login |

Délelőtti videók 3.: American Crime

2016. 01. 07. 12:30 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: antológia, video,

(Ez nem a Ryan Murphy-féle FX-es antológia, az American Crime Story, hanem a John Ridley-féle ABC-s antológia.) Komolyan nem értem ezt a tendenciát részemről…

Tudjátok, mi volt szerintem a 2015 legjobb újonc drámája? Az American Crime. És tudjátok, melyik volt a legjobb újonc komédia az évben? A The Comedians. És hány kritikát írtam ezekről, hogy az égbe hype-oljam őket, mert mégiscsak? Igen, egyet sem. Még pilotírásra sem futotta tőlem…, mázli, hogy human legalább írt az American Crime-ról egyet. Ennyi a küldetéstudatról, de legalább elfogultsággal nem vádolhattok.

Ami késik, nem múlik, de az American Crime 1. évados írását addig halasztottam, hogy elkezdődött hajnalban a második szezon. Tudjátok, hány posztot szenteltem az új évad “reklámozásának”, ha már antológiáról van szó, azaz minden évad teljesen új sztori, új karakterekkel, szóval bárki beszállhat? Egész pontosan nullát.

Szóval azért, hogy kapjon egy posztot az American Crime 2. évadja a kritika előtt, a tovább mögött nézzétek meg az előzeteseit (egy hosszú és három rövid) – hátha valakit elkap. Szóval nem “meg lehet nézni”, hanem tényleg érdemes. Mert, ha olyan erős ez a szezon is, mint az első, akkor kötelező program.

(Az 1. évadból visszatérő színészek: Timothy Hutton, Felicity Huffman, Regina King, Lili Taylor, Elvis Nolasco, Richard Cabral + “újoncok” Connor Jessup, Andre Benjamin, Joey Pollari, Hope Davis.)

6 hozzászólás Ne habozz!

Kisvesza - 2016. 01. 07. 12:50

A sorozat nálam nem fért be a top 3 újoncok közé (negyedik lett), de a színészei közül hármat is jelöltem JAws-ra, és még három megérdemelte volna, de kiszorultak. Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a második évad, bizakodva tekintek elé.

Marci - 2016. 01. 07. 13:06

Én erre szavaztam, mint legjobb újonc sorozat, szerintem zseniális volt és a 2. évad is ígéretes.

Akinek tetszett az első évad, nézze meg az Ütközések (Crash) című filmet egyébként, ha még nem látta.

Cyrax - 2016. 01. 07. 13:10

Én is jelöltem. :) Tudom, hogy a premier már kint van egy ideje, de én mára tartogattam a megnézését, nagyon kíváncsi vagyok már!

winnie - 2016. 01. 07. 13:39

“Akinek tetszett az első évad, nézze meg az Ütközések (Crash) című filmet egyébként, ha még nem látta.”

ne feledjük, hogy van crash című sorozat is, két évaddal.

Gedeon74 - 2016. 01. 07. 16:41

Kivételesen csináltam egy 2015 top10-et, nálam a negyedik lett, és a harmadik legjobb újonc.

Nem tudtam, hogy visszatérő színészek lesznek, úgyhogy volt meglepetés, amikor megláttam Timothy Hutton-t a kosárpályán, majd aztán a többieket is, de örültem neki.

szilu - 2016. 03. 07. 19:17

Gondolom senki nem olvassa már ezt a topic-ot, de kérdem lesz-e még írás erről a sorozatról, mert konkrétan teljesen ledöbbentem a finálé előtti résztől. Annyira szép és annyira szomorú, hogy szavakat nem találok. Mármint igen. Találok. Mert nagyon fáj, hogy ennyire el van hanyagolva, miközben egyetlen részében több értelmet és tartalmat mutat fel, mint egy GOT epizód. A hype az hype.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz