login |

Shameless: kezdett a 6. évad

2016. 01. 05. 16:33 - Írta: superpityu

58 hozzászólás | kategória: kritika,

It’s the ghetto. Lots of noises in the ghetto. Automatic gunfire, people begging for their lives.

Év közben sosem érzem túl nagy hiányát a Shameless-nek, de immár hatodik éve, hogy minden januárban ráébredek, hogy mennyire kell egy ilyen sorozat.

Bár a tavalyi év fináléja nem lett a kedvencem, de a folytatás most rendesen kárpótolt. Hihetetlenül feelgood volt az egész rész, sőt most tényleg nagyon jól áll a Gallagher család szénája, ami várhatóan pár rész múlva hozza is magával a problémákat.

shameless s06

A történet nagyjából ott folytatódik, ahol az előző évad abbahagyta, akadnak apróbb változások, de semmi komoly. Spoilerek a tovább után

Fiona rekordot döntött és még sosem dolgozott egy helyen ilyen sokáig, közben pedig úgy tűnik, hogy tényleg rendeződnek a dolgai, mert a premier alapján ismét ő a családfő, aki tényleg a gyerekeket helyezi előtérbe. Emellé pedig még benéz egy előléptetés, valamint a kapcsolata Sean-nal is már-már túl szépnek tűnik.

Lip pedig megéli egy csomó egyetemista srác álmát. De tényleg, nyújtsa fel az a kezét, aki nem örült volna annak, ha egy Helenhez hasonló tanár kiszemeli magának. Bár itt benne van a levegőben, hogy baj lesz a kavarásból, de egyelőre inkább komikusra vették a figurát a féltékenységgel és a reakciókkal.

shameless s06

Mickey börtönben van, szóval Ian szálán lesz pár változás biztosan. Mindenesetre így, hogy volt most is volt Ian-Mickey jelenet ezzel szépen oldották Mickey kiírását egy időre. Viszont Svetlana még itt van, aki számomra mindig az egyik legjobb karakter, hiába csak pár jellemvonalra felhúzott papírmasé figura.

Carl-t kiengedték a javítóból. Nem kevés változáson ment át az ott eltöltött idő alatt, de gondolom, senki sem számított arra, hogy szobatársat is hoz haza magával. Lesz itt még menekülés a rendőrség és egyéb szervek elől később.

shameless s06

Debbie sajnos még mindig idegesítő, ezen pedig a tiniterhesség nem igazán fog segíteni. Kíváncsi leszek mit lépnek meg ezzel kapcsolatban. Eleve egyszer már volt tinimamink Karen személyében, de kétlem, hogy elkezdenék boncolgatni az abortusz kérdését. Ráadásul még a pasija is lepattant. Csak lesz itt baj, ebben az évadban is.

Frank pedig hihetetlen figura. Bianca-nek köszönhetően tavaly egy teljesen új oldaláról ismertük meg. Idén pedig egyelőre a gyászon kívül más nem jutott eddig neki. Viszont az önmaga sajnáltatása már rutinból megy neki, emellé pedig még kapott meglehetősen beteges temetői jelenetet is. Macy pedig tényleg brillírozik ebben a szerepben.

shameless s06

Kevin és V pedig egy (egyelőre) teljesen elhanyagolható szálon megkapták a leszbikus szomszédokat. Úgy tűnik, tényleg nem tudják mit is kezdjenek velük, miután a gyerekvállalás utáni problémákkal tavaly maximumra pörgették őket.

Talán ez volt eddig a leginkább humoros szezonnyitás – mindent bevetnek, hogy az Emmy-n ne kerüljenek át (megjegyzem, hogy jogosan) a dráma kategóriába? Ettől függetlenül 8/10 simán volt a kezdés, rohadt feelgood volt minden perce. 

58 hozzászólás Ne habozz!

Jencike05 - 2016. 01. 05. 17:08

Nagyon tetszett.Debbiet jó alaposan megververném.Nagyon idegesítő

Diapolo - 2016. 01. 05. 17:22

Hatalmas, már alig vártam. Franket tavaly nagyon sajnáltam, mikor elvesztette Biancát, mert a csajszi tényleg hozzá való volt. Carl mindig is az egyik kedvencem volt, most sem fog csalódást okozni úgy tűnik. Lip valóban tipikus egyetemista. Kevinéket nem tudtam hova rakni, nem tudom milyen sztorival tudnák őket feldobni. Egyébként érdekes, hogy kiemelted Svetlanát, mert nagyon jó karakter, abszolút a legjobbak között van. Aki a sorozat eleje óta idegesít az Debbie, remélem mérséklik majd a szerepeltetését. 8/10 a kezdés nálam, de lehet ez még jobb is. :)

DennyKeh - 2016. 01. 05. 17:46

Köszi a kritikát! :D

Miután novemberben ledaráltam az 5 évadot, hihetetlenül vártam már az új évadot és nem hozott csalódást magával.
Amilyen cuki volt Debbie az elején, mostanra olyan furcsa (nem, még nem idegesítő – számomra) lett, amit nem igazán tudom, hogy hova tegyek, vagy éppenséggel mi baja lehet.
Fiona tényleg a virágkorát élheti, hiszen eddig minden balhétól távol volt, de nem lesz ez így sokáig.
Lipé az egyetlen olyan szála sorozatnak, ami az egész sorozat óta hidegen hagy, nem érdekel túlságosan. Jó, néha kap jó perceket, de ennyi.
Carl, mint ahogy várható volt, igazán megváltozott, lassan kezd már tényleg az apja lenni, amit nem mondok, hogy nem lehet jó.
Végül Ian, Mickey és Svetlana trió a még mindig legjobbja a sorozatnak. Őszintén én sajnálnám Mickey kiírását a sorozatból, mert mivel már Mandyt is elküldték, őt nem kéne, plusz Svetlana tényleg csak hoz üde színfoltokat a sorozatnak. Viszont kíváncsi vagyok, hogy most mit fognak kezdeni Iannal, úgy hogy Mickey kikerült a képből.
Mindenképpen várós a folytatás. :)

sherlock20 - 2016. 01. 05. 18:30

nagyon hiányzott már, és szerencsére nem is okozott csalódást, sőt

kisanna - 2016. 01. 05. 18:59

hozza a színvonalat, imádom:)

yeeeyha - 2016. 01. 05. 19:17

Debbie valami iszonyat, 15 év ide vagy oda, azért nem burokban nőtt fel, tök okos lány volt a sorozat első évadaiban, de ahogy nő a melle, úgy egyre hülyébb. Kicsit se sajnáltam, mikor nem ment el a srác vele az orvoshoz, nagyon remélem, hogy felrázzák ebből, legyenek már normális céljai. A műkörmeire is fáj ránézni.
Carlon nagyon röhögtem, nem is vártam tőle mást, mint hogy a javító császára legyen – azért elég szomorú fricska ez az állami rendszereknek, tényleg a javítóba kerülve betonozzák be a bűnözői életmódot…
Lip tanárnője engem agyilag nagyon felcsesz, Mickeyért nagyon sírok (de legalább nem úgy írták ki, h visszavonhatatlanul végleg), Fiona férjét meg nagyon csíptem, remélem, visszatér.

Meàcska - 2016. 01. 05. 19:22

Komolyan mondom annak a kis fruskànak elkélne màr egy két jólirànyzott pofon pedig én kedveltem/sajnàltam és többre is tartottam de amiket művel mióta belépett a tinikorba?

dbew - 2016. 01. 05. 21:19

Carl 4 president
Nagy király lett
Az a kijövetel, ahogy mindenki ordított neki és ütötték a rácsokat. >> EPIC

Nina - 2016. 01. 06. 10:37

Csodálatos kezdés volt, Frank utánozhatatlan. Debbie ütnivaló és nagyon tokás… Carl… :D MINDENKI hiányzott, tökéletesen úgy érzek, ahogy te, superpityu: év közben eszembe sem jut, de ahogy elkezdem nézni, rádöbbenek, hogy hiányzott, valahol mélyen :-)
Jó lesz, várom nagyon a folytatást.

Anthonz - 2016. 01. 06. 16:01

Gyerekek, pont az a lényeg, hogy Debbie cuki volt amég kicsike volt, most meg elkezdett felnőni, tinédzser lett és “megbolondult”, nekem sem szimpatikus de eléggé logikus.
Engem pont a melegek irritáltak, egyelőre nem bánnám ha hanyagolnák ezt a szálat, Lip tanárnője jöhet ezerrel, micsoda nőci apám!
Az első részbe próbáltak mindenkit belezsúfolni, de majd lesz több idő Kevinékre is.

Tatala77 - 2016. 01. 06. 20:12

Az a baj, hogy én magyarul kezdtem el nézni, és a szinkron miatt nézem csak magyarul,egyébként minden sorozatot angolul nézek (Tényleg jött a Netflix:))
Azt lehet tudni, hogy mikor lesz magyarulleadva?

Köszi!

yodleee - 2016. 01. 06. 21:08

Tatala77: az 5. évad októbertől ment szinkronosan, szóval én csak év vége fele számítanék rá

Tatala7 - 2016. 01. 07. 09:20

Köszi!
Akkor még várhatok:(

Bibi - 2016. 01. 07. 23:26

Az összes shameless oldalon az volt ma, hogy 3 nap a 6. évad premierjéig. akkor ez most akkor hogy?? :D

Gevin - 2016. 01. 08. 02:18

Az első idézetet, amikor meghallottam Kev szájából, én felsírtam a laptop előtt. Óriási duma!

Shameless is back! Tipikus kezdés. Adta nagyon.

yodleee - 2016. 01. 08. 07:43

Bibi: Az első részt újév napján feltöltötte a csatorna, TV-ben 10.-én kezdődik

eich - 2016. 01. 08. 10:17

Hát, mit is mondjak ütős kezdés volt.Carlra kíváncsi leszek majd még :D Viszont, pár dolog nem tetszett pl fiona,úristen akárhol, akárkivel kefél,kezd már szánalmas lenni ez a csaj,vagy ez csak nekem nem tetszik? :D

tarkony - 2016. 01. 11. 20:47

Tatala7: tényleg nagyon szuper a magyar szinkron, de annyit nem ér, szerintem vágjál bele felirattal, mert zseniális volt az első rész.

heidfeld - 2016. 01. 15. 21:10

Nagyon vártam már, nagyon király volt! Nekem tetszik ez a humorosabb vonal, de lesz még dráma..
Carl hatalmas figura, na de a haverja! Utca másik oldaláról átdobnám a pénztárcám. Debbie amilyen okos volt, most olyan buta lett, Fiona dug nem a férjével, nem is csoda, ha mindig pofára esik.. Frank, Svetlana kurva jó. Lip csaja meg már rég tetszik nekem. A görög csávó remélem sokat lesz benne, nagy figura! A lesbi-csajokból jóval többet ki lehetne hozni. Elképesztő hiba, hogy a Carlt befenyítő szinésznőt lecserélték. Benne volt kurázsi..

El Presidente - 2016. 01. 21. 00:02

Ritkán értek ennyire egyet egy kritikával, nagyon kiegészíteni se tudom.Pláne a Debbieről szóló mondatok, azok a leginkább helytállóak.

Jó ez a Shameless.

Nikolka - 2016. 01. 21. 22:37

Az egyik kedvenc sorozatom volt. De most a 2. rész nézése közben majdnem végig azt éreztem, hogy ezt miért is nézem?!
Fionát már elég régóta nem szeretem és viselem. De ezzel az öreg pasassal főleg gusztustalanok szerintem. A férjével pedig lett volna potenciál a dolgokból.
Lip és a tanárnő és a férje meg fia már annyira abszurd, hogy fáj őket nézni..
A Carl dolog is kicsit sok lett a 2. részre..
Ian érdekes lehetne, de ő meg kb. csak lebeg.
Frank ő Frank.
Debbie pedig tényleg durva. Baromi idegesítő. Viszont szerintem az ő helyzetében valahol érthető. Látta, hogy abban a családban valakinek összejött így egy normális élet, ami neki sose volt. Legyünk őszinték, ilyen környezetből, ilyen szülők, testvérek mellől az lenne a furcsa, ha nem lenne furcsa.
Kev és Svetlana viszont még mindig jók. De már az a kocsmás dolog is sok nekem kicsit.
Tényleg talán ez volt az első Shameless rész ami nem tetszett. Vagyis ennyire nem.

adam - 2016. 01. 25. 12:48

Shameless 6×03:

Elég jó rész lett, igazi dramedy rész volt, amiért a Shameless-t szeretni lehet. Jó volt Lippet és Iant újra együtt látni, és ugyan nem tetszett, hogy összevesztek, de tényleg nagyon másfelé halad az életük. Remélem, hogy a tűzoltóval nem csak egy Mickey-pótlékot kapunk, hanem Ian is kezd valamit az életével.
Fionát sajnáltam kicsit, sok minden nyomasztja. A hozzáállása Debbiehez, a férjéhez és a múltbéli hibáihoz nagyon tetszik, felnőtt nő módjára kezeli a dolgokat.
Az évad eddig nagyon tetszik, kíváncsian várom a folytatást.

Rubber Duck - 2016. 01. 28. 23:23

Most akkor Micky helyett az orosz hölgy lesz állandó?

markvido - 2016. 02. 01. 15:10

6×04

csak az én fejemben állt össze az, hogy hiába veszítették el drámai módon az otthonukat, de ezzel egyidejűleg a görög forma (vélhetően) halálra égett, hátrahagyva ezzel egy teljesen üres családi házat?…

yodleee - 2016. 02. 05. 13:48

Csak a 4. résznél tűnt fel, hogy Sammi eltűnt meg, hogy mennyire nem hiányzik :D

Gevin - 2016. 02. 09. 02:06

az a kínai gyogyós zene az 5. rész végén epic Carl-al együtt :D

Amúgy ahogyan a szereplők, úgy a sorozat is kezd egyre felnőttesebb, “érettebb” lenni (bár nem vagyok benne biztos, hogy ez a leghelyénvalóbb szó). És talán pont ezért, de egyrészt sokkal kevésbé érdekes, másrészt sokkal-de-sokkal kevésbé vicces – önmagához képest. Ez kár.

heidfeld - 2016. 02. 11. 17:52

Szerintem viszont egyre több benne a vicces dolog. A mianmari-gyerekek nagyon ütősek voltak: A rákos csaj, ahogy befeküdt Debbie ágyába és rátette a kezét.. Hát, sírtam a nevetéstől. Vagy a meleg tűzoltók, főleg a dalmatás!!! figura.. De a legjobb Carl. Még fizetnék is egy saját sorozatáért. Szerény személyem is csinált sok hülyeséget csajokért, de ‘tanulok’ Carl-tól, ahogy a göndör csajt füzi…
Viszont továbbra is nagy hibája a sorozatnak a kisebb szereplők lehetőségeinek kiaknázása.Lehet ezt az írókra, vagy a költségvetésre fogni, de egyszerűen kevés a 12 rész. Carl csajának apja bődületes figura!
Ja. Nagyon jók a zenék! Ez a sorozat egyik erőssége. Ezt a gyogyós, kínai zenét valahogy meg kell szereznem csengőhangnak..

heidfeld - 2016. 02. 11. 20:21

Szerintem egyre több a humor, illetve hihetetlenül nagy karakterek bukkannak fel. Carl csajának apja, az őrült görög, a myanmari gyerekek.. Azért az durva volt, amikor a rákos csaj besurrant Debbiehez.. Majd kiestem a fotelből a nevetéstől..
Sajnos a kisebb szereplőknek nem jut túl sok idő, talán ez a legnagyobb hibája a sorozatnak. Lehetne az írókra, költségvetésre fogni, de kevés a 12 rész.
A legnagyobb arc a ‘ Fehér csoki’ – Carl. Hát, egy külön sorozatban is megnézném a kalandjait. Magam is sok hülyeséget csináltam udvarlás címén, de tanulok a mestertől, bár az első barátnője fényévekkel helyesebb
volt.
A sorozat legnagyobb ereje a meglepetés. A pedofil csaj után azt hittem, hogy ez a csúcs, de vannak még nagyobb poénok.. És rengeteg jó zene! Az őrült kínai zenét meg kell szereznem csengőhangnak!

panjoux - 2016. 02. 12. 08:22

Elvileg ez a dal bolgár nyelvű, de tényleg nagyon ázsiai beütése van :)

Tessék:

https://youtube.com/watch?v=QCPAEB6ASdg

heidfeld - 2016. 02. 12. 20:09

Köszi az infót Panjoux!

Diapolo - 2016. 02. 15. 12:15

Azt hiszem ez a rész volt az eddigi legjobb az évadban. Elindult a drámásabb vonal és nagyon jó látni, hogy Carl, aki lassan egy macsó szerepét vette fel, most mégis megrogyott. Ezzel a résszel nálam nagyon telibetaláltak. Ezen a részen hol fetrengtem a nevetéstől, hol a fejemet fogtam, hogy nemááár, annyira szomorú volt. Hatalmas gratula a készítőknek, hogy 6 év után is elő tudnak húzni egy ilyen részt.

Mizumono - 2016. 02. 15. 15:56

Sajnos nekem ennyi volt a sorozat. Carlon kívül egyik karakter sem érdekel már, és az írás is gyenge. Azért évad végén még benézek, hogy hova futottak ki a szálak.

benkitteh - 2016. 02. 15. 19:26

Nekem is nagyon tetszett a legújabb rész, tényleg le a kalappal a készítők előtt, hogy 6 év után is sikerül megnevettetni az egyik percben, a másikban pedig összeszorítani a szívem.

Potter - 2016. 02. 16. 22:54

Carlnak eddig sose volt igazan baratja,most pedig azt az egyet is elveszitette.Sajnaltam is erte,annak ellenere,hogy egy kis gangsta.Lip idegesitett egy kicsit ezzel a hosszerelmes viselkedesevel.Egyik legjobb sorozat,remelem meg sok evadot elvezhetunk majd.

Rubber Duck - 2016. 02. 17. 00:34

Látnom kellett a vége főcím utáni feliratot, hogy elhiggyem, az a nő Sherilynn Fenn….

zedtheant - 2016. 02. 17. 23:15

hatalmas volt a 6×06 az érzelmi hullámvasúttal.
amikor vicces, fetrengős; amikor drámai, tényleg szíven üt.
igazi shameless – kevés ennyire odacsapós sorozat van, ráadásul a 6. évadjában…
engem mindig nagyon beszippant.

heidfeld - 2016. 02. 24. 10:19

‘ Majd találkozunk, egyetlen fehér barátom!’ Feküdtem a nevetéstől.. Saját sorozatot kaphatna Carl. Az őt alakító srácból ki nem néztem, hogy ennyire jó színész lehet.
Lip egyre jobban kilóg a sorozatból. Oké, mindenki csinál baromságokat szerelmesen. Pl. ittam 43-féle ízesített teát, mire szóltam, hogy pattanok, ha nem lesz semmi../Egy hét alatt/
Sajnos továbbra is nagyon zavar, hogy a kisebb szereplőktől milyen könnyen megválnak.A rákos csajt, meg a burmai kislány sokáig nézhettük volna. 6.5/10.

naughtyl - 2016. 03. 15. 20:34

jó látni, hogy Ian jobban van, de így Mickey nélkül nem az igazi. nekem nagyon hiányzik a sztoriból. egyik kedvenc sorozatos páromat, ilyen semmitmondóan szétszedni:(

hát nem tudom mi lesz ezzel a Debbie meg baba dologgal, de nagy kár, hogy tipikus idegesítő tinit csináltak belőle. és az elején pont az volt a lényege, hogy okos és látja mi van körülötte. na mindegy.

Fiona nem, hogy új pasival jön össze, amíg még együtt van az előzővel, már házasként, házasodni készül. wáów. és egy ennyire sérült férfihoz hozzámenni. hmm.

nem jött le, de tetszik az évad. és már előre hiányzik a család.

naughtyl - 2016. 03. 15. 20:39

amúgy a teló, amit Fiona használ, az még az, amit Jimmy/Steve/tudjátok ki vett neki, ugye?:)

heidfeld - 2016. 03. 16. 18:32

Nagyon örülök, hogy van ez a sorozat. Mindig jobb kedvre derülök, ha nézem, De meg is döbbenek néha: Emberek milliói vannak hasonló, vagy még rosszabb helyzetben a világ számos pontján.
Most először sajnáltam meg Fionát, majd eszembe jutott már mennyi hülyeséget csinált .. Gyorsan elhessegettem magamtól e gondolatot. 8.5/10

gattaca_lg - 2016. 03. 22. 23:46

heidfeld, honnan ered a név?
ha Nick/név, jó poén, Nick Heidfeld autóversenyző, pacsi
mondja niconauta(motorsportal.hu)

gattaca_lg - 2016. 03. 22. 23:52

hogy érdemben is hozzászóljak
rablóból pandúr? mekkora jellemfejlődés, sorozattörénelmet is
ha Carl felölti a mundért, megkönnyezem

heidfeld - 2016. 03. 23. 16:37

@gattaca_lg : Nick Heidfeld volt a kedvenc pilótám az F-1 -ben… Akkori barátnőm utálta őt, Ralf Sh. volt a kedvence, mert “jóképű'(nők :D) Kérdeztem: “Hogy látszik ez a sisak alatt?” Ha kiesett Nick tapsolt meg nevetet, lett is ‘büntetés’, bar ezt mind ketten élveztük… Kis koromban mindenki ‘Nigel’ -nek hívott, mert imádtam Mansell-t.
Múlt heti részben óriási volt a puma! Teljesen betegek az írók!

Nikolka - 2016. 03. 24. 23:59

Az idő múlása kicsit furcsa lett ebben az évadban. Régen nagyon elkülöníthető volt, és érezhető. Nagyon tetszett az egyik évad nyár, az egyik évad tél. Most olyan mintha végig tél lett volna, de közben meg eltelt majdnem 9 hónap, megszületett a baba. De Lip fronton pedig olyan volt, mintha napok teltek volna el. Ez kicsit furcsa nekem.
Tudtam, hogy a babának a családdal kell megszületnie, így is lett.
Nagyon sirattam Ian-Mickey dolgot. De jól felépítették eddig az új kapcsolatát is. És tényleg, végre randizik, étterembe jár, stb. :)
A lánybúcsú mindent vitt! Hangosan röhögős jelenet volt.
Sajnos Lip egyre ellenszenvesebb nekem.
Carl viszont továbbra is nagyon jó, tetszett ahogy “apóst” (le)kezelte.

Lia - 2016. 03. 29. 13:01

6×11
Oké, ez a rész elég elgondolkodtató volt…
(Szóval hosszú lesz. :D)

Ha Iant most tényleg kirúgják a mentősöktől, nagyon szomorú leszek. Úgy beleélte magát (és én is :D).
Lipet is mindenhonnan kirúgják, hiába szónokol arról, hogy milyen fontos neki az iskola meg a tanulás. Az alkesz mentora meg érdekes, most jön rá arra, hogy határokat kellett volna húzni, mikor már mindketten tudnak mindenféle szarságot a másikról.
Seannak végső soron igaza volt, hiszen láthatjuk, a Gallagher gyerekek magukat még csakcsak felnevelték, de a kicsi körül hiába ugrálnak vagy öten, mégis életveszélybe kerül – én azt hittem maradandó károsodása lesz.
Ha pedig most azért találták ki Frank akcióját a random metrós hobóval mert amúgyis el akarták tüntetni Seant a sztoriból, akkor mérges leszek, mert egyrészt marhára valószínű ez az egész találkozás, másrészt szerencsétlen faszi már többet tett a családért, mint Frank bő 20 év alatt, és ha ő ezért most tényleg gyilkolna, akkor az is őt minősíti.
Carl egy ijedt kisfiú, Debbie nemtom mit gondolt, V-ék szála sem tudom mi akar lenni.

Az előző rész után már kezdtem örülni, hogy a fiúk így észhez tértek és tényleg lesz egy tanár, egy mentős meg egy rendőr a családban. De persze már mind tettek valamit korábban ami miatt mindez nem valósulhat meg és talán tényleg nincs kiút a mélyből…

Dhomasson - 2016. 03. 30. 23:08

6×11: 10/10. Hamisítatlan Shameless epizód.

Érdekes volt, ahogy eddig az évadban teljesen különböző utat járt be a karakterek sorsa. Ian és Fiona számára most először igazán megcsillant a fény az alagút végén, míg Lip fokozatosan csúszott lefelé, Debbievel együtt. Pont fordítva, ahogyan korábban kinézett. Aztán a végére jön a fájdalmas igazság: innen nincs kiút, és a végére szépen mind ugyanolyan mélyre zuhannak vissza.
Idén összességében inkább a humor dominált, de kegyetlen fináléra számítok..

Frank metrós húzása a végén nekem kicsit túlzás volt még tőle is, kíváncsi leszek mi lesz ebből. Talán rájön, hogy ez sok lenne, de lehet késő lesz.

Wol - 2016. 03. 31. 17:03

nagyon sajnalnam ha Frank altal Sean kiesne a sorozatbol, nagyon jot tesz a Shameless-nek

heidfeld - 2016. 03. 31. 23:52

Norbi: 6. évadhoz még nincs szinkron, legalábbis tudtommal. 7 kollégám is csak így akarja nézni. A Viasat – nak is nagyobb nézettsége lenne, ha nem fél év mulva adnák le.

winnie - 2016. 04. 01. 07:29

heidfeld: igazából teljesen mindegy, hogy mikor adják, így is, úgy is mikronnyi az érdeklődés iránta.

heidfeld - 2016. 04. 01. 09:37

Winnie: Hát igen. Sajnos ez tényleg nem vonz tömegeket. Környezetemben 12 emberről tudom, hogy nézi, de csak ketten felirattal. 2-3 részt még angolul is bevállaltam, pedig még van mit tanulnom..Sajnos az emberek nagyon hozzá vannak szokva a szinkronhoz.
Jobban szeretem tv-ben, csatornán nézni, de 2016-ban nem fogok fél évet várni.

Elar - 2016. 04. 08. 21:04

Mi idén fedeztük fel a sorozatot….
Tegnap elkezdtük a 6. évadot.
Az tudni kell, hogy én gyakorlatilag mindent felirattal nézek, számomra szinkronnal vállalhatatlan szinte minden. Mondjuk Kungfu Panda pl csakis szinkronnal :D
Ez az a sorozat ami szerintem nagyon eltalált a magyar hangokkal… Mnden tekintetben. Az az érdekes helyzet állt be, hogy nincs kedvem nézni angolul, annyira más a hangulata az egésznek. :)
Annyira emlékszem még mindig pl az S05E11 “Vak vagy geci” mondata Mickey szájából :)

winnie - 2016. 04. 09. 11:07

Elar: a hangok egy dolog, de a fordítása is remek, az egyik legjobb csinálja.

Elar - 2016. 04. 09. 20:11

Egyetértek

Dewe0626 - 2016. 09. 04. 09:18

Hol lehet megtalálni a 6. évadod felirattal vagy szinkronnal?
Eddíg az összeset láttam és nagyon király!

Hunor - 2017. 02. 08. 19:21

Valaki tudja hogy lesz a shameless 6 evadjanak szinkrona ?

B'13 - 2018. 05. 01. 22:14

Lessz valaha magyar szinkron 6. 7. 8. evad ?

Tibor - 2019. 02. 02. 11:04

mikor lesz már magyar szinkronnal?

winnie - 2019. 02. 02. 11:58

nem hinném, hogy valaha is lesz. hacsak egy másik csatorna le nem csap egy olyan sorozatra, ami egyszer már megbukott itthon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz