login |

Hírvasárnap – We Bare Bears 2. évad! Motive-kasza!

2016. 02. 14. 09:11 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • “Mai” magyar premier: Bakelit 1. évad (hétfő hajnalban) + Véres Valentin, ami az ID Xtrán indul (ez saját gyártású, egyébként klasszikus, bűntény rekreálós széria lesz Péterfy Bori műsorvezetésével – promó)
 • Premier: The Amazing Race S28, Bitten S3 (vendégblogger?) + Finálé: Love Thy Neighbor S2 + kijött a Horace and Pete – 1×03
 • Magyar premier – Galaxy: 03.01 Melissa titkai (What Remains) 1. évad
 • A The Flash magyar szinkronhangjai.
 • A magyar Netflix-re az elmúlt napokban megint koreai sorozatok ( Man Called God, Cain and Abel, Birdie Buddy, Tomorrow’s Cantabile, Tamra, The Island, Playful Kiss) jöttek, plusz egy japán (Good Morning Call ), aminek elvileg hetiben kerülnek fel a részei.
 • Pilotszerep/1: Damon Wayans Sr. – Lethal Weapon (FOX, mint Murtaugh), Emily Kinney – Conviction (ABC), Natalie Martinez – A.P.B. (FOX), Wilson Bethel – The Infamous (A&E)
 • Pilotberendelés: Prototype – Syfy, készítő: Tony Basgallop, rendező: Juan Carlos Fresnadillo, három kollégáról, akik akaratukon kívül is olyan felfedezésbe botlanak bele, ami a kvantumfizika alapvető természetét vonja kétségbe.
 • Ez elég váratlan: egy új drámával házal Scott Rudin, producer, a címe Purity, a főszereplője pedig Daniel Craig lenne – két évados berendeléssel (2*10 rész) akarnák eladni. Készítő: Todd Field és Jonathan Franzen – utóbbi, azonos című könyve alapján. Fekete komédia lenne egy fiatal, amerikai nőről, aki nem igazán tudja, hogy ki is ő valójában, valamint egy német üzletemberről, akinek a világ titkaival kereskedő dél-amerikai cégében a nő gyakornoki állást vállal. Todd Field rendezné mind a 20 részt.
 • Új sorozat: Vital Signs – Apple, 6 rész, sötét, félig-meddig életrajzi dráma fél órás részekkel Dr. Dre-ről – a főszereplő is ő lenne. Minden rész középpontjában egy érzelem lenne, és az, ahogy a főhős viszonyul hozzá Készítő: Rober Munic. További szereplők: Sam Rockwell és Mo McCrae. Rendező: Paul Hunter.
 • A Cartoon Network (még augusztusban) berendelte a We Bare Bears 2. évadját.
 • A CTV elkaszálta a Motive-ot, a 4. évad, ami 03.22-én kezd, az utolsó lesz.
 • A Showtime új komédiája, az Andrew Dice Clay főszereplésével készített Dice 04.10-én kezd majd. A Roadies pedig 06.26-án indul.
 • 03.15-én folytatódik az MTV-n az Awkaward 5. évadja, és akkor kezd a Faking It 3. évad is.
 • Az AMC Talking Saul címmel a Better Call Saul premierje és fináléja után le fog adni egy kibeszélő műsort Chris Hardwick műsorvezetésével.
 • Az NBC május végi starttal berendelte Maya Rudolph és Martin Short közös varieté sorozatát, aminek jelenleg munkacíme Maya And Marty In Manhattan.
 • Állandó szerep: Angus Sampson – Shut Eye (Hulu),
 • Pilotrendezés: McG – Lethal Weapon (FOX), Jennifer Gezinger – Miranda’s Rights (NBC), Andy Fickman – cím nélküli Kevin James-szitkom (CBS)
 • Pilotszerep/2: Colin Woodell – Presence (ABC), Andrea Martin, Kimrie Lewis-Davis – cím nélkül Tracy Wigfield-szitkom (NBC), Manny Montana – Conviction (ABC),
 • Vendégszerep: Ashley Judd, Warren Frost, Mark Frost – Twin Peaks, Scott Porter – Scorpion (visszatérő), Sherilyn Fenn – Shameless (visszatérő), Jamie-Lynn Sigler – Baby Daddy,
 • Interjú: Dombóváry Kristóf (a Paprika Latino produkciós igazgatója – sajnos nulla önkritikával elég sokat bullshitel (viszont így tudni, hogy amire nem ad konkrét választ, arra mi a válasz), de mindenképp kötelező, hiszen sok érdekes dolgot mond el a saját gyártású produkciókról), Bridget Carpenter + folytatás (a 11/22/63 készítője), Bob Odenkirk (Jimmy – Better Call Saul), Lauren Ambrose (The X-Files-vendég), Terence Winter (a Vinyl készítője),
 • Az új Top Gear stábjában még benne lesz Chris Evans és Matt Leblanc mellett: Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris és Rory Reid
 • Újabb díjátadók az Oscar-on: Patricia Arquette, Abraham Attah, Cate Blanchett, Emily Blunt, Louis C.K., Common, Russell Crowe, Chris Evans, Jennifer Garner, Louis Gossett, Jr., Michael B. Jordan, Rachel McAdams, Dev Patel, Eddie Redmayne, Daisy Ridley, Sarah Silverman, Sofia Vergara
 • Készítői/rendezői szerződés: Marcos Siega – Warner TV (2 év)
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – ABC, készítő: Brit Mackay és Ed Weeks, egy elkötelezett leszbikus nőről és legjobb barátjáról, egy neurotikus, de hetero pasiról, és kettejük diszfunkcionális és kodependens barátságáról, miközben a randizások világában próbálnak lavírozni.
 • Pilotberendelés: The Fluffy Shop – ABC, többkamerás komédia, készítő: Tim Doyle, Jay Lavender és Gabriel Iglesias, főszerepő: Gabriel Iglesias, egy komikusról, aki mostohaapaként és főnökként próbálja irányítani családja és barátai életét azon a pár napon, amikor éppen otthon van, mert nem turnézik.

15 hozzászólás Ne habozz!

jesustomer - 2016. 02. 14. 09:53

Ez a Dombóváry Kristóf elég nagy egoista. Tényleg sok a bullshit amit nyom.

sherlock20 - 2016. 02. 14. 10:03

Motive :(
olyan kellemes volt a sok tucatkrimi mellett… :/

Villám - 2016. 02. 14. 10:37

Lement a Gravity Falls Season 2 Special: Between the Pines

Snoopyzit30 - 2016. 02. 14. 11:05

Gondoltam csak egy szösszenetként leírom, hogy már 2x írtam az MTV közönségszolgálatára, hogy a House of Cards mikor lesz a Duna TV-n magyarul, de válaszra sem méltatnak (ellenben más csatornák mindig szoktak válaszolni).

Ahhoz képest, hogy tavaly szeptember elején mennyire beharangozták, hogy 2016-ban jön a Duna TV-re szerintem fogalmuk nincs róla, hogy mikor fogják leadni.

szerintem - 2016. 02. 14. 11:10

lehet, hogy en vagyok tudatlan, tevet sem nezek, de nekem a kristof interju nem tunik sem arrogansnak, sem bullshitnek. mit nem vettem eszre?

szerintem - 2016. 02. 14. 11:20

egyebkent ezt a release the hounds cimu horror reality-t nezi valaki?

Stewie - 2016. 02. 14. 11:24

örülök az Awkwards és a Faking It folytasának,remélem ugyanúgy a premier utáni másnap szinkronosan is fogják adni nálunk

winnie - 2016. 02. 14. 11:53

szerintem: ne csináld. amikor egy eldöntendő kérdésre nem képes igen/nem-et válaszolni, elkezd magyarázkodni, és még azt is beleszövi, hogy nem akarja megkerülni a kérdést, és végül megkerüli, az több, mint bull. (ld. például a sztárban sztár formátuma vagy a bukásra vonatkozó “miért nem működött?” kérdésre azzal kezdi, hogy “A nézettség az egy meglehetősen relatív dolog”. (és nem azt mondom, hogy nincs igaza, mert tényleg relatív. nyilván abszolút hozzáértő, profi, stb. csak épp…, nos, mondhatnám diplomatikusnak, de tudjuk, hogy a tévés szakmában, főleg kreatív oldalon, szakmai előírás, hogy jól kell tudni bullshitelni.)

egyébként az érdekes, hogy nem csak a magára nézve negatív választ kerüli, hanem már az első, tök ártatlan kérdést sem válaszolja meg, hogy mit jelent neki, az egyébként nyilván nulla jelentőséggel bíró díj.

Desmond Wallace - 2016. 02. 14. 12:18

Snoopyzit30: Biztos, hogy tudják, hogy mikor jön, csak nem kötik a nézők orrára, mert az elmúlt fél évben a Bajkál-tó mélyére süllyedt a kommunikációjuk. Sajnos jelenleg ez a helyzet.

Royale Bluff - 2016. 02. 14. 12:39
LaCRossE - 2016. 02. 14. 13:40

A Motive kaszát nagyon sajnálom, az mondjuk furcsa, hogy még az évad elindulása előtt történt a dolog.

Snoopyzit30 - 2016. 02. 14. 13:44

Desmond Wallace: engem még annyira nem is hatna meg a szinkronos verzió, mert felirattal nézem, de pl. szüleim megnézték az első részt és azt mondták nekik túl gyors a duma és azzal együtt is hogy nem csiga olvasók, de mindketten szemüvegesek nem tudják követni. Viszont nagyon érdekli őket a House of Cards csak inkább szinkronosan néznék. Ezért irkálok én az MTV-nek e-maileket, hogy mikor lesz, de hát tojnak a fejemre.

Snoopyzit30 - 2016. 02. 14. 13:47

Desmond Wallace: még valami az AXN szolgáltatása nálunk nem elérhető, ahol nézni lehetne és a Vodafone Red sem opció nekünk, szóval ezért várjuk (szüleim) – mint egy idióta az őskorban – hogy leadja a Duna.
A sorozatnézési szokásaink fényében ez fekete gyász.

Lengabor - 2016. 02. 14. 14:05

Dombóváry interjúja nálam már ott hiteltelen lett, amikor az egyértelműen, minden szempontból óriási bukás Éden Hotelt képes volt sikeres kontextusba helyezni. Vagy ennyire sötétnek néz másokat, vagy tényleg csak csípőből löki a butaságokat. Mondott érdekes dolgokat a szlovén vagy a szerb tévézésről, de őszintén szólva nem érdekel, pláne azért, mert jobb lenne, ha nem rájuk, hanem a fejlettebb német, francia és amerikai tévézésre hasonlítanánk. Amit pedig a szinkron és a nyelvtudás hiányának kapcsolatáról mondott, nem is minősítem. Nyilván ha egy fahangú fickó alábeszéli az összes szereplőt, közben halkan hallatszik az eredeti nyelv, abból marha sokat lehet tanulni.
Amire pedig szerinte egyre nagyobb igény van, ott konkrétan kiröhögtem.

Flanker - 2016. 02. 14. 15:36

szerintem: amit Dombóváry pl. az Éden hoteles első kérdésre összehord, kamuzik, vetít, relativizál, az szánalmas. Egy teljesen egyértelmű bukást menteget. Oké, ez a dolga, de így az összes többi mondata bármennyi igazságtartalmát is kidobja az ablakon..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz