login |

Délelőtti videók 1.: The Shannara Chronicles

2015. 12. 30. 09:45 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

Érdekezett két rövidebb promó a nemsokára induló The Shannara Chronicles-höz, ezek vannak a tovább mögött. De szerintem érdekesebb a többi videó, melyek közül az első egy interjús ajánló, a második meg egy time lapse-promó. A továbbiakon pedig a színészek mutatják be a karaktereiket, egy videó – egy színész-tempóban.

8 hozzászólás Ne habozz!

Nexti - 2015. 12. 30. 11:00

A színész gárdával tuti nem lesz gond, csak az MTV-től félek egy kicsit :(

Denis - 2015. 12. 30. 11:34

én azért félek mert nem lesz elég nézettsége. alapból ha megnézzük a többi sorozatát az MTV-nek, szerintem összeteheti a kezét ha 1 milliós nézettsége van valamelyik műsorának, és még ha el is éri ezt a nézőszámot még sztem ez se lesz elég. elég ránézni a költségvetésre mert azt látjuk hogy baromi drága a sorozat. de a remény hal meg utoljára :)

krigin - 2015. 12. 30. 14:44

azért a Teen Wolf 3B nézettsége 2 millión felül volt :) az más, hogy már nem éri el, de az 1 misit bőven tartja.

Enzo - 2015. 12. 30. 18:11

Még mindig eszméletlen várós, pedig nem vagyok egy nagy fantasy fan, de ez elsőre megfogott.
Csak attól félek, hogy alig lesz ismert (kint is, meg itt a ‘junkien is).

Ez a Poppy Drayton nevű csaj mennyire aranyos, te jó ég. :O

elfeledettnick - 2015. 12. 30. 22:02

Én attól félek, hogy ott kezdik ahol, az igazán érdekes shannara-történetek GENERÁCIÓKKAL ezután a gárda után játszódnak, ameddig biztosan nem tart majd a sorozat. (Jesszusom, ALLANON a druida? Ez régebbi mint gondoltam!)
Hozzáteszem, még jó hogy nem mentek még hátrébb, ez a sztori nem annyira LOTR-koppintás mint a többiek.

Lehet tudni, hogy hány évadot sajtolnak ki ebből a trilógiából? Mert ha elhúzzák mint a rétestészta, két vagy több évad alatt fejezik be ezt a storyline-t, akkor baromi unalmas/klisés/giccses lesz, de ha mondjuk egy-egy trilógiának adnak egy évadot, még akár jól is elsülhet és akkor én is nézném.

Lesz könyves kibeszélő? Nem akarok spoilerezni, de olyan régen olvastam és annyira összemosódik a történet maga, hogy abszolút véletlenül is elszólhatom magam akár.

DarkEagle - 2015. 12. 31. 02:57

Enzo: Junkie nem lényeg, az Amerikát nem izgatja hogy itt a blogon hányan fognak ráfüggni. :D Amerikában meg azért a casting el fogja adni meg a szép kivitelezés mert külsőre semmi gond nincs vele aztán majd meglátjuk. Poppy tényleg állati cuki, látszik hogy ő is angol csaj. Már a képeken kiszúrtam hogy ő lesz az újabb angol szívszerelmem pedig nem is tudtam hogy angol. :D

winnie - 2015. 12. 31. 04:58

“a casting el fogja adni”

?? ebből a szereplőgárdából nem hiszem, hogy bárki eladna bármit is.

Hahakocka - 2016. 01. 06. 21:04

Érdekes, hogy a Hobbitból két színész is játszik benne. (Manu Benett – Azog , Jed Brophy – Nori törp). Gyűrűk Ura-ból meg hát John Rhys Davies alisa Gimli meg az InDiana Jones 1-3-ban is volt Sallah, plusz a Slidersben is volt.

A másik hölgyemény pedig a főszereplő kislány a Faun labirintusából. Hogy megy az idő már 20 éves! …

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz