login |

Hírkedd

2015. 12. 29. 09:46 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek

 • Finálé: Legends S2 (vendégblogger?), And Then There Were None S1, Monday Night Football S46, Black Ink Crew S1 – minket nem érint, de az NBC leadta a Superstore és a Telenovela 3. részét, csak úgy, dugiba’ + 01.01-jén a Showtime felpakolja a netre a Billions pilotját.
 • Magyar premier – Comedy Central: 01.06 Broad City (Broad City) 2. évad
 • A Darin Morgan által írt The X-Files epizód címe: Mulder and Scully Meet the Were-Monster.
 • A Castle showrunnerjei elmondták, hogy a sorozatban még bőven van kraft, de persze megeshet, hogy az ABC véget vet, de mivel erről úgyis csak későn fog döntést születni, ezért a tervük, hogy az S8 fináléja elégedettségre okot ad lezárása legyen az évadnak.
 • Vicces, hogy az AMC még sajtóközleményben is isteníti, hogy milyen jó volt az Into The Badlands nézettsége, meg hogy a sorozat vagy ötször akkora nézettséget hoz, mint némelyik, folytatásra bekért AMC-széria, de mégsincs 2. évados berendelése. Bár gondolom inkább csak a részleteken megy a tárgyalás.
 • Minisorozat-berendelés: Howards End – BBC, 4 rész, készítő: Kenneth Lornegan – EM Forster regénye alapján, amiből film is készült (itthon: Szellem a házban). A 20. század elejéről látkép három család bemutatásával. A középpontban a társadalom és az osztályrendszer változása.
 • Sorozatberendelés: Broken – BBC, 6 rész, készítő: Jimmy McGovern. Egy katolikus papról és gyülekezetéről, ahogy együtt küszködnek a katolicizmussal és a modern Angliával.
 • Sorozatberendelés: Requiem – BBC, 6 rész, készítő: Kris Mrksa. A sorozat egy kérdés köré épül: Mi van, ha a szüleid halála után felfedezed, hogy minden, amit mondtak magukról és rólad, hazugság volt.
 • Sorozatberendelés: Paula – BBC2, 3 rész, készítő: Conor McPherson. Bosszú dráma egy röpke találkozásról, ami erőszakba torkollik, minek hatására egy nő és egy férfit kőkemény bosszú kezd el hajtani.
 • Az utolsó Sunday Night Fotball-meccs a Vikings @ Packers lesz.
 • Vendégszerep: Betty White – Crowded,
 • Interjú: Robert Kirkman (az Outcast készítője), David Duchovny (Mulder – The X-Files), Gillian Anderson (Scully – The X-Files),
 • Beperelték a The Big Bang Theory-t gyártó Warner stúdiót, mondván jogsértő volt a Sheldon-t megnyugtató altatódal éneklése a sorozatban. (A Soft Kitty hasonlít az 1937-es Warm Kitty-re, amit állítólag a dalt először megjelentető kiadó licencelt a stúdiónak, azonban a szerző örökösei ezt vitatják.)
 • A grúz The Voice-ban elég sokáig jutott egy elítélt fegyveres rabló, és szereplésének köszönhetően csökkentették büntetését, és kiengedték hamarabb a börtönből.

19 hozzászólás Ne habozz!

Cave - 2015. 12. 29. 10:26

9 év után jut eszükbe perelni ?! Eddig nem vették észre ?

m76 - 2015. 12. 29. 10:26

“A Castle showrunnerjei elmondták, hogy a sorozatban még bőven van kraft”

Ez az év vicce is lehetne. Már a 3. évadban sem volt benne kraft.

m76 - 2015. 12. 29. 10:28

Cave: Eddig keresték az ügyvédet aki nem hajtotta el őket azonnal a francba.

LoGi - 2015. 12. 29. 10:37

Reggeli hírek délelőtti videó után a sorozatjunkie-n: világrend összeomlott bennem :D

winnie - 2015. 12. 29. 11:01

cave: amerika nagy többsége nem nézi a big bang theoryt. vagy aki nézte már valamikor, annak sem kell tudnia, hogy van benne altatódal – én sem tudtam.

winnie - 2015. 12. 29. 11:03

m76: az, hogy folytatódhatott további 5 évig, ezt jelzi, de aki a 3. és 8. évad között folytatta, az nem ugyanaz, aki most mondja, hogy tudná folytatni, ld. showrunner váltás.

wondorog - 2015. 12. 29. 11:46

Na így kell összerakni egy rendes And Then There Were None adaptációt. Kritika lesz?

kplesz - 2015. 12. 29. 12:00

hát én ezt ma nem tudtam végigolvasni, miután arra keltem, hogy Lemmy Kilmster meghalt.

bannoltfelhasznalo - 2015. 12. 29. 12:41

persze hogy nincs berendelve s2, mivel amc gőzerővel azon van hogy megpróbálja átalakítani egy wd-é a sorit, farm ahol élünk epizódokkal elnyújtva legalább 7 évadra, részek végén épp elég csigázó dolgot bedobva a nézettség megtartását és fokozatos növekedését biztosítva.

winnie - 2015. 12. 29. 13:09

wondorog: igen. remélem, ma meg tudom nézni.

DarkEagle - 2015. 12. 29. 14:23

@Winnie: Bírom, hogy mindent ennyire lesarkítasz. :D Castle konkrétan döntögeti hétről hétre a negatív nézettségi rekordokat, akkor miről is beszélünk? Az egyetlen dolog ami miatt még nem nézi pár ember az Stana meg Nathan. Na jó ez kettő. Ezt meg nem hívnám kraftnak. Ez az Alkonyat effektus. Szedjünk két majmot akik elvállalnak minden szart és eladhatóak és kész a film/sorozat. Töm mindegy miről szól amíg szappan van benne eladható. De a hardcore Castle fanok ezt már nem nyelik le.

BTW: Ez a TBBT perelés rohadt szánalmas. Ilyen is csak Amerikában történhet meg. Tényleg nem értem hol voltak az elmúlt 9 évben. Most kezdték el nézni a sorozatot? 9 évre visszamenőleg meg már nem mindegy? :D

Kai - 2015. 12. 29. 14:32

+a Shameless US 6×01 is kikerül elsején a netre.

winnie - 2015. 12. 29. 14:45

DarkEagle:

1. egyrészt nem a nézettségre gondolnak a showrunnerök), hanem a történetekre. ha szerintük még tudnak új sztorikat, akkor nyilván tudnak, erről te nem tudhatsz, hogy mit gondolnak. (az lenne a csoda egyébként, ha nem tudnának, hiszen ők nem 7 éven át vitték a sorozatot, hanem egy éve.

másrészt: én 6 éven át egy részt nem láttam a catsle-ből, hogy nyilatkozni tudjak a minőségről, így ezt passzolom. számold meg, hogy téged hány részre tudtak a képernyő elé ragasztani az előző showrunnerök.

2. “Most kezdték el nézni a sorozatot? ”

nyilván nem kezdték el nézni – nem kell nézni, hogy tudomást szerezz valamiről. de… írjam le még egyszer, amit fent? honnan kell mindenkinek tudnia azt, hogy egy tévésorozatban mit énekelnek az egyik karakternek? nekem sem volt róla fogalmam, pedig én képben vagyok sok sorozattal.

Amerikában 280 millióan nem nézik a TBBT-t.

és ha 9 évvel ezelőtt loptak meg téged, és rájössz arra, és tudod, hogy kárpótlást kaphatnál egy multitól, esetleg több millió dollárt, akkor mi a logikus lépés?

a.) kárpótlást kérsz a törvénysértésért
b.) nem kérsz kárpótlást

(a fentieket általánosítva írom, fogalmam sincs, hogy kinek van igaza vagy nincs, de az már nem is demagógia, hogy “hogyhogy nem nézte?” meg a “régen volt már”)

winnie - 2015. 12. 29. 14:52

egyébként, ha castle – egyrészt a sorozat tippre elég régóta minden évadban sorozatminimumokat csinált. most is.

a lentiek teljesen irreleváns adatok, hiszen a nézettségcsökkenés, éppen arra is utalhatna, hogy nem fanservice folyik, hanem valami újat csinálnak, ami miatt már a keményvonalasak is kiszállnak (és helyettük új nézők jönnek, vagy korábban kaszálók). de ha a két végadatot nézzük, akkor minimális a változás.

a 8×01 nézettsége: 6,84M (18-49: 1.17)
a 8×09 nézettsége: 6,65M (18-49: 1.1)

ez visszaesés a 7. évad fináléjához képest:

a 7×22 nézettsége 8,44M (18-49: 1.4)

(a videósok kedvéért két érdekes adat – gőzöm sincs, hogy milyen következtetéseket lehet levonni belőlük, de biztos, hogy beszédesebbek, mint a 8. évadosak):

a 7×01 nézettsége: 10,75M (18-49: 2.2)
a 7×10 nézettsége: 7,32M (18-49: 1.4)

de továbbra is csak azt jelenti, hogy a régi showrunner munkája után leléptek valamennyien. az új showrunnerök alatt pedig állandó a nézettség.

értem én, hogy ami neked tetszik és nézed, azt valamiért mindig védeni akarod, amit meg nézel és nem tetszik, köpdösni, de itt én vagyok az embered, aki ezeket a sorozatokat zömében nem nézi, így elfogulatlan tud maradni.

DarkEagle - 2015. 12. 29. 17:32

Winnie: Én az 1. évad óta nézem a Castle-t. Szóval kijelenthető hogy hardcore fan voltam/vagyok. VISZONT és ez nagy VISZONT, én ritkán dobok még szar sorozatot is pláne ha beleöltem 1 évadnál többet. Szóval nálam egyáltalán nem állja meg a helyét az a kijelentés hogy a Showtunnerek valamit jól csinálnak hiszen nézem. Megszokásból nézem de ma már nem heti szinten hanem összegyűlik 3-4 vagy több rész és egyben darálom le.

Egyébként mégis hogy alkossak véleményt máshogy? Értelemszerűen amit nézek és tetszik azt nem “köpködöm”, amit szintén nézek de nem tetszik valami miatt nem fogom dicsérni. Vagy csak pozitív vélemény, az igazi vélemény? Elég csak benézned a Castle topicba mi folyik ott vagy épp MI NEM FOLYIK! Anno mindig ki volt téve oldalra mert sokan beszélgettünk róla, ma kb tényleg csak azok maradtak akik eleje óta nézik és még vannak annyira mazochisták hogy nem kaszálták.

Viszont tökéletes ellenpélda a TVD és TO aka Julie Plec sorozatok, amiket szintén az 1. rész óta követek heti szinten de mindkettőt kaszáltam az új évadukban szinte azonnal. Szóval nem mindig tud megtartani az sem hogy valamit 7 éve nézek.

Szóval bármennyire is szereted lebontani két félre a dolgokat nem tudod mert nem csak fekete és fehér van hanem van szürke és más egyéb szín is a világban.

DarkEagle - 2015. 12. 29. 17:34

Ja még annyit hisz szintén ABC sorozatról van szó.
A Forever-t dobták pont ugyan ilyen nézettség miatt, az is kb 1.0-1.5 között mozgott anno. Értem én hogy az újonc volt és a Castlenek megvolt a saját tábora már DE szerintem már ők is bánják mert eddig egyik újoncuk sem hozta azt a szintet amit a Forever idővel hozhatott volna.

kiskiraly - 2015. 12. 29. 18:00
gromit - 2015. 12. 29. 21:54

wtf? az ARD komolyan lenyomta a Kenneth Branagh-féle Wallander s4-et most karácsonykor? :o

(mondjuk ezt tuti nem akarnám német szinkronnal nézni, de milyen dolog már, h az eredeti premier később lesz? hahó, BBC!)

Flanker - 2015. 12. 29. 21:58

“Into The Badlands nézettsége, meg hogy a sorozat vagy ötször akkora nézettséget hoz, mint némelyik, folytatásra bekért AMC-széria, de mégsincs 2. évados berendelése. Bár gondolom inkább csak a részleteken megy a tárgyalás.”

A főszereplő a producer is, lenyilatkozta hogy irtózatos munkát végeztek, mert relatíve gyorsan kellett átállnia különböző harci jelenetekre. Ő “hozta” a stunstokat, koreográfust, kiképzőt.. Nem lepődnék meg, ha az AMC 8-12-16 rész szeretne, ő viszont csak 6-t.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz