login |

Trump vs Trump

2016. 02. 01. 13:30 - Írta: human

25 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video,

Stephen Colbert visszanyúlt a Report-os múltjához, és csinált egy tényleg jó szkeccset, amiben Donald Trump különböző nyilatkozataiból összevágta, ahogy ellentmond magának a republikánus jelölésért harcoló politikus(?). Videó a tovább mögött.

25 hozzászólás Ne habozz!

crashland - 2016. 02. 01. 13:35

tegnap lattam mar, zsenialis lett, erdemes megnezni :)

derelye vágó - 2016. 02. 01. 13:38

nagyon rá szálltak a pirézek :)

dinnyemano - 2016. 02. 01. 13:46

úristen…de gáz ez a pasi…mármint Dump :)

wirth6 - 2016. 02. 01. 13:57

Ugyan ezt megnézném más jelöltekkel is.

El Topo - 2016. 02. 01. 14:40

szomorú, hogy már ezen a portálon is politika van. Engem a sorozatok érdekelnek!

crashland - 2016. 02. 01. 14:43

@El Topo

Akkor ezt nezd meg, mert ez egy sorozatbol egy reszlet, raadasul egesz jo sorozatbol!

BotondB - 2016. 02. 01. 14:46

El Topo: ez egy tv-s talkshow-ban történt vagyis tv sorozatos tartalomnak minősíthető. A politika is lehet téma egy sorozatban. Ja és ennyi erővel ne írjanak már mondjuk a House of Cardsról se mert hogy az politika.

winnie - 2016. 02. 01. 14:53

gond akkor lenne, ha véleményeznénk, de ilyenkor kora délutánra mindig szoktunk betenni viccesnek talált talkshow-s videókat: http://www.sorozatjunkie.hu/category/talkshow/

Marci - 2016. 02. 01. 15:30

A politika az életben mindenhol ott van, ez az oldal nem részre hajló, ezen kívül nem kötelező se olvasni, se egyetérteni vele. Nem állítom, hogy ha neki állnának isteníteni Vona Gábort, nem hánynék sugárban és nem háborodnék fel – de nem történt meg az ellenkezője. A politikai témákat is taglaló tévéműsorok hadd tartozzanak már a Sorozatjunkie hatásköre alá, ha már a Survivor vagy a főzőshow-k is – mikor azok szerintem nem hogy pláne messze vannak a sorozatoktól, engem marhára hidegen hagynak.
Az, hogy a kommentelők véleményeznek valamit, pláne nem az oldal vezetőinek a felelőssége. Más kérdés, hogy a sértő tartalmakat szűrik, de Trumpon facepalmozni szerintem nem szociális érzéketlenség.

GodBadka - 2016. 02. 01. 16:22

A videó nagyon szórakoztató és egyben nagyon szomorú.

Mordekai - 2016. 02. 01. 18:23

Létezik ebből a Colbert, Oliver, Stewart stb vonalból jobbos változat is? Lenne hozzá az életből alapanyag bőven, csak gondolom csatorna nincs hozzá…

edg - 2016. 02. 01. 19:04

Mordekai: Ha létezik és érdekel, a foxon és származékain biztos találsz valamit. Hogyne lenne hozzá csatorna…

winnie - 2016. 02. 01. 19:36

hirtelen durvan fennakadtam mordekai kerdesen:) nem hogy van, de tobb olyan csatorna es musor is van.

egyebkent colbert meg stewart mar nincs, raadasul colbert, amig volt, addig jobb oldali kommentar volt, igaz parodiakent. a late show-k a humorra mennek ra, trumpon meg lehet rohogni. most meg lehe.

Rezsidémon - 2016. 02. 01. 19:37

@Mordekai Bill Maher műsora. A csávót sokan tévesen baloldalinak gondolják (nem republikánus, az egyszer biztos), de igazából libertariánus, ami az (elméleti) politikai spektrum jobboldala.

winnie - 2016. 02. 01. 19:38

raadasul bill maher lpont az hbo-n van a real time-mal

Rezsidémon - 2016. 02. 01. 19:40

@winnie, @Mordekai, ami a Fox News-on (vagy az Echo TV-n) megy vicceskedő, közéleti-politikai kommentár címén, az szerintem nem illik a Colber, Steward, Oliver műsorok formátumába.

Marci - 2016. 02. 01. 22:08

Nagyon offszagú lenne belemenni, miért van az, hogy amit Stewart, Colbert de akár Maher is többnyire viccből mondana – bár sokszor idéznek is -, azt a Fox News és az Echo TV képes komolyan mondani.
Mellesleg őszintén érdekelne konzervatívabb, jobbosabb, republikánusabb – hogy tényleg ne mondjak olyan szavakat, amikben kivetni valót találni – verzióban humoros – nem csak annak szánt de annak is tartott – politikai kommentár. Kíváncsi vagyok, van-e olyan, ami tényleg vicces még számomra is. Ezen eddig még sosem gondolkodtam. Persze rosszul sikerült próbálkozásokat már láttam (pl. mikor a két m e l e g-esküvőre tortát sütni nem hajlandó cukrásszal csináltak egy “Read Mean Tweets” verziót és nagyon nem úgy sült el, mint Kimmel műsorában szokott), de megnéznék valami jót. Mindig jókat röhögtem az általam kedvelt emberek – pl. színészek, alkotók, zenészek de akár szerzők – paródiáit, de az azért nem ugyanaz.

Mordekai - 2016. 02. 01. 22:39

Oké, Winnie, csak éppen nem írtál egy darabot sem. Vajon miért…

Rezsidémon - 2016. 02. 02. 00:05

A ‘jobboldali politikai szatíra’ elmélettel az a baj, hogy nekik sajnos nincs humoruk. A kommentár műsoraikat persze nem szabad összehasonlítani Oliverék comedy show műsoraival, de ennek ellenére szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a Fox News szellemi holdudvarában nem hemzsegnek nagy nevettetők. Idehaza Fábry vicces volt, de ahogy egyre átpolitizáltabb lett, úgy csökkent a humora is.
Persze a balon sem minden móka-kacagás. Stewart sikere számomra mindig is érthetetlen volt, az a csávó annyira volt vicces mint a vége felé közeledő Heti Hetes. Olivert a junkie-n mindig a liberális nézeteiért szokták kritizálni, pedig a műsora legnagyobb hibái pont, hogy a személyes humorához kapcsolódnak; időnkénti hisztérikus túljátszás, állandó cicás-kutyás-mosómedvés hasonlatok.

winnie - 2016. 02. 02. 09:09

Mordekai: hogyhogy miért? szerinted nézek bármilyen politikai műsort? honnan tudjam, hogy mi van melyik csatornán, ami nem sorozatjellegű? engem döbbenetesen hidegen hagy az egész. a google-t mindenki tudja használni, ha érdekli a téma. beírsz pár csatornanevet, lekéred a schedule-t és kész.

én speciel semmilyen politikai hírt nem olvasok, nem hogy amerikaiakat, de még magyarokat sem. meg eleve, politikai műsorok, hírmagazinok meg effélék nem nagyon kerülnek fel a netre úgy, mint a sorozatok. streamen gondolom elérhetőek, de ami hozzánk eljut, azok maximum a “vicces” videók, az idiótaságok, amiket képesek egy fox newson elmondani – ezeket pedig le tudod szippantani különféle oldalakról, de youtube videókat pláne nem nézek, mert hatalmas időpocsékolásnak tartom.

(egyébként írtam bill maher műsorának a címét)

Mordekai - 2016. 02. 02. 14:10

Már bocs, de ha már a sokadik alkalommal itt népszerűsítitek a humorral álcázott balos politikai üzenetet (itt éppen lejáratást) mindig ugyanabból a szemszögből, te viszont szeretnél függetlennek látszani, akkor szerintem pont te vagy az az ember, akinek ezt a kérdést fel lehetett tenni.

edg - 2016. 02. 02. 15:04

Mordekai:
Kíváncsivá tettél. Milyen “politikai üzenetet” közvetít számodra a sorozatjunkie?

Rezsidémon - 2016. 02. 02. 16:13

“humorral álcázott balos politikai üzenet” – ez nem helytálló összegzés; Colbert és a többiek egyáltalán nem alakoskodnak, álcáznak vagy cicomáznak, hanem nyíltan felvállalják az elveiket. Bár elkötelezték magukat bizonyos elvekkel, aktuálpolitikai oldaltól függetlenek. Oliver sosem kampányolt Obamának, ugyanúgy kiosztotta, ami kijárt. Attól, hogy Trump nagyon nem szimpatikus nekik, még nem lettek ‘sötétben megbúvó’ provokátorok.
A sorozatjunkie pedig szintén nem balos elfogultságból foglalkozik velük. Nekik van az oldal profiljába vágó formátumú tévéműsoruk, ennyi a történet. Majd ha Michele Bachmann csinál egy ‘Have a cup of Tea Party’ című heti comedy show-t, amiben viccesen értekezik a legálisan beszerezhető sorozatlövők fontosságáról, akkor ő is felkerül a junkie-ra.

Within - 2016. 02. 02. 18:24

Minden politikus ellentmond magának, szakmai ártalom.

Mordekai - 2016. 02. 03. 09:48

@Rezsidémon:

A következő ilyen tartalomnál majd folytatjuk. Ott majd leírom, mi a trükkje az Oliver-féle műsoroknak.

@Within:

Kivéve, amelyik “változást” ígér. Ezt az üres frázist még be lehet tartani. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz