login |

Hírkedd – So You Think You Can Dance 13. évad! Top Chef 14. évad!

2016. 02. 02. 09:10 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Modern család 7. évad
 • Premier: Paradise Run S1, I’m a Celebrity, Get Me Out Of Here AUS S2, Australia’s Got Talent S8, The Farmer Wants a Wife AUS S9, Wicked Tuna S5, The Great Human Race S1 + Kanadában már folytatódott a The Muppets S1
 • Magyar premier – HBO Comedy: 03.01 Angie Tribeca (Angie Tribeca) 1. évad (rebegjünk el egy imát a fordító lelki üdvéért.)
 • Magyar premier – Cinemax: 03.02 Sr. Ávila (Sr. Ávila) 2. évad
 • Magyar premier – Cinemax: 03.05 Ash vs Evil Dead (Ash vs. Evil Dead) 1. évad
 • Tegnapi sorozatpremierek a magyar Netflix-en: 12 Monkeys, Pokemon XY, Babylon + egy dokusorozat, a The Story of Maths
 • A Netflix általában évadok végeztével, vagy azok után pár hónappal kapja meg a mások által gyártott sorozatokat, de olykor előfordul, mint a Shadowhunters esetében, hogy a sugárzás után elérhetővé válnak a részek. Ez fog történni a Better Call Saul 2. évad esetében is – remélhetőleg itthon is.
 • Már az Instagram is sorozatozik. 02.01-jén elindult a Shield5, melyet Anthony Wilcox készített és rendezett, a történet pedig februárban 28 napon át napi egy, 15 másodperces epizódban fog kibomlani a nézők előtt. A sztori egy sofőrről szól, akit ártatlanul letartóztatnak, majd megszökik, hogy bizonyítsa ártatlanságát.
 • Idén a CBS 300M dollárért kapta meg a Thursday Night Football-t és 8 NFL-meccs közvetítését, 2016/17-ben az NBC és a CBS fejenként 225M dollárt fog fizetni 5-5 amerikai foci meccsért. Az első ötöt a CBS, a második ötöt az NBC fogja adni.
 • Darin Morgan és Rhys Darby, a készítő és a vendégszereplő, beszél a The X-Files – 10×03-ról – és itt is.
 • Pilotszkript: Pendergast – Spike, készítő: John McLaughlin – Douglas Preston és Lincoln Child Pendergast-regényei alapján (Relic, Cabinet of Curiosities). New York City-ben játszódik, a főhős egy FBI-s különleges ügynök, az első évad pedig egy nyomozásról szólna, ami egy évszázados rejtélyt utánoz, mely az ügynök családi múltjával is kapcsolatban áll.
 • A szkeccskomédia alapból kiszámíthatatlan műfaj, de ez…? A Netflix újabb új sorozatot jelentett be: 03.11-én indul a The Characters, ami 8 részes lesz, és minden részben egy-egy komikus totál szabad kezet kapott, azt csinálhat, amit akarhat (ők saját részük producerei, főszereplői és írói). A komikusok: Kate Berlant, Dr. Brown, Paul Downs, John Early, Lauren Lapkus, Tim Robinson, Natasha Rothwell, és Henry Zebrowski.
 • A FOX berendelte a So You Think You Can Dance 13. évadját. De. Mindez csak úgy ment, hogy az új szezon gyerekévad lesz, 8-13 évesekkel. Az all star koncepció marad, a zsűritagok pedig Nigel Lythgoe, Paula Abdul és Jason Derulo lesznek. Szóval nevezhetjük spinoffnak is. A címe So You Think You Can Dance: The Next Generation lesz.
 • A Bors infói szerint a Konyhafőnök következő szezonjának zsűrijében csak Fördős Zé fog maradni a mostaniak közül.
 • Teljesen elfeledkeztem erről a sorozatról, nem is tudtam, hogy folytatódik: a kanadai Sensitive Skin 2. szezonja 02.11-én kezd Angliában. A kanadai premierről nem nagyon veszek észre infót.
 • A Gilmore Girls készítői mindenképp meg akarják szerezni, akár egy röpke vendégszereplésre Melissa McCarthy-t (Sookie). Yanic Truesdale (Michel) viszont biztos, hogy benne lesz a rebootban.
 • Pilotszerep: Vanessa Bell Calloway – The Infamous (A&E), Julianna Guill, Cass Bugge – Sunset PPL (NBC)
 • Interjú: Amy Sherman-Palladino (a Gilmore Girls készítője), Kelly Bishop (Emily – Gilmore Girls),
 • Vendégszerep: Whoopi Goldberg – Blue Bloods, Naomi Watts, Tom Sizemore, David Lynch – Twin Peaks, Glynn Turman – Queen Sugar, Keiko Agena, Cary-Hiroyuki Tagawa – Grimm,
 • A Bravo berendelte a Top Chef 14. évadját.
 • A James Corden-es The Late Late Show Super Bowl utáni adásában vendég lesz: Zac Efron, Anna Kendrick and Adam DeVine, Corden pedig Elton John-nal fog carpool karaoke-zni.
 • Megyn Kelly is benne lesz a Stephen Colbert-féle Late Night-ban, ami a Super Bowl után lesz.
 • Annaleigh Ashford is benne lesz a FOX-os The Rocky Horror Picture Show-ban.
 • Újabb díjátadók az Oscar-gálán: Steve Carell, Priyanka Chopra, Quincy Jones, Byung-hun Lee, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons, Kerry Washington, Reese Witherspoon
 • Az El Rey berendelte a Lucha Underground 3. évadját.
 • Az Amazon leszerződött több évre a Mattel-lel, a szerződés tárgya pedig az American Girl-babák, amik köré filmeket és esetlegesen sorozatot fognak fejleszteni.
 • Pilotberendelés: Training Day – CBS, készítő: Will Beall, executive producer: Antoine Fuqua (ő rendez is) és Jerry Bruckheimer. A mozifilm alapján (itthon: Kiképzés). A történet 15 évvel a film után játszódna a rendőrség kötelékében, azzal a különbséggel, hogy itt az újonc zsaru lenne fekete, akit egy korrupt veterán, elit osztagos fehér rendőr mellé osztanak be.
 • Pilotberendelés: What Goes Around Comes Around – CBS, készítő: Dan Kopelman, egykamerás komédia, két negyvenes szülőről, akik tiniként nagyon vadak voltak, most pedig szembesülnek rémálmukkal, három saját tinigyerekük felnevelésével.
 • Pilotberendelés: The Great Indoors – CBS, többkamerás komédia, készítő: Mike Gibbons, egy túrákkal foglalkozó újságíróról (‘adventure reporter’ – most ennyire futotta, hátha valaki kisegít), akinek alkalmazkodnia kell, amikor egy lap digitális osztályán pár huszonéves főnöke lesz.

17 hozzászólás Ne habozz!

MeGaZsOLa - 2016. 02. 02. 09:38

Az HBO Comedy helyét március 21-től az HBO 3 csatorna veszi át.

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/atalakitja-csatornakinalatat-az-hbo.html?Itemid=1

Flanker - 2016. 02. 02. 09:45

Yes, még több NFL csütörtökön :)

froccsmester - 2016. 02. 02. 11:13

OFF

Bár gondolom páran már feldobták ezt az ötletet, de azért megkérdezem én is:

Nincs véletlenül tervbe véve a Disqus kommentrendszerre történő áttérés?

A jelenlegit nem kéne eltüntetni, csak lezárni, hogy a régebbi posztoknál lehessen reagálni az eddigi hozzászólásokra (már Disqus-ban).

winnie - 2016. 02. 02. 11:37

froccsmester: valamelyik korábbi, mit kér a nép (javaslatok, miegymás) posztban szó volt arról, hogy milyen negatívumok miatt nem vagyunk a disqus mellett.

Trója - 2016. 02. 02. 13:07

Ez az Isntrás ez komoly? kíváncsi vagyok misül ki egy 15 másodperces rövidke jelenetekből. Mindenesetre jó ötletnek tűnik.

Thomas - 2016. 02. 02. 13:09

Ez a SYTYCD gyerek évad teljesen kész. Inkább hagyták volna ez egészet a fenébe, az utolsó évadok már úgysem tudtak felérni a régebbiekhez, és kezdtek volna valami spinoffot, de hogy most ez lesz a 13. évad? Bele se merek gondolni, mi lesz, ha nő a nézettség, akkor jövőre jön az American Idol is gyerekekkel? (Bár olyan már volt, csak American Juniors-nak hívták).

Én annyi változást látok a formátumban, hogy csak 10 versenyző jut az élő szakaszba, mindnek lesz egy állandó all-star párja, és egyesével esnek ki. Tehát leginkább a 7. évadra fog hasonlítani, csak a párok állandóak lesznek. Én meg majd nézhetem az all-starok miatt, pedig másra sem vágyok jobban, mint táncoló gyerekekre, az ilyesmit az AGT-ben is mindig áttekerem.

froccsmester - 2016. 02. 02. 13:45

winnie:

Megpróbáltam kiguglizni azt a bizonyos posztot, de nem jártam sikerrel (csak régebbi említéseket találtam róla). Mindenesetre sejtem mik lehetnek az ellenérvek. Azért köszönöm a választ. :)

winnie - 2016. 02. 02. 13:50

froccsmester: ez lesz az: http://www.sorozatjunkie.hu/2014/04/04/az-olvaso-megmondja/ meg van korábbi is.

froccsmester - 2016. 02. 02. 13:54

winnie:

Köszi!

lacko90 - 2016. 02. 02. 15:16

Melisa McCarthy szerintem jobban tenné ha nem kéretné magát ennyire. Szerintem azért megy annyira a szekere, mert nagyon közvetlen, megközelíthető és pozitív az image-e, ezért szeretik az emberek. Szerintem ennek hatalmas pofon lenne, ha most kijátszaná az “én már ehhez túl nagy sztár” vagyok kártyát, szerintem főleg az amerikaiakra jellemző, hogy nem szeretik ha valaki elfelejti honnan jött. A Gilmore Girls reboot limited series, nem állandó szerepről lenne szó, 8 epizód készül összesen, amiben:
1. nem fő szereplő lenne, ergo epizódonként 1-2 jelenetet kellene bevállalnia
2. mint mellékszereplő nem is kellene minden egyes részben szerepelnie
Szerintem csúnya dolog lenne elutasítani, a pályája kezdetén effective 7 évig szinte kizárólag ebben a sorozatban szerepelt, ebből élt, és szerintem a végtelen rerun-ok, meg online streaming jogdíjakból a mai napig is szép summa folyhat be belőle. Azt meg hogy hol less a Hollywood-I karrierje 7 év múlva inkább ne firtassuk…

winnie - 2016. 02. 02. 15:22

lacko90: ?? ő biztos, hogy nem kéreti magát. ő az, aki 6 éven át sorozatozott és csinálta volna tovább annak ellenére, hogy filmsztár lett.

azonban hiába akarja a két fél, hogy szerepelhessen, ha akkor nem ár rá, amikor a GG forog, ha más munkája van (márpedig, ahogy felszabadult, tuti, hogy többen is lekötötték őt), akkor nagyon nehezen lehet megoldani a szereplését.

“Azt meg hogy hol less a Hollywood-I karrierje 7 év múlva inkább ne firtassuk…”

vagy fent, vagy középen, vagy lent. senki nem tudja. egy biztos: ma ő a legtöbb hozó női név hollywoodban, de a férfiakkal együtt is top3-as. márpedig ez hatalmas szó. nyilván nemsokára eljön az a film, amit nem tud egymaga sikerre vinni, és akkor lejjebb csúszik, de ez az élet rendje.

mondjuk túl lent nem lesz, hiszen 2000 óta folyamatosan, 15 éve állandó szereplő valamelyik sorozatban, ilyen szériát nem sokan mondhatnak el magukról. szóval, ha a filmek ki is köpik, a tévébe azonnal visszaveszik.)

wellwellwell - 2016. 02. 02. 15:31

már majdnem örültem a sytycd-nek (bár az utolsó két évad rettenetes volt), de aztán kiderül, hogy kids évad. hurrá, ezt se kell nézni :D

bopeti02 - 2016. 02. 02. 20:26

Egy magyar vetélkedő Kambodzsába leszinkronizálva Khmer nyelvre: https://www.facebook.com/KaszaTibor/videos/800541983385376/
Azért ez elég durva. :D

kiskiraly - 2016. 02. 02. 22:15

Nagy Feró-interjú:
http://hvg.hu/kultura/20160201_rendszervaltas_nagy_fero_rock_bulvar

X-faktor zsűritag volt, úgyhogy beférhet a hírek közé :)

winnie - 2016. 02. 02. 22:28

melissa mccarthy ügyben infó: https://t.co/dkxmq1L24G

kiskiraly - 2016. 02. 02. 23:37
kiskiraly - 2016. 02. 03. 01:29

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz