login |

Craig Ferguson @ The Late Show

2016. 02. 17. 16:40 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: talkshow, video, ,

Ha nem is a saját talkshow-jában, de vendégként legalább beszélgetett pár percet Craig Ferguson a The Late Show műsorvezetőjével, Stephen Colbert-rel, felidézve pár régi szép emléket. A tovább mögött videó, ami közben elgondolkodtam azon, hogy vajon most van-e olyan talkshow műsorvezető, akivel néznék random celebinterjút? Mert Ferguson ilyen volt.

5 hozzászólás Ne habozz!

glarion - 2016. 02. 17. 16:55

SZVSZ Ferguson volt az egyik legjobb talkshow host, interjúkat tekintve mindenképp. Ő volt az egyedüli, akinél nem éreztem azt, hogy “scripted” lenne az egész interjú, a többieknél akiket még nézek (Conan, Kimmel, Fallon) ez sokszor nagyon levágós, és iszonyat idegesítő. Pont belenéztem egy-két celebrity name game epizódba a héten, de ott nem érzem, hogy ki tudna bontakozni a rendelkezésre álló 20 percekben.

Cared24 - 2016. 02. 17. 19:07

Craig Ferguson (volt?) a legjobb, ennyi. Fallon minden téren katasztrófa, Conan jó improvizátor de sok a gyenge sketch, a többiek meg szó-szó számomra. Nekem itt Colbert kicsit túl visszafogottnak tűnik, a régi showjában sokkal szabadabbnak éreztem.
Jó látni, hogy Ferguson vidámabbnak/egészségesebbnek tűnik mint a showja utolsó negyedében volt anno. Simán nézős lesz a Join or Die vele.

glarion - 2016. 02. 17. 20:59

Cared24: Abban egyetértek, hogy Fallon amúgy sok tekintetben katasztrófa, de mögötte áll az egyik legkreatívabb csapat szerintem. Az olyan interaktív szegmensek, mint a box of lies meg a slapjack az egyik legszórakoztatóbb talkshow-vá léptetik elő nálam, hiába nem kedvelem a faszit.

winnie - 2016. 02. 18. 06:41

szerintem a műsortöltelék az nagyon szubjektív. a kérdés, hogy az interjúk milyenek? azokban már nem a kreatív csapat számít.

glarion - 2016. 02. 18. 16:51

winnie: Ahogy említettem az én legnagyobb gondom az, hogy szinte mindenhol előre megbeszélt témákon mennek végig, és ezzel minden spontaneitás kiveszik az interjúkból. Ezt dobta fel remekül Ferguson azzal, hogy jelképessen minden interjú előtt összetépte az előre szerkesztett interview card-ot, és elkezdett valami tök random dologról beszélgetni, és tényleg úgy érezted, hogy két ismerős dumálgat egy sör mellett. Persze másoknál is vannak kifejezetten fasza interjúk, de azt szinte mindig a guest hozza, nem a host-on múlik. Pl.: egy Aubrey Plaza mindenkinél ugyanolyan szórakoztatóan awkward.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz