login |

Superstore: 2. évad!

2016. 02. 24. 20:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hírek,

Gyorsan essünk túl a kötelezőn: nem történt meglepetés, az NBC berendelte a Superstore második szezonját. human igencsak szerette az első két részt (majd jön a finálékritikával), én sajnos nem tudtam rákattanni, de az idei új, országos komédiák közül mindenképp ajánlanám a sorozatot, mert végre úgy friss valami, hogy nem különc.

Superstore-cast

Nem semmi egyébként a siker. Az NBC hol Sean Hayes-nek, hol Michael J. Fox-nak, hol Tina Fey-nek, idén pedig Eva Longoria-nak adott szitkomokat (zömében pilot nélkül) annak reményében, hogy a színész vagy a készítő neve eladja őket, erre jött egy sorozat nagy nevek nélkül, s lám!

3 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2016. 02. 25. 00:21

Engem a Telenovela jobban megvett. Mekkora az esélye egy új évadnak abból, hogy az Undateable se kapjon kaszát? :/

goodjohnwin - 2016. 02. 25. 09:49

Trollied USA
de nem bánom, mert végre nem egy családi szitkom, mostanság már ennek is örülni kell…

Thomas - 2016. 02. 25. 13:13

DennyKeh: Látok rá minimális esélyt, hogy az Undeatable-Telenovela párost megtartsák 13-13 részre péntekre, de utóbbi helyett lehet, hogy inkább valamelyik többkamerás kerül oda, a Crowded, ha jobban teljesít, vagy a The Carmichael Show.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz