login |

Life in Pieces – 1×16: Inverz csavar

2016. 02. 12. 20:53 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika, röpke-kritika,

Hahh, micsoda “csavar” érkezett a legutóbbi Life in Pieces-ben, ami szép lassan betonbiztosan nézőssé válik az idei országos újonc komédiák között, ráadásul a nézettsége is olyan, hogy minden okunk meg lehet arra, hogy bízzunk a folytatásban. Legutóbb decemberben osztottam pacsit a sorozatnak, most pedig a Valentin-napi rész kapja meg – bár nem feltétlenül a minősége alapján. (Azzal sem volt gond egyébként, a 4 részből némelyik igencsak ismert problémával foglalkozott.)

Life in Pieces-3

A poén az volt – és ezt még nem veszem úgy, mint az alapkoncepció felrúgását -, hogy ezúttal is megkaptuk a négy különálló, 5 perces sztorit, viszont most ezeket a “darabkákat” sikerült egy közös eseménnyel összefonni, ami vicces felfedezés volt.

Life in Pieces-2

Nyilván ez nem jelent semmit, lehet, hogy a folytatásban már nem is lesz ilyen, de furcsa érzés, hogy míg a Modern Family-t épp azért (is) ostoroztam, amit csinál a Life in Pieces, itt nem zavar a dolog, hiszen eleve különálló sztorikat is ígértek.

(Az MF egyébként nem elég, hogy sokszor ugyancsak három külön futó 6 perces sztorit prezentál, de a sorozat még két írószobával is működik, így mondhatni a kettészedett írógárdát még szobán belül is kettészedve tervezik meg az adott epizódok minisztorijait.)

Life in Pieces-1

A lényeg úgyis az továbbra is, hogy amellett, hogy egyre nyugodtabban ajánlható, mindenképp örülök annak, hogy egyrészt nézős a sorozat (mostanra azt hiszem, hogy már minden karaktert megkedveltem, Colleen-t is, akit a legtovább tartott), másrészt, hogy egy egykamerás komédiának esélye van a túlélésre a CBS-en, ami azért nem túl gyakori dolog. És ez már csak azért is jó, mert érdekes lesz nézni, hogy hova tud fejlődni a Life in Pieces.

4 hozzászólás Ne habozz!

Malachi - 2016. 02. 12. 23:49

ez jön szinkronosan is, nem tudom melyik csatornára, de már készül.

Zizi - 2016. 02. 13. 02:33

Én is tök bírom! Remélem lesz folytatása, mert nálam minden héten várós.

flash - 2016. 02. 13. 09:17

Kötelező darab lett nálam :)

ákos - 2016. 02. 13. 12:50

Nagy kedvenc lett, egyik legjobban várt sorozatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz