login |

The Flash – 2×13: Welcome to Earth-2

2016. 02. 11. 21:45 - Írta: superpityu

63 hozzászólás | kategória: kritika,

– What are we gonna see?
– Everything.

A The Flash ismét bizonyította, hogy miért is ez talán a legszórakoztatóbb képregény-sorozat mostanában. Habár az Agent Carter mostanság kifejezetten vicces stílust vett fel, és az idei The Flash-részek nem voltak eddig túlzottan kiemelkedőek, a 2×13 ismét hozta a megszokott szintet, sőt talán túl is teljesítettek, mert eszméletlen jó volt ez a 40 perc.

flash

A Föld-2 behozásával rengeteg új lehetőség nyílt meg a The Flash írói előtt. Egynek eleve ott volt a lehetőség, hogy olyan karakterek alteregóit mutassák be, akiket teljesen más szerepben használtak fel az 1. évadban. A másik pedig egy teljesen másik világ megismertetése a nézővel, ennek a kettőnek a keveréke pedig hozta a heti részt.

De spoilerekkel a tovább után folytatom.

Barry, Harry és Cisco eljutott a Föld-2-re, ami baromi jól sült el. Bár tény, hogy a bennem élő kisgyerek ámulva nézte a brutális mennyiségű kikacsintást (annyi easter egg volt részben, hogy esélytelen, hogy mindez kiszúrni: egy “új” Green Arrow, Supergirl, Jonah Hex, Grodd és a 90-es évekbeli Flash-sorozatra is kikacsintottak. Arról pedig nem is beszélve, hogy Föld-2-es Barry telefonja gyorshívóján ott volt Bruce (Batman), Diana (Wonder Woman) és Hal (Green Lantern)).

flash-supergirl

Hiába indult az egész kaland Zoom legyőzésének, mégis sokkal szövevényesebb lett az egész akció, mint elsőre tűnt. Meglepetésre a Föld-2-es Iris nyomozó, (akinek a társa egy bizonyos Floyd Lawton, aki rendkívül rosszul tud célozni), és egyben Barry felesége.

Teljesen más dinamika működött karakterek között, mint ahogy megszoktuk. Nem beszélve arról, hogy az itteni Joe lokálénekes, és nem szívleli túlságosan Barry-t – nem utolsó sorban még halott is lett a rész végére.

killerfrost

Hiába az utazás, mégis maradt a “metahuman(s) of the week” felállás, amit nyakon öntöttek az új világ megismerésével. Ráadásul mi lehetne annál jobb, mint egy olyan heti gonoszt betenni, akinek már jól ismerjük az “eredeti” változatát?

Nem is volt kétséges, hogy előbb-utóbb megkapjuk Caitlin alteregóját, aki a képregényekből ismert Killer Frost. Mellé pedig érkezett Ronnie (Deathstorm) és nagy meglepetésemre Cisco (Reverb) sem maradt ki a buliból.

killer frost-deathstorm

Közben pedig a főszál is haladt, igaz csak alig, de Zoom ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy semmi sem érdekli a gyorsaságon kívül. Hirtelen csavarként l is tette láb alól Killer Frost társait, amivel szerintem elérik, hogy ez a karakter sem lesz gonosz igazán.

“Otthon” Caitlin és Jay is szorgoskodik, hogy sikerüljön Barry és Cisco hazatérése. De ezen a szálon is dobtak be (két?)heti gonoszt, hogy semmi se legyen túl egyszerű. Ráadásul az is kiderült, hogy Jay erejét nem Zoom lopta el, hanem a Velocity 6 miatt vesztette el a képességét. 

zoom

Barry gyorsan Zoom kezébe került, kíváncsi vagyok, hogyan sikerül kijutniuk onnan. Vagy egyáltalán Jessie tényleg megmenekül-e. De érdekes, hogy van egy harmadik fogoly is mellettük – vajon ki lehet az álarcos?

Jövő héten meglátjuk, hogy miként sül el a kiruccanás a másik Földre, persze gondolom, hogy Zoom legyőzése korai lenne, de tavaly is sokszor korainak tartottam néhány döntésüket, aztán tudjuk, hogy mekkora királyság lett a végül az 1. szezon.

63 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 02. 11. 21:48

nyilván szerettem, hiszen párhuzamos világ, szóval lehet, hogy bármit zabáltam volna. igazán lehetett volna direktbe dupla rész. február van, sweeps az izombie amúgysem nézett annyira. bumm. mindegy, szerintem sokaknak tetszett. mondjuk némelyik színész látványosan nem tudott megküzdeni az alteregójával, de annyi baj legyen, őket a fő karakterükért szeretjük (vagy nem szeretjük).

(totál lényegtelen és magam ellen beszélek, de ha adva van egy értelmes, a párhuzamos világok koncepciójával tisztában lévő ember, akkor az miért annyira nagyonhülye, hogy nem csak egyszer, de utána még többször is úgy megy neki egy ismerős arccal való beszélgetéshez, mintha totál fogyatékos lenne, hogy rájöjjön, hogy “jé, ő más?”. tudom, hogy vicces (tényleg az, szerettem, mondom, hogy magam ellen beszélek), az írókat is ez mozgatta, de ettől még kiábrándító ilyennek látni barry allent. meg cisco-t is.)

Capri - 2016. 02. 11. 21:54

Kiemelkedő rész, az E2 világára kíváncsi voltam. Annyi az easter egg, hogy erről hosszú listát kéne írni. Igazi gyöngyszem kockáknak és képregény rajongóknak.

Nekem bejött a Reverb, a gonosz Cisco.

Central City polgármestere nem más mint Snart polgármester.

Várom a következőt.

schweini - 2016. 02. 11. 22:03

Snart-ra én is felkaptam a fejem. :)
Amúgy az álarcosra van egy tippem. Talán spoiler lehet, de tényleg csak totó. Wally?

schray - 2016. 02. 11. 22:13

Remek rész volt, de azért ne menjünk el amellett, hogy… omg Barry, mekkora hülye már! Az Earth2-őt ért tragédiák mind a barom döntései miatt történtek. Ez nagyon zavaró és elég karakteridegen is volt.

Capri - 2016. 02. 11. 22:14

Evil John Diggle–> Evil Spartan. Ez a tippem.

Play - 2016. 02. 11. 22:17

schweini: Én is meg vagyok róla győződve. Biztosan Wally.

Hádész - 2016. 02. 11. 22:18

Nem olvastam a képregényeket, de kezd gyanús lenni, hogy valamilyen módon Jay Zoom. Mondjuk a Velocity 6 hatására “kiszakadt” belőle a gyorshajtó képessége és jött létre.

passauf - 2016. 02. 11. 22:27

Tetszik, hogy a sorozat szórakoztató és vicces, de azért néha torokszorító jeleneteket is láthatunk. Barry és édesanyja beszélgetése nagyon torokszorító volt, megelőzte az eddigi kedvenc drámai jelenetemet, Barry és Patty szakítását (csak ezt a szezont számítva). És az a legjobb, hogy Grant Gustin ezeket a jeleneteket tök jól el tudja játszani. Igazán adhatna színészet órákat Stephen Amellnek.

Desmond Wallace - 2016. 02. 11. 22:28

“mintha totál fogyatékos lenne”

Ez volt a legzavaróbb a részben. Az írók nézhettek volna pár Sliders epizódot előtte.:)

Egyébként tetszett a rész, főleg a végére pörgették fel az eseményeket, és 2016-ban eddig ez volt a legjobb a The Flash-től.

passauf - 2016. 02. 11. 22:33

Ami picit zavart az a kreatívtalan akciójelenetek voltak. Flash vs Killer Frost és Deathstorm mindkét összecsapása eléggé bénácskára sikerült. De ez egyáltalán nem húzza le a részt, örülök, hogy a kreativitás inkább a sztorira és a karakterekre ment.

Bazsi - 2016. 02. 11. 22:33

Tényleg nagyon jó rész volt sima 9es, imádtam a kikacsintásokat is, örülök h a Bruce név a telón nem csak nekem esett le. Ebben az Earth 2 dologban is van még bőven potenciál. Nem volt ugyan epic, de mikor Barry az anyjával telefonált, hát azt nagyon eltalálták. Sok ilyen részt még!

Haky - 2016. 02. 11. 22:46
JH94 - 2016. 02. 11. 22:48

Fenomenális rész volt! Tetszett az E2 átirata a szereplőknek. Caitlin, mint KF igen badassre sikerült.
Remélem a későbbiekben Cisconak is lesznek olyan képességei, mint az E2-s alteregójának.
Meglepett, hogy Jay a sebességét a velocity miatt vesztette el. Kezd gyanús lenni.

Hunter2 - 2016. 02. 11. 23:15

kicsit lemaradtam, mi az a “Velocity 6”

bandido - 2016. 02. 11. 23:23

Ki volt a négus Earth 2 őn akitől úgy megijedtek? (első kép) Annyira nagy szerepe lehetett, hogy egyáltalán nem emlékszem rá.

Killer Frost nem igazán jött be. Az az arcmimika rettentő volt. pl 4 es kép… Reverb viszont nagyon állat volt. Sisco lubickolt abban a szerepben.

LoGi - 2016. 02. 11. 23:55

bandido: egyik season 2 epizódban ő volt a heti rosszfiú Earth 1-en, még a szezon elején, amikor Firestorm másik felét keresték.

LoGi - 2016. 02. 11. 23:57

Hunter2: szérum, amit Jay fejlesztett ki magának még Earth 2-n, hogy gyorsabb legyen. Volt már pár korábbi részben, de itt tudtuk csak meg, hogy komoly mellékhatásai vannak, és emiatt vesztette el Jay a sebességét + haldoklik.

Valezius - 2016. 02. 12. 00:04

Az első srác lett volna Firestorm másik fele, csak elment gonoszba. Ha jól emlékszem… (2×04)

Nekem Caitlin egyáltalán nem tetszik ebben az évadban, annyira jellegtelen minden szempontból, hogy még gonoszként se érdekel. Ronnie se csinált végig semmit, Cisco mentette meg a részt.

Barry telefonos beszélgetése jó lett, és Cisco beszélgetése is magával. A Föld1-es szál felejthető, de legalább kiderült, hogy nem Zoom lopta el az erejét, így érthető, hogy miért nem vette el ugyanúgy Barry-ét.

Az Iris szál érdekes legalább, sajnos ez meg fogja erősíteni Barry-t, hogy tepernie kell a csajnál otthon, pedig most végre rájöhetett volna végérvényesen, hogy Irisnál csak jobbat találhat. :)

Lehet, hogy Jaynek elég lenne annyi, hogy Barryből 2%-ot beleinjekciózzanak, csak ezt még az elutazás előtt kellett volna. :)

Amúgy egy CSI alkalmazottnak, aki nem Flash miért vannak ilyen telefonszámai? :)

Poghy - 2016. 02. 12. 00:39

Mint ahogy a kibeszélőben is írtam, iszonyat rész volt, simán a legjobb ebből az évadból eddig, sőt szerintem ez lesz az “idei 1×15”, amikortól a készítők magasabb fordulatszámra kapcsolnak és mostantól pörögnek majd csak fel igazán az események (Zoom, Jay, Velocity-x, Vibe, talán egy kis időutazás is).

De talán ami a legfontosabb a részből:

Wally-nak volt egy fél-jelenete, amikor odament Joe-hoz, mintha valami fontos modanivalója lett volna. Erre szerintem a következő részben derül fény, és szerintem elég komoly WTF lesz belőle.

Én eddig nem tippeltem Zoom kilétére, ezúton beszállnék a tippeldébe és Earth-2 Wally Westre megy a voksom.

spyblat - 2016. 02. 12. 01:03

Tippelde:

Mekkora lenne már, ha az 1990-es sorozatból hoznák be Barry-t, akit John Wesley Shipp játszana? Gondoljatok bele, ki lehetne magyarázni, hogy egy harmadik univerzumban miért az apja alteregója Barry Allen. Ráadásul így, hogy láthattuk is az 1990-es Flasht ebben a részben, szerintem simán elképzelhető, hogy Zoom az összes dimenzióból összerabolja a Flasheket.

De újra belenézve, erősen fekete kéznek tűnik a vasálarcos praclija :D

uatu - 2016. 02. 12. 01:45

Ha már Zoom totó: az én tippem E2 Henry Allen.

jackbauer - 2016. 02. 12. 09:17

Zoom=Hunter Zolomon
A 11. részben Jay hasonmásaként mutatták be, szóval…

Maci84 - 2016. 02. 12. 09:38

Faehren : Wally lehet hogy csak az E1-ben lesz Kid Flash, E2-ben akár még Zoom is lehet,de szerintem is ő a bebörtönzött állarcos (és Zoom Henry Allen)

jackbauer: Szerintem sokkal nagyobbat ütne, ha Zoom egy más ismert E1-es karakter alteregója lenne. Igaz a képregényben Hunter Zolomon lett az.

hmm.. bele gondolva Jay tényleg eléggé gyanús. Viszont az tény hogy Haldoklik és a Velocity 6től. Tehát Jay valószinüleg nem Zoom.

Badass lesz az évad második fele ugy érzem.

passauf - 2016. 02. 12. 10:01

Szerintem nem lehett Henry Allen Zoom, mert a telefon “gyorstárcsázóján” Mom&Dad volt, azaz Henry ugyanúgy Barry apja. Barry vagy az anyja cask észrevennék hogy Henrynek van egy titkos élete.

Amúgy szerintem az is fasza lenne, ha Zoom nem valaki a sorozatból ismert ember lenne. Úgy is működhet a dolog, hogy kb 5 résszel az évad vége előtt leleplezik ki Zooom, aki egy teljesen random valaki lenne (mármint a képregényt nem ismerőknek). És még lenne 5 rész hátra, hogy felépítsék az ismeretlen karakter múljtát, motivációit stb. Ilyen lenne pl. jackbauer tippje.

Amúgy arra senki sem gondolt, hogy E-2 Reverse Flash lenne Zoom? Akár ő is lehetne. Vagy nem. :D De amúgy vajon mi lehet, milyen lehet E-2 RF?

Iceman - 2016. 02. 12. 10:32

A vasálarcos szerintem Wally. Látszik a kezén hogy néger és ahhoz meg túl kicsi volt hogy Diggle legyen az. Ráadásul Zoom börtöne is eléggé úgy néz ki hogy a speedsterekre van fenntartva. A maszk meg valószínűleg azért kell mert az illető pontosan tudja hogy ki is Zoom valójában.

atesz - 2016. 02. 12. 13:37
Theo - 2016. 02. 12. 14:23

Volt ott több fogoly is, nem csak 2 szerintem, a háttérben is volt mozgás.

Barry telefonjánál először is miért volt 2 Dad, meg ha nem ő Flash, akkor honnan ismeri a többit?
Jaynek kéne ismernie őket, azt már mondta hogy Namor a barátja.

Iceman - 2016. 02. 12. 14:29

Theo
Namor az a Marveles változat:D Itt Aquaman van. Egyébként a készítők elmondták hogy az a 3 név abszolút csak easter egg, nem kell őket komolyan venni. Ráadásul semmi se garantálja hogy E2-n bármelyikük is szuperhős lenne. Hiszen ott Barry se az.

winnie - 2016. 02. 12. 14:34

theo: elvileg csak két fogoly van, mintha az egyik interjúból ez rémlene.

passauf - 2016. 02. 12. 14:48

“Barry telefonjánál először is miért volt 2 Dad”
Dad: Iris apja, Joe.
Dad & Mom: Barry szülei.

Kádi - 2016. 02. 12. 14:50

Theo:
Mert lehet, hogy Iris is kisajáttotta a telefont, és néha ő is fel akarja hivni az apját, nem csak Barry ismerőseit

A 2. Dad az Joe

jackbauer - 2016. 02. 12. 14:52

passauf
E-2 Reverse Flash szerepelt a soriban, őt küldték vissza mert elcsesződött az idővonal vagy mi? Vagy nem?? Szóval ő nem Zoom, őt még Barry is simán legyakta.

Ayrons - 2016. 02. 12. 15:11

De az a RF a Föld1es volt , ő a Föld2es kérdezte. RF ott gondolom nem létezik. Zoom nem azt mondta , hogy Wells hozta létre ? Én még mindig azt mondom az ütne nagyot , ha Barry egyik alteregója lenne Zoom.

szala - 2016. 02. 12. 18:58

Csak egy kis elmélkedés… Miért gondolja miért mindenki h Zoom egy Flash szereplő? :D hiszen akkora az univerzum h simán lehet egy Arrow/Legends karakter is ami egyrészt kiszámíthatatlanná tenné a találgatásokat, másrészt pedig remek promo lenne a másik két sorozatnak :D (bár őszintén megvallva nekem ez a verzió nem tetszene, és szerintem Eddie Zoom :D)

_RoRa_ - 2016. 02. 12. 19:41

A Legion Ring is szép kikacsintás, de ha tippelnem kellene, akkor Zoom az Earth 2 jövöjéből maga Flash.

peterke - 2016. 02. 12. 19:45

én majdnem kaszáltam tavaly mielőtt Berry visszament volna az időben… most meg azon vagyok – időhiány miatt- , hogy az Arrowt vagy a Legendset hagyom el!

winnie - 2016. 02. 12. 21:05

szala: nem hiszem, hogy olyan karaktert akarnának bevetni, amit a nezok egy resze nem ismer.

zoo - 2016. 02. 12. 22:17

A fő tippem nekem is Barryapu, igazából csak őt nem láttuk a fontos karakterek közül. De az új,hosszú előzetes alapján adnék Digglenek is úgy 20 százalékot.

zsedan - 2016. 02. 12. 23:02

Nem tippelek, lepjenek meg, legjobb sorozat eddig a kategóriájában.

fireblade - 2016. 02. 13. 01:30

jó rész volt, sok érdekessel, de azért iszonyat bénázások voltak benne, ezekért nagy kár..

Rammschein - 2016. 02. 17. 17:51

Sajnálom, hogy tiszta cliché volt az egész epizód (14. részes SPOILERek):

-Killer Frost jó útra tér.
-Earth2 Barry “hős” lesz.
-Zoom eddig olyan kva félelmetes kvázi legyőzhetetlen volt, ezt teljesen aláásták a mai résszel, konkrétan lenullázták nálam…(Wells, hogy az istenbe szúrta bele a végén?)
-Barry ha hisz magában tud úgy rezonálni, ahogy egy másik világ…
-és a cliffhanger, ami baromira nem jött be… Jaynek, persze, hogy háttal kell állnia a breachnek… olyan közel… persze, hogy átnyúlt Zoom… na ez volt a legrosszabb…

Caitlin drága teljesen össze fog törni, de legalább Wells lánya is jobban bejött a képbe… kérdés, ezek után Zoom már nem fog tudni átjönni, és vége is a kalandnak, vagy vajon folytatják?

smokebu - 2016. 02. 17. 19:40

A mai résszel azt mondanám, hogy Barryékkel Jay Garrick volt Zoom rejtekhelyén. Legalábbis az alapján ahogy lereagálta a dolgokat és abból amit lebetűzött. Bár az nem tiszta, hogy a másik Jay akkor ki vagy mi lehet Föld-1-en. Egy klón? Vagy Zoom és az a Jay aki cellában van egy 3. Földről van? Onnantól mondjuk nem is érdekelt, hogy mi történt a részben, mert ezen kattogtam folyamatosan :D

Zoom pedig Hunter Zolomon

A vége a résznek annyira átlátszó volt, hogy hihetetlen már a séta és vigyor közben lehetett tudni, hogy mi lesz…

Barry pedig valóban akkor tud szintet lépni amikor bízik magában és érzelmileg szükséges.(rezonálás pl.) Ez képregényes hagyaték

mxyzptlk - 2016. 02. 17. 19:45

A rész végi cliffhanger hihetetlenül kiszámítható volt, ami történt azzal nincs problémám de akkor lett volna értelme a dolognak ha tényleg váratlanul éri az embert de már a kamera állásából előre lehet sejteni hogy mi fog történni, ez így rém gagyi volt, legfeljebb akkor lenne értelme a dolognak ha a folytatásban kiderül hogy túléli a karakter. Na meg valamit igazán mutathattak volna hogy akkor most Caitlin II. sorsa mi is lesz.

smokebu - 2016. 02. 17. 19:52

óóóó vagy Jay Garrick akit mi ismerünk a Föld-2 alakváltója és Zoom küldte, hogy kémkedjen és/vagy jöjjön rá, hogyan lehet fejleszteni a Velocity szérumon :O

smokebu - 2016. 02. 17. 20:12

és akkor viszont Zoom Edward Clariss, ahogy már évad elején is gondoltuk

Prücsök - 2016. 02. 17. 20:53

Szerintem még mindig baromi félelmetes Zoom. Az első 5 percben nagyon adta, amikor futott a városban, kirázott a hideg.
A vége viszont tényleg klisé volt.

Rammschein - 2016. 02. 17. 21:08

Azt ahogy olvasom elfelejtettétek, hogy Jay Earth-1-en az a Zolomon nevű ipse, nem?!?

LaCRossE - 2016. 02. 17. 22:10

Nem.

Rammschein - 2016. 02. 17. 22:19
Theo - 2016. 02. 17. 22:23

Ez talán rosszabb volt mint a TWD, ami nagy szó. Elejétől a végéig szenvedés, gagyi, klisék tömegével. A jelentőseket már említették, Barry2 katasztrófa volt, főleg Irissel együtt.
Reménykedek hogy legalább Jesse-t állandósítják, főleg ha Harry marad, és ha már Patty-t is kiírták, de megnézve mi várható a következő részben sajnos már ebben se bízok.

Hádész - 2016. 02. 17. 22:58

Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy valamilyen módon Jay Zoom valamilyen módon. Túl gyorsan futott és kiszakadt belőle a rossz énje a képességével együtt. :D

Bia - 2016. 02. 17. 23:17

Ha jól láttam kétszer is mutatták a sisakos pasast hátulról, a sisak alatt egy szőke haj bukkant elő,mindkétszer.Az ismert szereplők közül Eddie is lehet a készítők egyébként is nyilatkoztak róla hogy Eddie fog még szerepelni, de esetleg Jay is lehet a maszk mögött bár nem ismerem a képregényt hogy ez esetleg megoldható valahogyan.
Sajnálom Jayt bár nem vennék rá mérget hogy most láttuk utoljára

Hádész - 2016. 02. 17. 23:29

Bia: nem hinném, hogy Jay lenne a sisakos pasas, mert mikor őt betűzi le, és kimondják a nevét, csak magára mutogatott volna, nem? Vagy teljesen degenerált :D

spyblat - 2016. 02. 18. 00:01

Tippelde 2:

SPOILER
Mivel én is láttam, hogy a sisakos csókának szőke haja van, és amikor Barry mondta, hogy Jay nem ment velük akkor nagyon kiakadt a vasálarcos…
Szóval szerintem ő az igazi Jay, és a másik csákó átvette a helyét, mert megirigyelte, hogy ő Flash. Ezért nem egyezik a Föld1-ről az alteregójával, aki meg ugye Hunter Zolomon. Vagyis akit eddig Jay-ként ismertünk, az igazából Hunter Zolomon.

SPOILER vége.

Vélemény?

Peter7 - 2016. 02. 18. 06:00

spyblat: Ez a teória az én fejemben is megfordult.
Úgy néz ki Barrynél a gyorsaság csak hit és önbizalom kérdése, szóval jövő héttől eljárhatna egy pszichológushoz és akkor Zoomnak annyi is.:D

passauf - 2016. 02. 18. 09:49

spyblat:

nekem is pont ez futott át a fejemen. egy gond van ezzel kapcsolatban, amit Hádész írt feljebb: lebetűzte hogy JAY, akkor utána magára kellett volna mutatni, hogyha ő az igazi Jay.

ami még lehet: Amikor Barry azt mondta a vasálarcosnak, hogy Jay még él, akkor rázta a fejét a maszkos csávó. egy valami azért biztos, a vasálarcosnak van valami köze Jay-hez. plusz még azt is biztosra venném, hogy ismert szereplő van a maszk mögött, mert nincs értelme ismeretlen új szereplőt rejtegetni, mert amikor majd leleplezik akkor nincs akkora WTF a nézőnél, mintha ismert lenne.

SPOILER

Tippelés Zoomról. A részben kb. 3x elmondták, hogy Zoom’s gonna HUNT us down. ez egyértelmű utalás arra, hogy Hunter Zolomon lesz Zoom. szóval ha E2-n Hunter Zolomon Zoom és az E1-en is van egy Hunter Zolomon, aki ráadásul ugyanúgy néz ki, mint Jay, akkor azt jelenti, hogy az az ember, aki kiadja magát Jay-nek, az nem is ő. Hanem Zoom. Persze ez ellen szól, hogy másmilyen színű villámok cikáznak körülötte.

SPOILER vége

vélemények?

Hádész - 2016. 02. 18. 10:25

spyblat: Oké, de akkor hogy van 2 Jay Earth 2-n?

Hádész - 2016. 02. 18. 10:34

Amúgy szerintem nem Jay lesz a maszk alatt, mivel neki hátul nagyon rövid, stuccolt haja van, míg a maszkosnak alul is legalább 1 centi a haja :D

LaCRossE - 2016. 02. 18. 11:14

Hádész: pl ikertesó.

Hádész - 2016. 02. 18. 11:16

LaCRosse: igaz, de mint utána írtam, hogy nem valószínű, meg kicsit erőltetett lenne, hogy 3 Jay kinézetű figurát is szerepeltetnek, mikor annyi más lehetőség van még.

spyblat - 2016. 02. 18. 14:27

Nem-nem, félreértettetek: Szerintem az Earth2-s Zolomon Hunter felvette Jay személyazonosságát, míg az igazi Jay ott van bebörtönözve. Más színész is játszaná…

Hádész - 2016. 02. 18. 16:14

spyblat: De mi értelme ennek, ha mindketten “gyorshajtók”, illetve ő vállalja az arcát, ahogy észrevettem, akkor Wells előtt nem bukott volna le, hogy ő nem Jay?

spyblat - 2016. 02. 19. 14:42

Hádész: Hát ezaz, Zolomon eredetileg nem volt gyorshajtó, szerintem teljes egészében egy formulának köszönheti az erejét. De csak tippelgetek. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz