login |

Hírpéntek – Playing House 3. évad!

2016. 01. 15. 09:04 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Z, mint zombi 2. évad
 • Premier: Colony S1, Workaholics S6, Idiotsitter S1, The Life of Rock With Brian Pern S3, Alaska Proof S1, Greatest Party Story Ever S1 + Finálé: The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret S3 (vendégblogger?) + felkerült a netre a Portlandia – 6×02 (6×01-nek titulálva)
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 02.06 Alex és bandája (Alex and Co.) 1. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 02.13 Liv és Maddie (Liv and Maddie) 3. évad
 • Az egyik DC-s sorozatban fel fog tűnni említésre fog kerülni a Legion of Super-Heroes. Idővel pedig talán szerepelhet is.
 • A The Walking Dead 6. évad ott fog folytatódni, ahol a legutolsó rész abbamaradt. És a készítők megerősítették azt is, hogy természetesen nem tervezik elhagyni Alexandria-t.
 • A Bosch 2. évad gerincét továbbra is a Trunk Music fogja adni, de elcsennek elemeket a  The Drop és and The Last Coyote című regényekből is.
 • Pletykálják, hogy a VH1-on éledhet újra az America’s Next Top Model.
 • A The Magicians 1. évados története túl fog haladni az első könyvön, többek között Julia története nem csúszik későbbre. A készítők egyébként követi akarják a könyvek szellemiségét, de természetesen nem akarják, hogy a már meg írt anyag korlátozza őket, akár 6 évadon át is nyomnák, saját sztorikkal.
 • Tegnap kihirdették az Oscar-jelölteket, és a “tévésorozatosok” közül Bryan Cranston, Mark Rylance és Rachel McAdams is örülhetett jelölésnek. És Tom Hardy is, akinek nemsokára indul a sorozata, a Taboo. (Azt hiszem, Brie Larson-t és Jennifer Lawrence-t már nem lenne korrekt tévésnek nevezni, bár Larson a United States of Tara után 2014-ben még Community-zett.)
  Az írók közül Josh Singer volt tévés még nemrég a filmes jelölése előtt, és persze Drew Goddard, aki a Daredevil-t készítette.
 • Ja, és a Netflix két dokumentumfilmjéért is Oscar-jelölést kapott.
 • Úgy tűnik mégsem lesz teljes a Friends szereplőgárdája a James Burrows számára rendezendő NBC-s tisztelgésen, ugyanis jelen állás szerint Matthew Perry nem megy el london-i színházi próbái miatt.
 • A 12 Monkeys 2. évad 04.18-án kezd a Syfy-on, a Hunters pedig 04.11-én.
 • Új sorozat: Kiss Me First – Channel 4 (máshol: Netflix), angol, készítő: Bryan Elsley – Lottie Moggach YA-regénye alapján. 6 rész, thriller, Egy magányos, 17 éves lányról, aki totál függője egy online játéknak. A játékban, majd a való életben is megismerkedik egy lánnyal, akinek eltűnése után felveszi személyazonosságát és nyomozni kezd. Egyszerre lesz élőszereplős a sorozat és animált, hiszen a játék világában is játszódni fog.
 • Sorozatberendelés: Haters Back Off – Netflix, komédia, 8 rész, készítő: Chris és Colleen Ballinger-Evans + Perry Rein & Gigi McCreery (utóbbi 2 a showrunner), főszereplő: Colleen Ballinger-Evans. A történet a YouTube-sztár egyik legnépszerűbb karakterének, Miranda Sings-nek a különös családi életére fog koncentrálni. A lány egy tehetségtelen, de magabiztos sztárpalánta, aki meg van győződve arról, hogy sikeresnek született.
 • Gwen Stefani lesz az idei The Voice-ban Blake Shelton-nál a mentor.
 • Vendégszerep: Jim Beaver, Steven Williams – Supernatural, Wilson Bethel, Roxanne Hart, Adam Arkin – How To Get Away with Murder (visszatérők), Charlie Puth, Weezer, Backstreet Boys – Undateable (mint élő zenészek), Emmitt Smith – CSI: Cyber, Hope Lauren – Supergirl (mint Bizarro Girl),
 • Interjú: Szávai Viktória (Petra – Csak színház és más semmi), Jack Falahee (Mercy Street), Martin Clunes (Doc Martin), Mike Schur (a Good Place készítője), a 2 Broke Girls készítői és színészei (a sorozat fogantatásáról és képernyőre kerüléséről)
 • Az Amazon egy időre díjmentesen elérhetővé tette a Mozart In The Jungle S1 és S2-t.
 • Sorozatberendelés: Falling Water – USA, készítő: Henry Bromell és Blake Masters, rendező: Juan Carlos Fresnadillo. Természetfölötti thriller a valóság és a tudatalatti gondolatok találkozásáról, három egymást nem ismerő emberről, akik felfedezik, hogy ugyanazon álomnak a különböző részeit álmodják. Mindegyik kutat valami után a tudatalattijában (eltűnt barátnő, kommunikáció a katatón anyával, a fia után) és az álomvilágot saját céljuk elérésére használják fel, majd idővel rájönnek, hogy az álmok üzenni akarnak valamit és, hogy az életük a tét a játszmában. Szereplők: David Ajala, Will Yun Lee, Lizzie Brocheré
 • Pilotberendelés: Pitch – FOX, készítő: Dan Fogelman és Rick Singer, főszereplő: Kylie Bunbury. Egy női baseball játékosról, aki dobó és és nemének első képviselője lesz a nagyobb bajnokságokban.
 • Joe Jonas és a DNCE a Grease Live!-ban fog szerepelni, Adam Lambert pedig a Rocky Horror Pictures Show remake-jében. Debra Messing meg az új Dirty Dancing-ben.
 • A FOX berendelt 10 részre egy randizós reality-t Mark Burnett-től. Egy karibi szigeten fog játszódni a reality, ahol férfiakat és nőket fognak párosítani, majd tesztelni őket, hogy összeillenek-e.
 • Conan O’Brien lesz az idei NFL Honors műsorvezetője.
 • Az MTV UK megcsinálja a Teen Mom angol verzióját.
 • Az NBC szerint élő Hamilton musical még vagy egy évtizedig biztosan nem lesz a tévében.

14 hozzászólás Ne habozz!

Narakh - 2016. 01. 15. 10:15

A Kiss Me first koncepciója egész érdekesen hangzik, szeretem az ilyesmi cuccokat. Oké, nem lehet minden egy Suicide Room, de azért egy esélyt biztosan adni fogok neki.

MT90 - 2016. 01. 15. 11:46

Biztos volt már (csak nekem maradt ki), de ‘SECOND MARVEL COMEDY IN DEVELOPMENT AT ABC’

http://www.ign.com/articles/2016/01/11/second-marvel-comedy-in-development-at-abc

Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.

Kissur - 2016. 01. 15. 12:25

“Természetesen nem tervezik elhagyni Alexandria-t.” Jaj nekünk…

winnie - 2016. 01. 15. 12:31

kissur: azért ez papírforma. legalábbis elég vicces lenne, ha most (illetve az előző évad második felében), hogy végre elérte a célját a csapat, letelepedhetett, tovább menne. mármint meglepő lenne az írók részéről, ha úgy alakítanák az eseményeket, hogy az 5 évados felvezetés kvázi a semmiért volt.

Pipacs - 2016. 01. 15. 14:24

Mi lesz a címe a Friends-es műsornak? (Lehet, hogy már valahol említettétek, csak én vagyok vaksi…)

LaCRossE - 2016. 01. 15. 14:44

A LoSH szerintem inkább a DC Legends of Tomorrow-ban fog szerepelni, ha már egy jövőbeli szuperhős csapatról van szó.

Enzo - 2016. 01. 15. 15:07

A Falling Watert már tavaly márciusban felírtam, amikor először írtatok róla – és még mindig jól hangzik :)

Spencer - 2016. 01. 15. 17:46

Van egy fél perces magyar SZINKRONOS előzetesem az új X-Akták sorozathoz, hátha érdekel valakit: https://youtu.be/9k8u5I8K2S4

DarkEagle - 2016. 01. 15. 18:17

LaCRossE: Bezony kinn is mindenki ahhoz társítja és jogosan. A többi sorozat meg nem tart ott hogy ilyen dolgok történjenek bennük. Supergirlben tudnám még elképzelni ha nem az 1. évadnál tartanának.

winnie - 2016. 01. 15. 18:28

közbe helyesbítem a hírt: nem szerepelni fognak, csak utalnak rájuk. e idővel örülnének, ha szerepelhetnének is.

szinkrobi - 2016. 01. 15. 20:15

olyan kár (már beszéltünk róla egyszer) hogy nem írod oda hogy hol és mikor lesz a mai magyar premier

a porton kutakodok egy ideje, de pl a viasat 6on az első évadot írják
http://port.hu/z,_mint_zombi_z_nation/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=50820917&i_topic_id=1

vagy máshol lesz?

szóval írd már oda mindig légyszi hogy mire gondolsz, ha megint kérhetem :)

Csiki - 2016. 01. 15. 20:26

winnie: Volt SW Rebels előzetes is… https://youtu.be/LJyxPDEvo9U

Thomas - 2016. 01. 16. 00:02

Remélem, hogy nem emiatt a randizós reality miatt rövidítik le az Idolt másfél hónappal… Bár ha 10 részes, akkor gondolom, hogy inkább nyárra szánják, nagyon kíváncsi leszek, mit tesznek csütörtökre április 14-től.

kiskiraly - 2016. 01. 16. 14:32

Érdekesség:
NBC youtube-csatonáján a második legnézettebb videó az idei Golden Globe-s monológja Rickytől (4,3 millió)

Az első a most elkaszált Heroes:Reborn trailere (5,4 millió)

:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz