login |

Délelőtti videók 4.: The Vampire Diaries + Originals

2016. 01. 29. 11:57 - Írta: human

16 hozzászólás | kategória: video, ,

Úgy tűnik összedobtak winnie-nek egy promót, hiszen keverik a két sorozat karaktereit benne. Plusz egy még a The Originals “mai” visszatérést hype-oló készítős videó is van, és a The Vamapire Diaries is kapott egy ugyanolyat. Irány a tovább mögé a pénteki sorozatok előzeteseiért.

Originals hype:

Vampire Diaries hype:

16 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2016. 01. 29. 12:00

Egyébként a TVD 7×10 kiszivárgott, így az már fenn van a neten is.

winnie - 2016. 01. 29. 12:07

jé, tényleg. nem csak kanadai adás, ahol lehet, hogy nem váltottak napot?

DennyKeh - 2016. 01. 29. 12:58

Én úgy tudom, hogy kiszivárgott. Hogy véletlen volt vagy nem, azt nem tudom. Mert a TO nem jött ki vele, szóval inkább az előbbi.

moony - 2016. 01. 29. 16:03

nagyon remélem hogy ezzel a pénteki időponttal nem nyírják ki az Originalst. a TVD mehet a levesbe, de a TO zseniális. mondjuk szerintem amúgyis jót tenne nekik a külön nap. mondjuk mehetne a Flash után az iZombie helyére.

DarkEagle - 2016. 01. 29. 17:28

Persze nyírjuk ki az iZombie-t ami még jó is hogy a szar Julie Plec sorozatok életben maradjanak. Év vicce. :D Én azért imádkozok hogy át tegyék Május 40-re őket. :D

DarkEagle - 2016. 01. 29. 17:29

Egyébként csak nekem van tele a hócipőm azzal hogy már mindenhol azzal jönnek hogy valami “coming”? :D Rohadt unalmas.

DarkEagle - 2016. 01. 29. 17:33

a TVD-s promótól szivárványt okádtam. :D

moony - 2016. 01. 29. 17:37

@DarkEagle neked megint marhára érdemes volt kommentálnod. lételemed hogy mindenkinek és mindennek ellent mondj? nem mondtam hogy nyírja ki az iZombiet, azt mondtam tegyék át másnapra, mert marhára semmit nem tart meg a Flash nézettségéből, és hátha ebből más sorozat profitálhatna. egyébként ez az iZombie ami most van nem jó. messze áll tőle. lehet annak is jót tenne egy másik nap.

Deny - 2016. 01. 29. 17:58

Utánanéztem, nem szivárgott ki, ott továbbra is csütörtökön adják a TVD-t. A TO viszont szerintem azért nem jött ki, mert nem látom jelét, hogy jelenleg bármelyik csatorna is adná Kanadában.

@DarkEagle: Ha ennyire utálod, akkor mi a fenének kommentelsz ide? Most én is menjek az általam utált sorozatokhoz és trollkodjam tele a posztokat, hogy “de szar”?

DarkEagle - 2016. 01. 29. 18:03

Ahogy te úgy én is elmondhatom a véleményem. Arról meg nem tehetek ha nem értünk egyet. És nem is nagyon érdekel. Van saját véleményem ahogy neked is. Egyébként meg akármilyen sorozatot teszel a Flash mögé akkor se lesz jobb. akkor se fogják többen nézni se a TVD-t se a TO-t ha maga az Isten Showja után adják. Már csak magamból indulok ki. Ha megnézem ami érdekel utána már kapcsolok is el. Nem érdekel mi jön utána mert csak azért kapcsoltam oda hogy megnézzem pl a Flasht. Nem azért nézik kevesen a TVD-t meg a TO-t mert rossz napra van rakva hanem azon egyszerű ok miatt mert egy raklap kaki. És a TO-t még sajnálom is mert ott legalább színészek vannak nem valami picsogó nyálas majmok. Csak hát a TO-t is jól elcseszte Miss Plec a naiv kis ábrándjaival. Azt hiszi ha belebegteti hogy rengeteg vér lesz meg tudom is én mit magyarázott már a promóban akkor az elég. Lehet hogy az iZombie sem hozza azt a szintet amit elvárok tőle de még mindig jobban szórakoztat mint a két Plec sorozat együtt, nem véletlen dobtam őket a francba.

DarkEagle - 2016. 01. 29. 18:04

@Deny: Azért jöttem ide mert kíváncsi voltam mit dobtak össze @Winnie-nek. :D Ennyi semmi másért.

moony - 2016. 01. 29. 18:08

igen, nyilván minden úgy van ahogy te látod, nyilván jobban tudod mi hogy lesz, mint mindenki más, köszönjük szépen. nyilván csak az a jó, ami szerinted jó, nyilván mindenki az alapján néz sorozatot, hogy Őfelséged mit dobott meg mit nem. ahogy leírtad, arról nem tehetünk hogy nem értünk egyet, de én azért ennek baromira örülök, hogy nem vagyok ennyire szűklátókörű és öntelt.

DarkEagle - 2016. 01. 29. 20:04

Most nem azért de mi a franc bajod van nem vetted be az antidepresszánst? :D Úgy csinálsz mintha téged bántottalak volna meg azzal, hogy merészeltem leszólni a TVD-t meg a TO-t. Szerintem eléggé nyilvánvaló miért kerültek a sorozatok Péntekre és nem Kedd-re a Flash után. A sokéves tapasztalat és utánajárás után mondhatom 100%-ra hogy egyik napon se hozna többet egyik sorozat sem. Mint mondtam nem azon múlik egy sorozat sorsa hogy milyen napra teszik. TVD 7 éve megy bőven meg van a saját közönsége, ahogy a TO-nak is. Csak ugye nem véletlen abból jó sokat is vesztettek mert nem halad sehova az egész.

Egyébként igen, jól mondod, az a jó amit én mondok. Nem másnak, NEKEM! Majd akkor írj vissza ha felfogtad a mondandóm lényegét. Feleslegesen nem vitázok olyannal aki fanboy vagy fangirlsége miatt nem látja a fától az erdőt és itt most nem arra gondolok hogy neked tetszik eme két sorozat nekem meg nem. Ugyanis mindkettőt az idei évadáig bámultam hetente. Szóval azt se mondhatod hogy divat hater vagyok.

moony - 2016. 01. 29. 20:31

nem, nem csinálok úgy. úgy csinálok, mint akinek abból van marhára elege, hogy minden posztnál ott vagy és fújod a baromságaidat, senki másnak nem lehet véleménye, csak neked, illetve lehet, csak az nem elfogadott. idejössz trollkodni, holott nem is nézed, örülök, hogy nem tetszik, de amit @Deny is mondott, én se megyek általam nem kedvelt sorozatokhoz fujdeszarazegész-ezni. ha csak arra voltál kiváncsi, hogy mit dobtak össze winnienek, megnézted, viszontlátás, nem kell belekötni az élő fába is. senki nem beszélt fanboy/fangirlségről, ha tudnál olvasni, a TVD nekem sem a szívem csücske. de még igazán csak a sorozatról sem volt szó. szóval ismételten te vagy az, aki el van tévedve, és aki nem tud értelmezni. egyébként nem tudom mennyire tűnt fel, hogy minden második ember a falnak megy a kommentjeidtől. arról nem tehetek, hogy ennyire elszállt vagy, de kedves egészségedre, én a vitát itt lezártam.

mellesleg te álltál neki olyasmin pattogni, ami téma se volt. Itt leginkább te vagy “az év vicce”.

DarkEagle - 2016. 01. 29. 20:45

Mint mondtam, mindenkinek ugyan úgy joga van hozzászólni bármihez eme oldalon. Attól mert nem értünk egyet még nem én vagyok a bunkó paraszt. Azért szóltál be mert azt mertem mondani hogy a TO nem teljesíteni Kedden sem jobban mint Csütörtökön vagy Pénteken. gondolkodj kérlek logikusan. Ha az 5 napból 2 napon nem teljesít jól akkor mi értelme átrakni egy másik napra? Maradjon ott Pénteki napon ahol amúgy sincs akkora veszélyben. Inkább örülj hogy ott van mert ott kevésbé esélyes hogy kaszálják. Ez volt kb az 1. kommentem lényege de te kötöttél belém és nem én beléd. Mégis én vagyok a bunkó barom akit mindenki utál. :D Kész vicc. Egyszerűen csak nem bírjátok elviselni PÁRAN, nem MINDENKI, hogy más a véleményem és le is merem írni és nem nyalok segget és csak annyit írok, hogy ez szar de nem indoklom meg, miért. Majd ezentúl mindenhova beírom hogy, “Ez fos.” és ennyi. Akkor meg ezért panaszkodtok majd. :D

Egyébként ha megnéznéd se a TVD se a TO topicjába nem írtam mióta dobtam őket. Ráadásul nem értem miért ne lehetne írni a dobott sorozatok topicjába csak mert dobtam őket vagy mert nem tetszettek, hiszen mások is előszeretettel mocskolnak sorozatokat, nekik miért nem veti fel senki hogy takarodjon már el és ne írja le a véleményét? Sok agyoniskolázott komolyan…

Totem - 2016. 02. 02. 19:29

Menjél már inkább munkát keresni te nagyképű faszláma

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz