login |

Workaholics: kezdett a 6. évad

2016. 01. 21. 14:48 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Elég régen írtam már a Workaholics-ról, most sem biztos, hogy meg kéne tennem, mert sajnos a Comedy Central egykor jópofa és elszállt haverkomédiája mára már…, nem is tudom, hogy mivé lett, de az biztos, hogy engem elhajtott a célközönség soraiból. És itt kivételesen nem arról van szó, mint sok másik, hosszan tartó sorozat esetében, ahol elfáradásról beszélünk, és valójában nem a sorozat fáradt el (értsd: ha a néző először a szidott 6. évadot látja és hatodiknak az istenített elsőt, akkor ugyanúgy fáradásról beszélne), hanem mi, nézők.

Workaholics - 6x01-01

Annak ellenére, hogy a srácok nem változnak, és ugyanúgy trógerek, mint eddig, és ezúttal még normális történetet is pakoltak alájuk az új munkahely lehetőségével, az új szezon nyitánya egy pillanatig sem kötött le.

Workaholics - 6x01-02

Érezhető, hogy a készítők az “elismertség” folytán egyre nagyobb alkotói szabadságot kaptak, azonban ez valamiért visszafele sült el. Igen, merészebbek, durvább poénok is vannak a sorozatban, azonban a 3 főszereplő egyre irritálóbbá változik, már közel sem szeretetre méltó füves lúzerek. (Nem mintha ez bármikor is fontos lett volna, hiszen karakterizálás sosem volt a sorozatban.)

Workaholics - 6x01-03

Ez a kezdés, nagyjából mint a legutóbbi, max 2-3 pontot ért a részemről. Volt benne jó poén, amin feküdni lehetett, tetszett, ahogy a főcímzenével játszottak, vicces volt vendégszereplőként Liam Hemsworth-öt és Dane Cook-ot látni (Pauly Shore-t meg nem), de egyébként teljesen luft volt.

Azért Meredith-t még mindig szeretjük, ugye?

4 hozzászólás Ne habozz!

Natale - 2016. 01. 21. 16:45

Tenyleg gyenge lett, de nem gondolnam hogy maga a sorozat is az. Hozza biztosan ugyanazt a szinvonalat, tavaly is jo volt, csak idonkent becsuszik egy-egy ilyen. Pech hogy pont evadnyitonak.

Shyllard - 2016. 01. 21. 18:17

Szerintem kifejezetten szórakoztató volt, kicsit más, de vicces. Persze a szereplők még mindig nagyon unszimpik, de valamennyire ezért jó őket látni mindig szívni :D

jtb - 2016. 01. 21. 20:05

Nemrég kezdtem darálni és most tartok a 4. évadban felénél, de szerintem ezzel én el is kaszálom, mert az elején még szórakoztató volt, csak számomra nem haladt sehova az egész és nem nyújtott újat. Ellenben a vele sokszor párba állított It’s Always Sunny in Philadelphiával, szóval a neurotikus gyökerek nem fognak hiányozni az életemből, csak 3-mal kevesebbet fogok követni. :D

suno - 2016. 01. 25. 12:08

Egyébként nem tudjátok, ez lesz az utolsó évad?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz