login |

Délelőtti videók 2.: Mercy Street

2015. 12. 30. 11:22 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

A PBS januárban startoló minisorozatáról, az amerikai polgárháborús Mercy Street-ről eddig csak a reggeli hírekben volt szóval itt az ideje, hogy kapjon némi videós támogatást is. A történet két önkéntes nővérről, akik ellentétes oldalon állnak, a helyszín pedig egy luxus szállodából kialakított kórház – és mindez a 19. században.

Mercy Street

A tovább mögött 3 rövidebb előzetes, egy interjús videó színészekkel és készítőkkel, valamint egy videó, ami a két főszereplőt (Mary Elizabeth Winstead, Josh Radnor) mutatja be.

További szereplők: Gary Cole, Peter Gerety, Norbert Leo Butz, McKinley Belcher III, Shalita Grant, Hannah James, plusz vendégként Cherry Jones. Rajtuk kívül kisebb szerepben: Jack Falahee, AnnaSophia Robb, Cameron Monaghan, Donna Murphy, Tara Summers, L. Scott Caldwell, Suzanne Bertish, Wade Williams, Luke Macfarlane, Brad Koed.

6 hozzászólás Ne habozz!

Treff86 - 2015. 12. 30. 11:46

Az a gáz hogy hiába a szakáll, az eltérő kor és egyáltalán, hogy dráma..teljesen ugyanazt az alakítást hozza Josh Radnor, mint Ted-ként…szerintem ez elég zavaró lesz (legalábbis nekem, már ha fogom nézni..)

Scott21 - 2015. 12. 30. 12:09

rá se bírok nézni Josh Radnorra hála az utolsó pár HIMYM évadnak

pody - 2015. 12. 30. 12:33

szerencsere kozben rendezett (melyekben foszereplo is volt) 2 remek filmet, igy en nagyon megkedveltem es miutan sosem szerettem a How I met… igy nalam nemhogy nem zavar, hanem nagyon varos is, plane hogy Mary Elizabeth Winstead is ott van

Capri - 2015. 12. 30. 15:07

Én meg röhögök a szakállas Ted-en

DarkEagle - 2015. 12. 31. 02:02

Azért az se kutya hogy Mary Elizabeth Winstead mennyire megváltozott mióta utoljára láttam asszem a Végső Állomás filmben. :D Mindenesetre megnézem mert mindkettő pajtit szeressük meg a kor is jó.

Mukridzsi - 2015. 12. 31. 07:50

Josh Radnor szerintem azért hozza ugyanazt az alakítást, mert ennyit tud. Sajnos nem egy erős színész, a HIMYM-t is – többek között – azért kaszáltam viszonylag hamar, mert nem tudtam elfogadni (ezáltal megkedvelni se) leadként egy ilyen gyenge színészt. Kb. ugyanaz vele a helyzet, mint Charlie Sheennel: van 2 arckifejezése, azt váltogatja, se színe, se szaga a játékának. Csak Sheennek legalább van (volt?) karizmája.
Itt pl. érdekelne a téma, de mégse csinált kedvet hozzá ez a pár videó.

Ja és lehet, hogy volt már, de mi lesz a címe, ha bejön magyar forgalmazásba? Így jártam a polgárháborúban? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz