis eseten pörög, ezért inkább nem. A célba érve Phil kikérdezi őket a kapcsolatukról: hát, egy terápia ráférne, de nem terveznek szétmenni, meg ilyenek, ezt mondják, meg hogy „Don’t try this at home”. Hehehe.

arfin14

Nos hát akkor ennyi volt a 27.évad. A finálé szerintem meglepően korrekt volt, 1-2 nehezebb kihívással, bőven elegendő visszaemlékezős feladattal és előzési ponttal, szóval szimpla szakaszhoz képest élvezhető lett, na.

Én örülök Joey-ék győzelmének is, mint ahogy írtam korábban, Justinék is megérdemelték volna, de talán karma szempontjából így jött ki jól – a riporterek megnyerték azt a kört, amelyiket igazán meg kellett, zsinórban 5 második hely után.

Összességében egy közepes évadon vagyunk túl, néhány emlékezetes és néhány felejthető csapattal, néhány rosszul összerakott és néhány jobban sikerült szakasszal.

arfin15

A kibeszélők által persze a szokásosnál talán én közelebb érzem magamhoz ezt a szezont, és szerintem még nem is volt erre példa, hogy egy évadon belül 3 szerző is írjon kritikát: köszönet winnie-nek a lehetőségért, és Thomasnak a beugrásért. Reméljük, a 28.évad olyan lesz, hogy nem is lesz ránk szükség – persze ha kell, átvesszük a stafétabotot, egy élmény volt.

Apropó 28. évad: az epizód végén kaptunk egy kis ízelítőt, jönnek a közösségi média (YouTube, Vine, Instagram) fenegyerekei és sztárlányai Zach King-től Brodie Smith-ig, kezdés február 12.-én! Most pedig jön a képgaléria!

arfin16
arfin17
arfin18
arfin19
arfin20
arfin21
arfin22
arfin23
arfin24
arfin25

19 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 12. 14. 20:20

na, justinék tuti all starosok lesznek.

ezt a finálét azért megnéztem. összességében nagyon jó volt (nekem), és még úgy is, hogy nem néztem a szezont, rettenetesen elégedettséget adó és izgalmas – rég szurkoltam így. jól megcsinálták, még akkor is, ha talán nem volt ennyire szoros.

a taxis dolog döbbenet volt, nem is értettem, de most olvasok interjúkat, hátha.

ja, és tippre, ha a cheeleaderek eljutnak ide, akkor a rákos feladat elég nagy szemétség lett volna. ha tényleg ilyen nehéz volt, akkor nekik ott nem lett volna esélyük.

winnie - 2015. 12. 14. 20:24

“És a taxisokkal valóban megint a gond van, nem tudják hogy hol van a következő állomás, a Belmont lóversenypálya.”

nekem ez tűnt úgy, mintha a nemfizetés miatti bosszú lenne – hogy a másik sofőr leadta a drótot, vagy mi. legalábbis akkor ezt gondoltam, meg hogy ennyire nem lehet lúzer valaki, hogy a döntőben ilyet csinál. még akkor is, ha nyilván szüksége lehetett volna a pénzre.

de abban nem láttam a logikát, hogy az egyik taxis várt, majd akkor hirtelen elhúzott, WTF.

Enzo - 2015. 12. 14. 20:26

Tényleg, ez eszembe is jutott még valamikor: Tiffany&Krista mellett így Justin&Diana is kötelező “elem” a következő all-star szezonra, lásd Brandon&Rachel esete (és ott Rachel jóval idegesítőbb volt).

A taxis dolog még mindig nem teljesen világos, arra is utólag jöttem rá, hogy Justinék nem a saját sofőrjüket kérdezgették a Belmont parkról, hanem Loganékét. Erre az meg ilyet szól, hogy ő most hazamegy. WAT.
Érdemes elolvasni Joeyék interjúját:
http://www.ew.com/article/2015/12/12/amazing-race-winners-perfect-leg

winnie - 2015. 12. 14. 20:32

egyébként sajtó :(

régebben a nagy lapok, a hitfix meg a tvguide is hozott kiesős interjúkat, meg a döntősökkel is (olykor a thr és az ew is), erre most semmi. oké, nyilván vannak, meg a relityis oldalak is foglalkoznak velük, de azokra spoilerek miatt nem járok, de a realityworldről össze akartam szedni a linkeket a reggeli hírekbe ez alapján, gondolom vannak mindenkivel:

http://www.realitytvworld.com/news/exclusive-the-amazing-race-former-nfl-cheerleaders-tiffany-chantell-and-krista-debono-talk-%28part-1%29-18925.php

Deny - 2015. 12. 14. 21:26

Liveblogging! :D Érdekes, mert én meg élőben néztem a finálét (meg az elmúlt néhány részt is), kicsit idegesítő a reklámokkal, de szerencsére nincs sok megszakítás.

Amúgy (szemét leszek :D) ez volt a reakcióm, mikor megláttam, hogy nem Justinék nyernek:
http://giphy.com/gifs/yesss-yeaaah-3o8dp2SO6AQFTb8Rqg Leírhatatlanul nagy öröm volt :D Yay Kelsey és Joey, megérdemelték!

Ütős egy szakasz volt, nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen sok feladatból álló finálé.

Loganék kapcsolata szerintem vagy túlél mindent ezek után, vagy már szét is mentek azóta.

Szégyen, nem szégyen, de én óriásit néztem, mikor mutatták a végén a táncos tesókat. Teljesen megfeledkeztem szegényekről, pedig még az első kieső csapatra is emlékszem.

Nekem tetszett az évad, és kíváncsian várom a következőt. Köszi, Enzo és Thomas a fáradozásotokat a kritikákkal. :)

Thomas - 2015. 12. 14. 23:05

Érdekes volt ez a liveblogging, legalábbis nekem mindig az, ha mások gondolatait elolvashatom valamiről, amit én is láttam, és így, lényegében percről-percre még jobban kijött, hogy mi az, ami bennem másképp csapódott le.

Például a taxis dolog. Akkor fogtam a fejem, amikor Justinék elengedték a sajátjukat, még ha az 100 dollárt is kért a várakozásért, ami nyilván lehúzás, bár nem tudom, New Yorkban milyenek a taxiárak… Azt sem tudom, hogy mennyi pénzük volt, de ha volt legalább kétszer annyi náluk, akkor nem lett volna szabad elengedni. Asszem utána már egyáltalán nem is kellett pénz, persze ezt ők nem tudhatták, de nekem nem úgy tűnt, hogy Justin azért engedte el, mert szűkén lennének a pénznek, egyszerűen megsértődött, hogy le akarta húzni őket, ezért még borravalót sem adott (csak azt nem tudom, hogy aki New York-ban élt, az nincs tisztában azzal, hogy a külvárosban, vagy nem tudom milyen szigeten voltak, nem talál újabb taxit az utcán?) Az meg sem fordult a fejemben, hogy beszélt a másik két taxissal, akik emiatt nem vitték el őket. Úgy tűnt, hogy nem is tudják, hogy hol van az a lóversenypálya, értetlenül bámultak, és hogy csak a saját csapatukat akarták elvinni, ami az egyiknél érthető is volt, mert Kelsey-ék ügyesen nem fizették ki az odautat sem. Szóval Loganék hiába veszekedtek ezen utána, ha nem szállnak ki, akkor sem vitte volna el őket szerintem. De hogy az ő taxisuk miért ment el, az a legjobb az egészben, szerintem csak elege lett, nem is tudott normálisan angolul, lejárt a műszakja, mittudomén:)

Csak az a szomorú, hogy ezt elemzem a résszel kapcsolatban, mert valljuk be, hiába volt sok feladat, ezen dőlt el. Egyiküknek volt taxija, a másik kettőnek meg nem, ennyi, taxilottó, bárki beülhetett volna abba, aki nem kért 100 dollárt, és meg is várta őket. Justinék szerintem simán a leggyorsabban csinálták meg a feladatokat, ez annyira volt elég, hogy a végén legalább megközelítették Kelsey-éket. Amúgy inkább csak az első két memóriafeladatnál, meg a szögelésnél lehetett időt nyerni, a tűzoltás látványfeladat volt, nulla előzési lehetőséggel, a rákászás meg közel azonos fizikumú csapatoknál szintén nem sokat változtat a sorrenden. Az nekem is eszembe jutott, hogy szegény cheerleaderek hogy csinálták volna meg, ha bejutnak, de ezt már sosem tudjuk meg.

Amúgy a székes feladatnál volt egy sárga szék, amit teljesen nekik kellett összeszögelni, nem? Aminél Joey végül az ülést is lebontotta, mert 2 lécet felcserélt:) A többinek meg csak a támláját kellett, ha minden igaz.

Sajnálom Justinékat, mert tényleg marha jól versenyeztek 10 szakaszon keresztül, aztán egy hiba miatt majdnem kiestek, most meg a taxilottó miatt elvesztették a döntőt:( Bár örülök Kelsey-nek és Joey-nak, ők is szimpatikusak voltak, nincs gondom azzal, hogy ők nyertek. Remélem lesz még all-star évad, és akkor Justinék bizonyíthatnak, a 7 győzelmükkel tényleg biztos résztvevőnek kell lenniük:)

Thomas - 2015. 12. 15. 00:01

Most olvasgatom az interjúkat, Joey-ék szerint 45 perccel nyertek, Diana csak 20-at mond:) Mindegy, azért trükkös volt a vágás, szokás szerint:)
A taxizásról is érdekeseket mondott Diana, hogy több futamban elfogyott a pénzük, hogy vitték őket ingyen is a taxisok, kár, hogy a pénzzel már egyáltalán nem foglalkoznak a műsorban, már azt se mondják be, mennyit kapnak 1-1 futamra.
És ő is mondja, hogy Justin tudhatta volna, hogy Long Island-en nem kéne a taxit elengedni:)
A kérdező meg pont azt mondja, amit én is a múlt héten, hogy meglepődött a +25 perces büntetésen, nem is emlékszik ilyen esetre:) De Justin és Diana igazságosnak tartja. Diana még a taxisofőrt sem hibáztatja, amiért elvitte őket, mert az ő hibájuk volt szerinte, hogy előtte nem kérdezősködtek. Érdekes, én sosem tudtam így felfogni a dolgokat, mindig bosszantott, amikor valaki a taxisok miatt került hátrányba.

http://www.realitytvworld.com/news/exclusive-the-amazing-race-runner-up-team-justin-scheman-and-diana-bishop-talk-%28part-1%29-18952.php

Enzo - 2015. 12. 15. 00:35

@Deny: Igazán nincs mit :)
Ernest és Jin pedig szintén jöhetne all-star évadba. Már egyszer leírtam, de továbbra is tartom, hogy lehetne egy “5.kör előtt kiesettek” évada, szerintem rengeteg izgalmas páros volt, aki nem jutott sokáig, és jöhetne még egyszer.

@Thomas:
taxisok: elsőre az se esett le nekem, hogy Justin nem fizetett, elég kaotikus volt az a 2 jelenet…
sárga szék: ja, jogos, össze is zavarodtam kicsit, hogy akkor most az egészet kell, vagy csak a támlákat.

+még volt 1-2 dolog, amit ki akartam emelni, de végül csak képek formájában került be: a hőkamera menő volt az égő házban, meg a végén Joey ahogy elkérte a fukszot Ernest nyakából :D

+fun fact: amin James Earl meg a texasfiúk csodálkozó fejet vágnak, az az a félmondat volt, amikor Logan mondta, hogy “ettől még nem fogjuk azt mondani, hogy vége, elköltözök, stb”, erre Chris félhangosan: “maybe we should say that” :D

kambuc - 2015. 12. 15. 01:28

Régen tetszett TAR-finálé ennyire, mint ez! Ahogy már korábban is leírtam, Justinék (csakis a csávó miatt) nem voltak szimpatikusak nekem az elejétől fogva, így szinte végig tudtam ellenük szurkolni :P (ha már úgy igazából egyik kedvencem sem jutott a döntőbe). Aztán amikor kiderült, hogy Justin “hazai pályáján” lesz a döntő, csak az lebegett a szemem előtt, hogy “óóóó, csak essen jól pofára” :P :D Belőlem egyszerűen ezt hozza/hozta ki a pasi.

Számomra nagyon nagy pozitívumai voltak a résznek a feladatok, 3 Road Block, illetve ugye mindegyik elvégzése után még “bónuszként” egy memory test. Végre nem volt egy bármilyen magas épület tetejéről ereszkedős, vagy bármilyen másik látványelemre épülő feladat a döntőben!!! +++

A taxisok(k) mellett nem lehet szó nélkül elmenni, mert akkora WTF volt számomra, hogy csak néztem kidüllett szemekkel, hogy ez most így mi?! Egyszerűen egy new york-i ember (Justin) nem követhet el ekkora hibát, hogy elengedi a taxiját, pont a döntőben!!! Szerintem bőven illett volna tudnia, hogy azon a környéken nem fog másik taxit szerezni, gyakorlatilag ebbe a hibába került a végső győzelmük. De amit a másik két taxis leművelt a csapatokkal karöltve, nem volt semmi! Chris&Logan taxisának reakciója, miután Justinék megkérdezik, hogy tudja-e hol van a hely, ahova menniük kell, “I don’t know, I’m going home” , majd elhajt. PRICELESS :D Aztán Chris&Logan beülnek Joey&Kelsey taxijába, ami ELINDUL VELÜK, miközben Joey-ék nem is fizették ki őt (ahogy Thomas írta fentebb, erre nem is emlékeztem már)!!! :D Aztán utánuk futnak Joey-ék, és úgy szépen kiebrudalják őket a taxijukból :P Most azon gondolkodtam, hogy Logan-ék kifizették az utána elhúzó taxijukat?! Mert ha nem, akkor akár azt is megcsinálhatták volna, hogy kifizetik Joey-ék taxiját egy kis extrával, csak vigye el őket. Bár ezt nem tudom, hogy engedték volna-e a szabályok, vagy utólag büntetés lett-e volna belőle… Ha itt elviszik Logan-ék Joey-ék taxiját, akkor még sokkal szorosabb is lehetett volna a befutó

rizsember - 2015. 12. 15. 10:17

Helyes, akkor johetnek burnie burnsek hamarosan :f

nadivereb - 2015. 12. 15. 10:22

Így, hogy három vegyescsapat volt a fináléban, kifejezetten jó lett. Viszont annyira erőnléti jellegű volt a szakasz, hogy akár a Texas Boys, akár a cheerleaderek eljutnak ide, aránytalan lett volna egyik vagy másik irányba…
(Amúgy nem két roadblock szokott lenni? Én a széképítésnél arra számítottam, hogy akkor a három lány épít. Az érdekes lett volna.)

Egyébként nagyon örülök, hogy Kelseyék nyertek, egyedül őnekik tudtam szurkolni a háromból.

winnie - 2015. 12. 15. 11:02

a dupla road blockos szakaszokat gyakoribbé tenném, azok jó poénok. még úgy is, hogy előre jelzik, hogy dupla lesz és a másiknak kell a másikat csinálnia. ami persze nem bungee jumping lenne csak.

Enzo - 2015. 12. 15. 11:32

@kambuc @nadivereb:
Nem 3 road block volt, csak az első volt road block, a ketrechúzást meg a széképítést közösen csinálták.

A taxis jelenetre meg úgy érzem, sokáig emlékezni fogunk :D “I don’t know, I’m going home” :DD

nadivereb - 2015. 12. 15. 12:59

@Enzo: ezt én pontosan tudom. A kérdésem arra vonatkozott, hogy a finálékban általában két road block szokott lenni, mindkét csapattagnak egyszer-egyszer kell mennie. Vagy rosszul emlékszem?

Thomas - 2015. 12. 15. 14:19

Enzo:
Justin fizetett, ő csak borravalót nem adott, amiért a taxis (ha jól értettem) +50 dollárért nem várta volna meg őket, hanem 100-at kért. Kelsey-ék mondták, hogy tartoznak a taxisnak.

kambuc:
Szerintem Loganék kifizették az odautat, azért is húzott el a taxisuk, mert megunta a várakozást, meg a káoszt, és azt sem tudta, hol van a versenypálya:) Amúgy Kelsey-ék taxija nem indult el velük, csak beszálltak, aztán Kelsey odarohant ordítozva, mire Chris kiszállt:)
De ha mégis elmegy velük, akkor kit büntettek volna meg? Kelsey-éket biztosan nem, mert ha a taxis nem kér pénzt egy fuvarért, akkor az ingyen van (lásd, az interjúban Diana is mondja, hogy amikor elfogyott a pénzük, ingyen vitték őket többször is), Loganéket sem hiszem, mert nem tilos a másik csapatra váró taxit elvinni.

Hát, komolyan mondom, azért nekem nem tetszik, hogy ezen a jeleneten dőlt el az egész. Itt csak arról volt szó, hogy Kelsey-ék voltak a legélelmesebbek ezzel a nem fizetéssel, és az ő taxisuk volt a legrendesebb, mert nem problémázott ezen, csak szépen megvárta őket. Ezzel nyertek, a többi már csak ide-oda rohangálás volt. Nagy hibát nem követtek el, de nem is nagyon voltak olyanok a feladatok, hogy egy ekkora előnyt el lehessen veszíteni. Maximum, ha a cheerleaderek vannak a helyükben, és nem tudják kihúzni a rákokat, vagy tényleg roadblock a szögelős feladat, és valamelyik lány nagyon ügyetlen a kalapáccsal, de nem így volt:)

Enzo:
Így végezetül én is köszönöm a heti kritikáidat, jó poén volt így vinni ezt az évadot, még ha rengeteg időm el is ment az írogatással:) Nem mintha eddig nem éreztem volna át, hogy mi munkája lehet winnie-nek ezzel a bloggal, a napi 6-8 poszttal, amit megír, de most már aztán főleg:) A következő évadot nem tudom, hogy hetiben nézem-e, mert jön az American Idol utolsó évada is, ami most prioritást élvez, és az aztán pláne olyan, hogy heti 10 órát is lazán eltöltök vele, annyiszor megnézem a dalokat, meg írogatok, olvasgatok róla, szóval majd még meglátom, hogy mi fér bele mellette, a többi marad nyári darának.

Enzo - 2015. 12. 15. 18:47

Heti 10 órát American Idolra? Aztaku… az igen kérem :D
Azért ha tudsz, gyere heti nézősbe, jó lesz ez :)

dzsordzso - 2015. 12. 15. 21:45

Ahogy ezeknel a versenyeknel lenni szokott eleg egy szakaszt megnyerni, az utolsot… :) De akkor sem erzem megerdemeltnek, nalam nagyon szurke volt a gyoztes paros. Tessek, meg a nevuket sem jegyeztem meg. Ellenben Justint a vegere mar majdnem megsajnaltam. :) Ennyi veszekedest egy evadon belul, nekem mar sok volt. Osszessegeben nem volt rossz, Afrika es Azsia is hozta az elvart szinvonalat. A kovetkezo evad igeretes.

Thomas - 2015. 12. 16. 22:06

Enzo:
Lazán elmegy vele annyi, pláne az élő szakaszban:) Annyiszor újranézem a fellépéseket, meg olvasgatom a rajongói oldalakat, írogatok róla, tesómmal is kibeszéljük, napi 1-2 órát biztos eltöltök vele átlagban:) Meg akkor ott a DWTS, azt nem bírom ki, hogy ne nézzem hetiben, de talán az egyik bele fog férni, vagy a Survivor, vagy a TAR, majd meglátom. Már azon is gondolkozom, hogy a Voice-t kivételesen meghagyom nyárra, bár ahogy most áll a dolog, az Idolt lehet, hogy április 7-ig le is zavarják…:(

Hogy ne csak offoljak, tegnap nézegettem a párosok adatlapjait, és teljesen ledöbbentett, hogy Kelsey és Joey csak 25-26 évesek, Diana 30, Justin meg 39!:) Nem gondoltam volna, hogy ekkora korkülönbség van köztük! Én Dianát mondtam volna olyan 25-nek a Cheerleaderekkel együtt (ők valójában 28 évesek), Justint, Joey-t és Kelsey-t meg olyan 30-35-nek. Logant és Christ 40 felettinek gondoltam, de Logan is csak 36:)

szebe - 2015. 12. 20. 10:40

Kicsit visszaadta a hitem ez a szezonzáró.

Teljes évadot nézve viszont elég lapos volt, mind feladatokat, mind csapatokat tekintve.
A netcelebek között számomra nincs ismerős arc, szóval én ugyanazzal a “lendülettel” nézem majd köv évadot, mint egy simát, semmi elvárásom nincs.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz