login |

Délelőtti videók 3.: American Crime Story

2016. 02. 02. 11:50 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: antológia, video,

True crime craze! Elég jó kritikákat kap elsőre a The People v. O.J. Simpson – mivel a tévés premier már csak pár óra és elég rég raktunk videót a sorozatról, így a hivatalos előzetes után érkezett rövid promó és 2 perces betekintés nézhető meg a tovább mögött.

Ja, még valami. Anno a berendelésnél is írtuk, hogy nem érdemes ezt a projektet Ryan Murphy-sorozatként emlegetni, bár Muphy executive producer és rendező is, de a készítők Scott Alexander és Larry Karaszewski, akiknek marha eklektikus a filmográfiájuk, hiszen olyan klasszikusok mellett, mint az Ed Wood, a People vs. Larry Flint vagy a Man on The Moon, az ő nevükhöz fűződik a kultikus Problem Child, az Agent Cody Banks, az 1408 vagy a Big Eyes.

12 hozzászólás Ne habozz!

Marci - 2016. 02. 02. 11:56

“You saw it all”
Szerintem a hozzám hasonló, az eset idején bölcsibe járó true crime rajongók közül akár több nézőt is összeszedhet ez a sorozat, mint az idősebb generációkból. Én nagyon keveset tudok a perről, de direkt nem is néztem utána jobban, mint eddig, szerintem így még izgalmasabb lesz.
Nagyon várom.

Marci - 2016. 02. 02. 11:59

Az meg milyen már, hogy most esik le, hogy a “Cartman súlyos bűne” című South Park-részben az O.J. chase-t parodizálták, amikor Cartman Kenny csigalassú játékautójával próbál meg átmenekülni a határon. xD Műveletlennek érzem magam.

Lemoni - 2016. 02. 02. 12:20

Eddig sem érdekelt a sztori (annak idején sem, amikor az eredeti ügy zajlott), de John Travolta rémisztőre plasztikázott feje magában is már elriasztott volna. Nem a plasztikázással van gond, hanem a mértékkel, megszaladt rendesen a haj- és szemöldök festék is, egyszerűen rossz ránézni. A másik ok, amiért idegenkedem ettől a sorozattól, hogy az eddig is már idegesítően túltengő Kardashian-saga még több löketet kap a médiaszereplésre a léhűtő családtagoknak.

bambuli - 2016. 02. 02. 12:49

Marci: Én pedig pont az ellenkezője, utána olvastam az összes karakternek, az egész sztorinak, és nekem így is várós :)

Marci - 2016. 02. 02. 12:55

Nekem is várós lenne úgy is, rengetegszer láttam viszont olyan ügyet filmben vagy sorozatban, aminek már utánaolvastam. Pl. Elcserélt életek, vagy a Columbine-i mészárlás különböző feldolgozásai. Ez csak egy refreshing ellenpélda most. :D

CyClotroniC - 2016. 02. 02. 12:58

Mindig megfogadom, hogy Murphy sorozatot soha többé, de ez tőle rég óta nem járt, szokatlanul komoly terep és jó a szereposztás is, szóval az esélyt megkapja.

Egyébként true crime kedvelőknek a The Jinx HBO-s dokumini kötelező néznivaló tavalyról, ha kimaradt, pótoljátok, rövid, lezárt és fordulatos. Írtam már itt róla, de csak a spoilermenteset érdemes olvasnotok, jobb minél kevesebb infóval belevágni.

Marci - 2016. 02. 02. 13:01

A The Jinx eszméletlenül jó volt! És azt tényleg úgy érdemes megnézni, ha nem olvasunk utána, én is úgy néztem és megérte.
Murphy meg kemény dió. Fogalmam sincs, miért néztem végig a Scream Queens első évadát pl, és hogy miért sejtem, hogy a következőt is meg fogom. xD Talán mert általában a marha erősen induló sorozatai romlanak el és egy olyannál, ami kezdettől nem komoly terep minőségileg, nem lehet akkorát koppanni? Nem tudom.

dvs - 2016. 02. 02. 13:46

Ez is antológia jellegű?

Marci - 2016. 02. 02. 14:53

dvs: Igen. A második évad témája a Katrina hurrikán utáni időszak lesz.

sepörd - 2016. 02. 02. 15:12

jaj csak ezt a Paulsont felejtené már el Murphy

Marci - 2016. 02. 02. 15:59

Paulson tök jó! Ő felejthetné el Murphyt. xD

Zizi - 2016. 02. 03. 00:41

Én eléggé képben vagyon a történtekkel, mert láttam róla egy dokumentumfilmet.
Pont ezért tudom, hogy ebből a történetből kihagyni Robert Kardashiant és Kris (Jenner) Kardashiant lehetetlen, mert Robert nemcsak az egyik védőügyvéd, de a pár O.J és Nicole legjobb barátai is voltak.

Az persze más kérdés, hogy utána talán ebből az ismertségből (is) építette fel a nő a mai “birodalmát”, persze azért ebben szerintem nagyobb szerepe volt Bruce Jennernek és Ryan Secretnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz