login |

Truth Be Told: vége az 1. évadnak. És nyilván a sorozatnak is.

2016. 02. 24. 16:51 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

Ehh, kell nekem linkeket néznem… Alapból ugyanis azzal akartam kezdeni a “kritikát”, hogy mindig is vágyam volt olyan posztot írni, amiből kiderül, hogy melyek azok a sorozatok, amiket csak egy valaki néz közülünk, mondván nincs ilyen, mert kizárt, hogy egyéniségek legyünk. Mondjuk ezt nem nagyon lehetne megvalósítani posztkként, csak úgy, hogy valaki beír egy ritka sorozatot, amit néz, hogy aztán valaki kilője kommentben azzal, hogy ő is nézi, s mindezt addig, míg lesznek olyan szériák, amiket senki nem lő ki.

De mivel kommenteket közel sem mindenki olvas, ezért szerintem tovább keresem a metódust, amivel ez megoldható (vagy megkérdezem itt, hogy szerintetek hogyan lenne ezt érdemes csinálni – persze a válaszadó ezzel lebuktatja magát, hogy egy őt nem érintő sorozat fináléjáról szóló írást elolvassa). Ja, és ezt azért vetettem fel, mert azt akartam írni, hogy a Truth Be Told az az idei országos újonc komédia lehet, amit csak egy valaki nézett végig. De a pilotos kommenteknél láttam már két pluszos véleményt, szóval lehet, hogy tévedek.

Truth Be Told-1x10-01

Tudom, hogy a két kommenten kívül és több százan vannak itthon a nézők között, odakint meg pár millióan, de számomra annyira elképzelhetetlen, hogy a Truth Be Told-ban (ami anno még People Are Talking-ként futott) mit látott az NBC. Csak azt tudom elképzelni, hogy a fejeseknek tetszett, ahogy egymással pörgősen dumál pár szimpatikus színész.

Mert színészek terén rendben van a sorozat, Tone Bell, Gosselaar és Vanessa Lachey szimpatikus, még akkor is, ha a karaktereik nagyon nem voltak konzisztensek – nyilván a kevés, és random sorrendben látott részemnek köszönhetően. Azonban még a színészek sem tudták érdekessé tenni a készítők által feldobott random témákat, hogy azokat a sok dialóg révén totálisan kifacsarják, szanaszét csócsálják sokadjára is – ezt a műfajt nyáron a The Carmichael Show jobban művelte.

Truth Be Told-1x10-02

Az meg milyen volt már, hogy az NBC úgy cserélgette a részeket, hogy a pornós bébisziterről szóló 1×01 után a pornógyűléses 1×02 következett? Értelme? Max annyi, hogy leszűrtem, hogy itt a pornó lesz a fő szál, ergó nem érdekel a sorozat. (Az már csak hab volt a tortán, hogy az 1×03 fő sztorija meg az volt, hogy egy kislány meglátta a meztelenül az egyik férfi karaktert. A rész címe: Big Black Coffee volt.)

Truth Be Told-1x10-03

A finálé sem váltott ki belőlem sok érzést, nevetést meg főleg nem, de ez nem is csoda a korábbiak alapján, nálam ez maximum 3-as alá-szint – a tízes skálán. Azért hátha maradt valaki, mert a befejezés jópofa volt. Mármint annyiban, hogy a készítők törődtek annyira a karaktereikkel (lám, az ő fejükben ők léteztek), hogy írjanak nekik egy búcsúszerűséget.

5 hozzászólás Ne habozz!

vorti - 2016. 02. 24. 17:27

Én rendszeresen elolvasok random évadértékelőket, amikor kedvem támad, pl. most is. :)

goodjohnwin - 2016. 02. 25. 09:52

Szerettem volna szeretni, de nem hagyta magát… :(

lalakov - 2016. 02. 25. 10:57

Én vagyok a kisebbség. Nekem nagyon tetszett. :)

Thomas - 2016. 02. 25. 12:50

A Whatnext-en lehet nézegetni, hogy mit hányan követnek, persze az sem 100%, mert nincs mindenki beregisztrálva, aki sorozatokat néz, de azért talán nem rosszabb módszer, mint a kommentes:) A Truth Be Told-ot pl. négyen egész biztosan végignézték, és gyanítom, hogy lalakov az ötödik:)

lalakov - 2016. 02. 26. 08:56

:-D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz