login |

Undateable: The Sixth Lead

2015. 12. 16. 19:32 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video, websorozat,

Vicces, mostanság én is pont azon gondolkodtam az Undateable közben, hogy milyen lehet azoknak a színészeknek, akik egy részben két mondatot kapnak állandó szereplőként?

Igaz, hogy másfél hete a Burski-t alakító Rick Glassman-nek volt egy nagy jelenete, de valójában totál elhanyagolt a karaktere, meg egyébként is egypoénos. (Nem is igazán bánom, hiszen már sokszor leírtam, hogy az első két évadot nem néztem, csak az élő részek miatt lett kötelező a komédia számomra.)

Na, most Glassman készített, írt és rendezett egy websorozatot, ami pont erről szól. A tovább mögött megnézhető az Undateable: The Sixth Lead első két része – jópofa insider cucc, a második rész kifejezetten röhögős is. (Az első részben Bill Lawrence-t próbálja meggyőzni a színész arról, hogy adjon neki több anyagot, a másodikban pedig az íróknak próbál meg poénokat pitch-elni, amit beírhatnak a sorozatba.)

6 hozzászólás Ne habozz!

hallak65 - 2015. 12. 16. 20:36

Undateable nálam az abszolút guilty pleasure, amit csak akkor vagyok hajlandó megnézni, ha kijött mind a 2 rész az aktuális epizódból. Azt is csak párhuzamosan nézve, hogy kiszúrjam a különbségeket. Így egyedi élmény. De egyébként a sorozat 4/10. Kb úgy müködik az egész, mint egy édes hármas két ronda csajjal, mert ketten kitesznek egy jó nőt.
A mellékszereplők alul használtak, a rendezés pocsék. Nem használják ki a teret, az események 90% középen történik, amihez a mellékszereplők sorfalat állnak. Nem értem miért kell mindenkinek, minden jelenetben benne lennie!?

winnie - 2015. 12. 16. 20:56

parhuzamos nezes detto.

kiskiraly - 2015. 12. 16. 21:34

“A mellékszereplők alul használtak”

Ez sajna így van. Hívhatnánk Chris D’Elia Show-nak is.
De ettől függetlenül az élő epizódokat végig fogom nézni.

Thomas - 2015. 12. 17. 14:10

Ne már:) Úgy párhuzamosan, hogy egyszerre nézitek, két ablakban a két felvételt? Lehet, hogy poénként megpróbálom legközelebb, ha már a keletit megnéztem normálisan:)

kiskirállyal meg teljesen egyetértek, ennek nagyon elhibázták anno a címét, a The Chris D’Elia Show lett volna a helyes:)

winnie - 2015. 12. 18. 06:41

én úgy párhuzamosan, hogy egy jelenet innen, majd ugyanaz onnan. szóval azért váltva.

Thomas - 2015. 12. 21. 13:23

Kipróbáltam ezt a párhuzamos nézést a karácsonyi résszel:) Először megnéztem a keletit rendesen, magyar felirattal, aztán elindítottam a nyugatit, mellé kis ablakban, hang nélkül a keletit:) Érdekes volt, sokszor a gesztusaik meg a mozdulataik is teljesen ugyanolyanok voltak:) Csak a tempó kicsit más, így időnként igazítani kellett. Azt legalább észrevettem, hogy ha elcsúsznak időben, akkor a reklámszünetek után kihagynak pár mondatot, ez eddig nem tűnt még fel:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz