login |

Ilyen lett a Go On szinkronja

2016. 02. 15. 13:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

A Go On azon első évados kasza országos komédiák közé tartozott, mely korrekt nézőtábort szedett össze magának itthon, többek között azért, mert elég jó volt a castingja, így szerintem kiemelt jelentősége volt ezúttal a hangok kiválasztásának a magyar verzióban.

A tovább mögött megnézhető a Csoportban marad magyar változatából pár részlet – a hanglista itt. A videót köszi Lengabor-nak!

2 hozzászólás Ne habozz!

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2016. 02. 15. 18:53

A sorozat most szombaton adásba kerülő epizódjainak szinkronizálásáról készítettünk videót, amely szerdától lesz megtekinthető a YouTube-csatornánkon.

Az alábbi 1 perces videóban bemutatjuk a werkfilmben szereplő színészeket:
https://www.facebook.com/egyesuletamagyarszinkronert/videos/978467862201543/

Marci - 2016. 02. 15. 21:29

Sose bocsátom meg a kaszát, egyedül a Happyish első évad utáni kaszája akasztott ki jobban eddig. De a Go On több részes volt és teljes network évadon át néztem, a Happyisht ellenben pár hétig. Szóval a szívem fáj.
Egész korrekt szinkron. Csak Lauren hangja… Orosz Anna profi, de kicsit már régóta nyomja és mindig egy kb. 50 éves nőt képzelek el, ha hallom, itt meg kb 30-as lehet a karaktere. De azért jó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz