login |

7 hozzászólás Ne habozz!

Szkifi - 2016. 02. 18. 12:32

Jó lenne, ha már az előzetesben biztosítanának róla, hogy nem fog többet olyan előfordulni, mint az utolsó részben. Nyugodtabban ülnék neki az új évadnak. :S

ravengirl - 2016. 02. 18. 12:44

Már egy csomó embert befűztem a sorozatra, szóval egyre többen várjuk a 2. évadot :)
Szkifi: állítólag lesznek még ilyen brutál részek a könyv szerint, még ha nem is ilyen felállásban. Majd meglátjuk.

Brynden Rivers - 2016. 02. 18. 18:05

Pont azért jó a könyv/sorozat mert bevállalta azt amit és nem maradt meg a romantikus regények keretei között.

Persze én is nagyon feszengve néztem végig azokat a jeleneteket.

Snoopyzit30 - 2016. 02. 21. 16:18

Huh, az első évad nagyon, de nagyon jó volt, viszont azokon a bizonyos részeken rendesen hányingerem volt, pedig elég erős idegzetűnek tartom magam. Szabályosan a rosszullét keringetett.
Fentit leszámítva a sorozat remek, a dinamikája, a helyszínek, a beszéd, az öltözetek, mind mind tökéletesen van ábrázolva.
Én nagyon nem örülök, hogy a gyönyörű skót tájak után Franciaországba fog játszódni a 2. évad. Azt a kort szabályosan utálom. A túldíszitettség, az a sok cicoma, az emberek az idióta parókáikkal, a ruhák szörnyűek, a sminkek borzasztóak, a férfiak azokban a fehér zoknikban a hideg kiráz. Teljesen ellentéte ez annak az egyszerűségnek és nyers erőnek, ami önnmagában volt szép az 1. évadban. A könyveket nem olvastam, de jobban örültem volna egy olyan folytatásnak, hogy Claire, hogy biztonságban legyenek átviszi Jamie-t a 20. századba. Mondjuk az nem tudom mennyire lett volna érdekes.
Egy kérdés azért motoszkál bennem, hogy az a skót, aki Claire-t leste az ablakban 1945-ben, mielőtt Claire visszautazott volna, az vajon lehet, hogy Jamie, aki szintén tud majd utazni később az időben? Lehet, hogy ez tök hülyeség és nincs összefüggés, de ez így még érdekelne.

ravengirl - 2016. 02. 22. 13:41

Snoopyzit30: Igen, az a skót valóban Jamie, amit az írónő is korábban megerősített. Ez valóban érdekes lenne, ha ezt bővebben is kifejtenék majd.

Annatar - 2016. 04. 09. 13:46

Diana Gabaldon arra tett ígéretet, hogy a sorozat utolsó könyvében fogja megmagyarázni azt a jelenetet :) Ami még odébb van, úgy tűnik. Amit most ír, az még valószínűleg nem az utolsó, de majd meglátjuk.

Mara - 2016. 04. 17. 12:07

Lenyűgöz a forgatókönyvíró tehetsége. Remekül eltalálja hogyan fonja össze a regény cselekményét. Nagyon jó lett a második évad nyitánya. Megint jobban tetszik, mint a könyvben. (Ott túl nagy volt az ugrás) Itt viszont ügyesen átjön a párhuzam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz