login |

Agent Carter: kezdett a 2. évad

2016. 01. 21. 21:40 - Írta: human

44 hozzászólás | kategória: kritika,

Az első évad egész jó, és a tipikus képregény-sorozatoktól kellően eltérő volt. A második évad pedig pont onnan folytatja, ahol az első abbahagyta, csak épp némi éghajlati változást is közbeiktatnak, avagy száraz melegbe költözik Carter ügynöknő.

agentc-s2-1

A szezon azzal kezd, hogy Carter New Yorkból átugrik Los Angelesbe, hiszen az SSR ottani irodájának van szüksége plusz emberre. Persze nem rá számítanak, és még csak nem is az első évadban rágcsált női egyenjogúság kerül elő újra ennek köszönhetően, hanem az, hogy a felé gyengéd érzelmeket tápláló ügynök vezeti az ottani embereket.

Bár elsőre úgy tűnt, hogy egy heti ügy szorítja háttérbe az átívelő szálat, és talán mindig új különleges esethez mennek majd ki az SSR emberei, de szó sem volt erről. Egyrészt a New York-i események sincsenek teljesen lezárva, szóval előkerülnek még, plusz teljesen új ellenfeleket is kapunk, akiket majd el kell kapni Carteréknek.

agentc-s2-2

A ‘minden maradt a régiben’-megállapítás negatívan és pozitívan is értelmezhető. Egyrészt visszatért Jarvis, aki épp megint ráér arra, hogy segítsen kedvenc ügynökünknek. Maradtak a bunyók is, időt sem ugrott a sorozat, avagy a kor különlegessége, legalábbis sorozatos szinten, ismét extrát jelenthet az Agent Carter nézése közben.

Viszont a kevés változás azt is hozza magával, hogy a negatívumok is maradtak. Valami hiányzik ebből a sorozatból, ami átbillentené a kötelező popcornok közé. Persze most itt van az 50-es évek Los Angeles-e, ahol a pálmák nem adnak elég árnyékot a meleg ellen, de…, nem tudom.

agentc-s2-3

Bár az Agent Carter igyekszik, hogy az idióta szőrszálhasogatás megelőzze, néha nagyon szembetűnően teszi: például a tudós hangsúlyozza katona múltját, nehogy furcsa legyen a kezében a pisztoly, na de ezt többször is megteszi. És ez kicsit oda vezet, hogy sok az expozíció, folyamatosan magyaráznak a nézőnek, öntik az információt, ahelyett, hogy a történések közben kapnánk meg azt, ami lényeges, csak hát, ugye, olyat nehezebb írni.

A pontszám elé még megemlíteném, hogy a női egyenjogúság után ezúttal kicsit a faji kérdések kerültek elő. Valahol cicces ahogy a visszafogott tévéműsor próbálja TV-14 besorolással érzékeltetni az akkori beszűkült gondolkodást.

agentc-s2-4

A két részes premiert úgy 6/10-re hoznám ki. Voltak vicces pillanatai, és ha nincs más, akkor nézném is tovább, de igazán semmi sem ragadta meg a kíváncsiságomat a második szezon kapcsán. Ma már ennél több kell.

44 hozzászólás Ne habozz!

wondorog - 2016. 01. 21. 23:05

Aki angol felirattal nézte, mint én az kiszúrhatta, hogy Jarvis felesége elvileg magyar (a feliratban szerepelt, hogy magyar akcentussal beszélt), sőt mintha a 2. részben valamilyen népművészetes felsőt hordott volna.

Egyébként hozta a tavalyi hangulatot, tényleg egy laza popcorn, az 1. rész valamivel jobban tetszett, de majd látjuk merre indulnak tovább, remélem Lottit visszahozzák minél több részre, nagyon üde színfoltja a sorozatnak.

sznagy - 2016. 01. 22. 04:31

Azért remélem hamarabb indul jó irányba és nem kell 3-3ésfél évadot várni mint a SHIELDnél.

Annatar - 2016. 01. 22. 07:17

wondorog:
Azon röhögtem, hogy Lotte Verbeek majdnem ugyanolyan akcentussal beszélt “magyarként”, mint az Outlanderben “skótként” :)

Cardas - 2016. 01. 22. 07:35

Az első évadon majdnem bealudtam. Itt már elég volt az 50-es évek hangulat szerintem, hogy érdekessé tegye, de tényleg hiányzik belőle valami, hogy nézőssé tegye az emberek számára.

Neoprimitiv - 2016. 01. 22. 08:16

A nyári dubsmash ökörködés miatt adtam neki még egy esélyt, de sajnos passz. Ha sitcom lenne, akkor talán elmenne azzal, hogy a főszereplő egy oxford hangzószótár stílusában beszél Jarvis pedig affektál, de ez nem az.

Az AC elvileg nem attól lenne különleges, hogy a negyvenes években játszódik, hanem attól, hogy egy negyvenes években írott képregényt kellene felidéznie. Azt, ahogy akkor elképzelték a fantasztikumot. Ebből viszont semmi sincs, mert akkor kilógna a gőzerővel épített MCU világból. Így aztán marad a kényszeres árukapcsolás a SHIELD-hez és Peggy rikító kék-piros ruhája.

Az pedig, ahogy az ABC/Disney egyszerre próbál PC lenni és cukorsziruppal leönteni egyes témákat, az a számomra inkább kiábrándító. Csak a tényszerűség kedvéért: a II. világháborúban szegregált alakulatok voltak, a haditengerészetnél pedig tiszti rangban nem is szolgálhattak feketék. Wilkes legfeljebb fűtő lehetett volna, ami nem igazán laboratóriumi gyakorlat. A háború utáni LA-ben pedig nem voltak vegyes bárok, ahol feketék és fehérek együtt iszogattak és táncoltak volna.

zsedan - 2016. 01. 22. 11:38

AZ első évad elég szenvedős volt nekem, ez már kicsit túl komédia.

Ani - 2016. 01. 22. 14:45

Neoprimitiv ebben nincs igazad
Az első tiszteket 1944-ben nevezték ki, és a feketék nem látogatták a fehérek bárjait, a fehérek látogatták a feketék bárjait

mse - 2016. 01. 22. 15:24

Szerintem továbbra is sokkal kellemesebb az Agents of SHIELD-nél. És úgy érzem, hogy most legalább rögtön kezdésnél megfogták a hangulatot, amit akartak. Ezen belül pedig az is érthető, hogy miért ilyen “cukrosan” kezelik a rasszizmust, sokkal inkább kifejezve a felfogás abszurdumát, mintsemhogy komoly sötét korképet festenének. A status quo így is teljesen átjön.

Voltak dolgok, de összességében nekem bejött, és sajnálom, hogy ilyen rossz nézettséggel megy, mivel konkrétan lassan ez az egyik egyetlen képregénysorozat, amit őszinte lelkesedésből nézek.

Neoprimitiv - 2016. 01. 22. 18:14

Ani: 44-ben végzett az első 16 néger tiszt, soha nem szolgáltak fedélzeten a háború alatt, kizárólag szárazföldi beosztásban, hórukk csapatok parancsnokaiként. Ráadásul a tiszti rendfokozat nem jelentett szakképzést, attól nem lett tudós valakiből. Ezen inkább ne vitatkozzunk.

Egy fehért pedig ugyan úgy kinéztek egy fekete bárból, mint fordítva. Az más kérdés, hogy ha egy feketét akart kidobni a fehér csapos, akkor számíthatott a rendőrök segítségére, fordítva kevésbé.

István - 2016. 01. 22. 21:57

Alapjáraton a néger kérdésben igazat adnék, de egyrészt ebben a világban a 2. vh alatt volt egy szupermodern eszközökkel operáló több ezer éves szervezet is Hydra néven, meg egy szérummal feltuningolt katona is. Másik hogy a Howling Commandoban is volt néger csávó.

Szaby59 - 2016. 01. 22. 22:35

Ennek a sorozatnak a hangulata legnagyobb ütőkártyája. Alapból “jó nézni”, de mellette még van korrekt sztori két nagyszerű színésszel.
Marha jó a Peggy+Jarvis páros még mindig.

Neoprimitiv - 2016. 01. 24. 12:15

István: a Hydra, a szuperkatonák mind a valóságon kívüli adalékok – nem egy alternatív valóság. Az első esetben az alap történelmi helyzet, társadalmi viszonyok változatlanok, csak felbillenti a mérleget egy külső tényező. A másodikban éppen az alaphelyzet és a társadalmi viszonyok változnak meg.

A HC-ban mindenféle nemzetiség volt, lévén, hogy egy hadifogoly táborból megszökött csoport alkotta – négerek szolgáltak a seregben, csak nem a fehérekkel együtt.

De végül is mindegy, az AC egy limonádé, annyi köze van a társadalomkritikához mint hajdúnak a harangöntéshez. Csak akkor jobb lett volna, ha nem erőltetik bele.

Andy - 2016. 01. 25. 10:43

Javaslom,aki nem olvasta az olvassa el John Killens:Aztán mennydörgést hallottunk c. könyvét.

Bogyi007 - 2016. 01. 25. 21:14

Magán a sztorin senki sem lovagol?

Elég hamar egyértelművé tették a kapcsolatot a SHIELD második és harmadik évadával az itt nulladik elemnek nevezett cucc kapcsán…..

S most hogy leírtam kapásból a SHIELD 2. évad első része jutott eszembe amikor Peggy az egyik ládát gyorsan lecsukta az osztaga előtt, arra hivatkozva hogy az veszélyes….

winnie - 2016. 01. 25. 21:17

bogyi007: ezek nem hiszem, hogy annyira fntosak, hiszen forditott az evolucio irasi szempontbol. ezeket nem kapcsolatnak neveznem, hanem kacsintasnak, utalasnak, amit az utalas kedveert irtak bele. hogy legyen. nem pedig azert, mert valami szerves kovetkezmeny.

zolij - 2016. 01. 25. 22:40

állítólag ez ugyanaz az anyag, ami az AotS-ban az energiaelszívó csávót azzá tette aki (első évadban volt, Coulson volt barátnőjét – a csellistát – üldözte).

Enzo - 2016. 01. 27. 18:07

Hiányzott már a sorozat hangulata, bár most nem ez az egyetlen “régi időkbeli” széria, amit nézek, fura is a hangulatváltás egy TMITHC-részhez képest.

Jó, hogy a Dottie-szálat hozták be rögtön (Carter mikor szétcsapta a csaj fején a pénzeszsákot, az nem semmi volt), ez a Whitney Frost meg jól összekeverhető Dottie 1.évados szőke verziójával.

Jarvis szövege még mindig zseni :D (“aside from danger, my middle name is charm”), a Stark autójának funkcióit bemutató részen pedig már hangosan röhögtem :D
A hidrás kitűző szép kikacsintás volt a SHIELD legutóbbi részeire, szerintem már minden rajongó felismeri bármilyen alakban a logót, legyen az űrrepülővé vagy kosfejjé torzítva.

A fagyós ügy tetszett, Wilkes behozatala is ötletes volt, szerintem hogy így rányomul Carterre, az imponáló a csajnak, valaki nyámnyilával sokkal kevésbé tudna mit kezdeni. Kérdés, hogy hova lett a srác. Ez a “zero matter” nagyon hasonlít a SHIELD-es monolit anyaghoz, de gondolom most nem a Maveth-ra dobálja az embereket, mert Ms.Frost is a Földön volt, szóval valszeg Wilkes se oda került.

Továbbá:
-Flamingó rulez! :D
-Jarvis felesége is mennyire aranyos és jó arc, meg Sousáé is übercuki! :) Ez gyanús, hogy 2 ilyen egyformán kedvelhető valakit hozzanak be 1 rész alatt…
-Wilkes a Dunbar-ban eljtászhatta volna, hogy minden Isodyne-os válaszáért cserébe 1-et ő is kérdezhet Peggytől, ez valamiben volt, de most meg nem mondom, miben.

Enzo - 2016. 01. 31. 16:28

2×03
Micsoda kiszólások voltak a részben, Carter mondta hogy a képregényből készített film milyen pocsék ötlet :D meg Jarvis utalása a testetlenn ahngként létezésre is vicces volt :D
Howardot jó volt látni.
funfact: az Aréna Klubban az “úristen, nők jöttek be” biztonsági kódja a rózsaszín kód :DD

Wall-E - 2016. 02. 01. 00:44

Nekem abszolút bejön az évad, a nézettség sajnos nem valami jó, de nagyon szórakoztató eddig, Hayley Atwell pedig tényleg fantasztikus, annyira jól hozza ezt a karaktert, minden aspektusa működik, a humor, a rátermettség, az érzékenység, nagyon tetszik, amit csinál.

Enzo - 2016. 02. 08. 23:52

2×04
A vágás zseniális volt az elején :D
“behave like a lady”, snitt, Peggy két pofára zabál :D

Hunt kivallatására ügyes volt a módszer, a párhuzamos flashback is jó ötlet volt, és utóbbi eléggé előrevetíti, hogy az egész évadon végighalad ez a Whitney-Peggy ellentét. Mondjuk tekintve, hogy majdnem a felénél vagyunk, ez nem egy nagy megállapítás :D

#hétidézete:
“…or i have a man stashed in the boot.” :D

Coturnix - 2016. 02. 09. 21:42

Alapvetően szeretem a sorozatot, bár New York hangulata jobban tetszett, mint a pálmafák. :) Viszont nem rossz, hogy újítottak egy kicsit.

Esküszöm, ha behoznak egy újabb Tudorok-szereplőt, sírni fogok a gyönyörűségtől (már majdnem így is azt tettem).
Hayley Atwellbe pedig még nőként is kb szerelmes vagyok. *-*

Viszont ami kikívánkozik belőlem, hogy bár távol álljon tőlem, hogy akárcsak felmerüljön, hogy Thompson szimpatizáns vagyok, én éreztem egyedül indokolatlanul övön alulinak Peggy zászlóeltemetős-kitüntetős célzását a 3. részben? Az egy bizalmasan megosztott információ volt korábban, számomra nagyon ellenszenves volt ez a lépés. Értem én, hogy feldúlt volt, de az én szememben ez túl kicsinyes húzás Peggytől.
Persze tudom, nem számít, de valahogy annyira felháborított az a jelenet, hogy ki kellett írnom magamból. :D

vérnarancs - 2016. 02. 13. 06:44

Jarvis és a szabadidős nyakkendője:)) Hát ez mindent vitt!

Enzo - 2016. 02. 13. 12:11

2×05
1. Istenem, Sousa nője annyira édes :3
(ezt még a rész elején írtam fel, úgy nézem)
2. A folyton emlékezetettörlős jelenet marha vicces volt :D
3. A “szupercsapat sétál” jelenet is tetszett :D Ötletes volt bevonni új mellékszereplőket az akciócsoportba, jár a keksz.
4. Remélem észrevettétek a “Civil War Antiques” feliratot a kocsin, amivel odamentek a Roxxon-hoz :)
5. A benti Peggy×Whitney harc, meg úgy az egész konfliktus viszont valahogy túl egyszerű és rövid lett, ezek szerint a trailer túlhájpolta kicsit. Fél perc verekedés, Peggy leesik, kész.

Enzo - 2016. 02. 14. 00:24

(elveszett a hsz-em :()

e-batta - 2016. 02. 15. 18:30

az enyém is :(

Llew - 2016. 02. 18. 10:37

Dottie karatere nagyon jó és iszonyat jól megy Bridget Reganhez, nagyon lubickol benne.

bobi64 - 2016. 02. 19. 15:11

Nagyon szeretem. Vicces, kalandos sorozat. Teli van jobbnál jobb karakterekkel és színészekkel. Egy hibája van a közönség szempontjából, hogy semmiféle ma divatos idiótaság nincs benne. Talán ezért nem nézik olyan sokan, bár fogalmam sincs milyen nézettsége van. Az első sorozat is nagyon jó volt.

e-batta - 2016. 02. 20. 23:35

Carole Lombard és Barbara Stanwyck méretein hangosan felröhögtem. Epic!

ayacska - 2016. 02. 21. 18:10

Az első évadot is szerettem, a második is bejön, bár nekem is NY jobban tettszett mint LA. Howardot külön imádom, örültem, hogy harmadik részben feltűnt :D

Egyébként ugye, elvileg Peggy és Howard alakítja a SHIELD-t, arról lehet valamit tudni, hogy a sorozatba ez az alakulás benne lesz-e? Vagy végig SSR lesz? (még nem teljesen végeztem a második évaddal, de volt már benne utalás, hogy leáldozott neki)

Piper - 2016. 02. 21. 18:21

Coturnix:Hayley Atwellbe pedig még nőként is kb szerelmes vagyok. *-*
Hajaj :-)

A 2×07-ben kiderül, hogy Jarvis nem rajong a magyar konyháért. Talán nem tetszett a pacal? :-D

Fakocka - 2016. 02. 21. 18:56

Még csak a s02e06-nál járok, de a Carter / Underwood Co-opot rendszeressé tehetnék a jövőben, látok benne némi potenciált. :)

Enzo - 2016. 02. 22. 20:06

2×06
Érdekes rész volt, Dottie remekül alakított, az utolsó jelenet pedig ígéretes: ha pl Whitney és Dottie összeállna, hajjaj…
Peggy parókája nevetséges, Jarvis pedig még mindig zseniális.

2×07
Oké, Bridget Regan eddig is ennyire jól hozta a szerepet? Csak most tűnt fel :D Jól érzékeltették vele, hogy Whitney mennyire durva, hát akitől még Dottie is retteg..
Furcsálltam először, hogy mennyi idő jutott az Anna-Wilkes beszélgetésre, gyanús is volt – hát aztán kiderült, hogy miért. A rész vége meg tripla szívás: Anna meglőve (szegény Jarvisék :(), Dottie elmenekült megint, és Sousát meg leváltotta Vernon…

Egyebek:
-Yay, magyar jelenlét! (magyar kaja, Jarvisnak mínuszpont hogy nem szereti)
-Anna is übercuki, de remélem azért Violetet is visszahozzák még.
-Az autóval megállós udvarlós-témás Carter-Jarvis jelenet zseniális volt, végigröhögtem :D
-Whitneytől szép volt a fekete és női tudósok meg nem becsülése, mint téma behozása, kicsit hozzáadott a korszellemhez.

#hétidézete: “We’re not in the same boat. We’re not even in the same ocean.”

rio - 2016. 02. 24. 22:24

Sajnálatosan kevés komment az egyik legjobb idei sorozatévadhoz. Jövő héten finálé, érdekes lesz, mit hoznak ki. Azt tudja valaki, hogy miért lőttek ki 2×2 részt az elmúlt két hétben? Hova sietnek ennyire?

rodosto13 - 2016. 02. 25. 00:08

Egyetértek, szerintem is az egyik legjobb, ez az amit szívesen követek hétről hétre, és nem maradok le vele.

Nagyon tetszik a történet, de a megvalósítás is, a 9. rész elején az első öt perc olyan jó volt, hogy azon kaptam magam, hogy ezt még színházban is elnézném egy másfél órás előadásban!
Jók a szereplők forgatásai, a karakterek tökéletesek vagyis úgy tényleg azt a kort szerintem sikerül egy kicsit átadni. Szívesen elnézném még pár évadon keresztül ebben a minőségben, csak hát a nézőszámok…

(A siettetett menet pedig szerintem az AoS miatt van, az elvileg két hét múlva tér vissza, így ezt jövő héten le akarják zavarni – gondolom)

Claire8310 - 2016. 02. 25. 01:16

Nagyon jó ez az évad is, James D’arcy már megint milyen jó, igazából mindenki, egy problémám van, Wilks valamiért nekem nem szimpi, így nehezebben veszem a kettős dilemmát, de pl ez a musical szám az elején… :) :) azt vártam hogy Rodgers alakja valahol a háttrében felseljen:)
Nagyon szeretem, remélem hosszabbítanak majd.

tvolker4 - 2016. 02. 25. 11:36

Azért sietnek, mert az eredeti tervhez képest 2 héttel később került adásba az évad első része, így felborult kicsit az ütemterv (ennek okára már nem emlékszem). Hamarosan folytatódik a SHIELD, és addig el kellett osztani valahogy ezt a 10 részt, így oldották meg.

Egyébként szerintem is nagyon jó ez az évad, akadnak benne igazán zseniális párbeszédek, a színészek is jól hozzák a karaktereket, a történet is egész érdekes. Az egyetlen nagy hiányom, hogy Stark szerepelhetne többet is, de ha lesz folytatás (következő évad), gondolom idővel többször látjuk majd.

MT90 - 2016. 02. 26. 12:07

Ilyen nézettség mellett szerintem ne számoljunk új évaddal… Esetleg a Netflix megmenthetné, bár nem tudom, hogy mennyire megoldható vagy hogy egyáltalán akarnák-e.

e-batta - 2016. 02. 27. 07:38

Személy szerint sajnálnám, ha kaszálnák a sorozatot, rég nem tetszett semmi sem ennyire. Nagyon jól elkapták a korszak hangulatát, Hayley Atwell és James D’Arcy párosa iszonyat jó, és valójában eddig egyetlen másik szereplőre sem tudnám azt mondani, hogy nem passzol, bár Reggie Austinnal nem tudok mit kezdeni, nekem nem jön be, mint pasi, a karaktere viszont fontos a nulladik elem miatt. Az is érdekes, hogy az összes női karakter zseniális, nemcsak Wynn Everett, vagy Bridget Regan, de még Lesley Boone (Rose) vagy Lotte Verbeek is pont azt nyújtja, ami kell. Pedig általában a sorozatoknál mindig először a női szereplőkből lesz elegem, de ez most egyáltalán nincs így. A 9. részt pedig kétszer néztem végig, a ki-kit-ver-át fordulatot elsőre is értettem, de annyira frappánsan lett leforgatva, hogy újranéztem. A forgatókönyvíró(k) előtt pedig le a kalappal, mert Thompson idáig nem túl sokat szerepelt, de az ő hidegvérű manőverezése tette fel az i-re a pontot. 10/10

Nebojsa - 2016. 02. 28. 17:23

Amit hiányolok: nincs semmi haladás a SHIELD megalakítása felé. Nyomozunk, Stark néha besegít, HYDRA sehol, Roxxon vállalatot behozzák a képbe. Amúgy okés. És a Jarvis-t alakító figurát Emmy-re jelöltetném.

arcfej - 2016. 03. 02. 10:34

Pedig van hydra :)
a tanács, aminek a felét whitney megölte, az hydra volt. Akiknek van az a kitűzője.

apost - 2016. 03. 05. 00:48

Lehet sok az easter egg a fanoknak de én pl a képregényekben kevésbé vagyok jártas és nekem már az előző évad óta az a gondom, hogy nem derült ki pontosan mi is az a leviatán…az egész évadás “Jön a leviatán” mondatok után végül nem jött semmi.

Idén azt hittem ezt feloldják, de helyette jött a zero matter szál,ami érdekes témának tűnt, de itt is el lett magyarázva hogy a nő és az anyag milyen veszélyesek, erre az egész átment tapsihapsiba.

A hangulat és a színészek tényleg jók, de a történet tragédia és sajnos nem a drámaisága miatt.

És persze válaszok helyett megint csak a kérdések jöttek.
Mi is ez a zero matter? Utalgattak rá, hogy tudata van meg hasonlók, de aztán bedobták, hogy olyan mint egy vírus, ami csak meg akarja enni a világot. Az egész olyan kidolgozatlan.

Továbbá az sem derült ki, hogy mi volt az oka, hogy több hordozó is volt, de más képességekkel miért volt, hogy 1-2 alkalommal mindig csak az egyiket preferálta az anyag. Nem derült ki semmi.

Ott volt a kitűző, ami az évad indító motívuma volt, erre kb el is felejtődött..és a végén megmutatták, hogy még mindig nem derült ki semmi.

És persze ott volt Carter aktája, amit az évad közepe óta mutogattak, de arról sem derült ki semmi. És a végére még azt is belengették, hogy nem azért nem mutatták, mert lényegtelen, hanem mert szándékosan nem árulnak el soha semmiről semmit.
És mindezt úgy művelték le, hogy talán nem is lesz következő évad? Remek!

Csypi - 2016. 03. 05. 07:59

Nagyon remélem, hogy nem kaszálják el a sorozatot, én nagyon bánnám, mert szeretem. A korszak hangulata, a zseniális színészek, minden nagyon jó.
Külön piros pont, hogy a SHIELD-ben is és itt is a Zéró elemmel foglalkoztak, nagyon érdekes volt. Főleg, hogy a SHIELD miatt tudjuk is a háttérsztoriját a dolognak és hogy mi van a túloldalon. Bár annyiban kicsit sántít a dolog, hogy ott azt mondták, hogy a Hydra ősidők óta (elvileg jóval régebb óta, mint Agent Carter idősík) kutatja a zéró elemet, -itt meg valóban, szerintem is a tanács is a Hydrához tartozhat- és elvileg most hallottak először róla (legalábbis látszólag) Whitneytől. Bár ha az Isodyne a Hydráé, akkor úgy már összeállhat a dolog.
Bár gondolom bőven lesznek még itt a háttérben ínyencségek, pl a kulccsal.
Szerintem Thomson nem hal meg, legalábbis remélem, üde színt visz Peggy és Thomson érdekes kapcsolata a sorozatba.
Szépen haladunk a SHIELD megalakítása felé, és engem nem zavar, hogy nincsen elsietve a dolog és szépen építik fel, hogy miért jutnak el addig, hogy megalakuljon. Eddig nagyon indokot sem éreztem volna rá, talán most a Zéró elemmel, a kulcs rejtélyével – amit tudnak Carterék, hogy azt kereste nem véletlenül Dottie is-, és még gondolom jön pár dolog, aminek már van értelme, hogy arra a pontra jussanak, hogy az SSR már kevés ehhez és a gondolom nemsokára felbukkanó és magát felfedő Hydrához.

Szerintem az évad végig egyenletesen hozta a szintet, én élveztem és várom a folytatást. 9/10

Enzo - 2016. 03. 09. 16:34

2×08 pótlás
-A konyhás (Joe+mamma) meg a részeges (Jack meg vmi haverja) jelenet is ügyes volt, hoztak némi plusz ízt a részekbe, vagy hogy mondjam.
-De szomorú volt Jarvist így látni :(
-Anna meg mekkora troll, hogy nem ébredt fel rögtön :3 imádom :)
-Micsoda dupla fordulat, Wilkes ellenük fordul, Jack meg visszaáll!

2×09 pótlás
-Mi ez a musical-es nyitás, hát sírok :DD cold open eléggé :D de legalább bedrogozták volna Peggyt és azért álmodik ennyi baromságot :D
-Ne már, hogy Whitney-éknek nem volt annyi eszük, hogy 1 őrt odaraktak volna a teherautóba hátra Peggyék mellé…
-Uh, a Jarvis vs Carter vita a sivatagban elég erős volt, mindegyik mondott olyat amit nem kellett volna. Remek jelenet, de szerintem csak megerősítette így a kapcsolatukat.
-A rész legzseniálisabb húzása az volt, hogy Jack-ről konstant nem lehetett tudni, hogy hol áll…
elfogja Sousáékat – aztán kiderül, hogy csak segített nekik
átverve mindenkit Whitneyhez csatlakozna – ja mégsem – de Vernon mégis átveri őket – de mégsem, mert Jack veri át Vernont ÉS őket…ááááá!
Ilyen zárást… de le vagyok maradva, finálé hamarosan.

Nebojsa - 2016. 05. 14. 22:30

Kaszálták :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz