login |

Hírcsütörtök – Death in Paradise 6. évad! The Coroner 2. évad! Father Brown 5. évad!

2016. 02. 25. 09:31 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Alpesi őrjárat 2. évad
 • Premier: Catfish: The TV Show S5, Nicole & Jionni’s Shore Flip S1. About The Business S1, Fat Chance S1, Guilty Pleasures S3, Top 5 Restaurants S3 + Finálé: Code Black S1 (vendégblogger?)
 • Magyar premier – COOL: 03.24 Rejtjelek (Blindspot) 1. évad
 • Itt egy érdekes cikk az HBO mostani vergődéséről. Főleg annak kapcsán, hogy a csatorna a Game of Thrones óta nem készített sikeres drámát. Nyilván díjeső van, de nézettség nem feltétlenül.
  Ráadásul most a gondokat az is tetézi, hogy sorra sülnek be a készítés alatt lévő projektek: ld. David Fincher két sorozata (a Utopia-ra kért állítólag 100M dollárt nem kapta meg, a másik sorozata forgatását 4 rész után leállították), a Westworld forgatását is le kellett állítani, a Lewis and Clark-minisorozat forgatása is leállt, és mindent újrakezdenek, s azt írják, hogy a 6 részre berendelt Steve McQueen-féle Codes of Conduct is el lett kaszálva a berendelés ellenére.
 • Infóként még annyi, hogy a Vinyl dupla pilotja 30M dollárba került, és a sorozat első szezonjának költségvetése 100M dollár Ennek fényében elég botrányos a nézettség
 • Ez az interjú is hasznos a Xena-reboot készítőjével, Javier Grillo-Marxuach-csal, aki elmondta, hogy sorozata inkább szerializált lesz, némelyik karakter háttere is más lesz, és minden bizonnyal a “necces” jelmezekről is le lehet mondani, köszönhetően a GoT-os Brienne által mutatott új iránynak. Ja, és azt is megerősítette, hogy Lucy Lawless és Renée O’Connor nem fog visszatérni régi szerepébe.
 • Elaine May és Miley Cyrus (valamint Woody Allen) mellett John Magaro és Rachel Brosnahan lesz Woody Allen Amazon-ra tervezett 6 részes sorozatának főszereplője – a történet a 60-as években játszódik, a forgatás márciusban kezdődik.
 • Pilotszerep/1: Sarah Michelle Gellar – Cruel Intentions (NBC), Bailey Chase, Jessica Szohr – Ghost (CW), Adam Pally – Making History (FOX – eddig: In Time), Luke Perry – Riverdale (CW), Erinn Hayes – cím nélküli Kevin James-szitkom (CBS), Dermot Mulroney – Bunker Hill (CBS), Elisabeth Shue – Pitch (FOX), Eliza Coupe – Future Man (Hulu), Anthony Edwards – Drew (CBS), Wilmer Valderrama – Four Stars (CBS)
 • A Marvel TV nagyfőnöke, Jeph Loeb elmondta, hogy egyrészt nem érdemes The Punisher-spinoffról álmodni egyelőre (bár persze ő is örülne), másrészt pedig furcsállta, hogy sokan azt mondták, hogy nem meglepő, hogy a Jessica Jones 2. évados berendelést kapott, pedig még őt is őszintén meglepte.
 • A The Flash showrunnerje, Andrew Kreisberg beszél a legutóbbi epizódról.
 • Kenya Barris, a sorozat showrunnerje, itt és itt beszél a mostani Black-ish-epizódról.
 • A Hulu 04.20-án kezdi el adni a Deadbeat 3. évadját. Illetve teszi elérhetővé az egészet.
 • Új sorozat: Dark – Netflix, 10 rész, a szolgáltató első német sorozata, készítő: Jantje Friese, rendező: Baran bo Odar. A történet két gyerek eltűnéséről szól, mely eset feltárja négy család tagjainak kettős életeit és ingatag, töredezett kapcsolatait. Ja, és van valami természetfeletti csavar is, ami az egészet párhuzamba hozza egy 1986-os esettel. Premier: 2017-ben.
 • A Netflix megvette a Perfect Bones című animesorozat jogai, és mind a 12 részt világpremier keretében elérhetővé teszi belőle. A jövőben játszódó történetben genetikai tesztek során megalkotják a tökéletes embereket, akiket egy szervezet elrabol, hogy új világrendet alapozzon meg velük.
 • A BBC berendelte a Death in Paradise 6. évadját.
 • A BBC berendelte a The Coroner 2. évadját.
 • A BBC berendelte a Father Brown 5. évadját.
 • Liv Tyler vissza fog térni a The Leftovers 3. évadjára.
 • Miután Mitch Hurwitz azt mondta, hogy az Arrested Development még talán idén vissza fog térni, Jason Bateman most azt nyilatkozta, hogy semmiről sem hallott, semmi előrelépés nem történt.
 • Állandó szerep: Will Brill, Brandon Perea – The OA (Netflix), Christopher Meyer – Wayward Pines S2, Ashley Zamora – Lopez (TvLand),
 • Interjú: Nico Tortorella (Josh – Younger), Sarah Drew + még egy (April – Grey’s Anatomy), Debra Messing (Laura – The Mystieres of Laura), Jeff Franklin (a Fuller House készítője), Adam West (The Big Bang Theory-vendég),
 • Vendégszerep: Charo – Jane The Virgin, Aleks Paunovic – Van Helsing (visszatérő), Kathy Baker – The Ranch (visszatérő), Shaun Toub – Grimm (visszatérő), Vivien Cardone – Law & Order: SVU
 • Pilotberendelés (főszereplőtől függően): Mating – Showtime, komédia antológia, készítő: Stu Zicherman, executive producer: Jason Katims. A modernkori párkeresés és kapcsolatok feltérképezése, minden évadban egy-egy másik főhős szemüvegén keresztül. Az S1 középpontjában egy elvált férfi lenne, aki randiról randira halad előre.
 • Pilotszerep/2: K.J. Apa, Ashleigh Murray, Madelaine Petsch – Riverdale (CW), Sophina Brown – Cruel Intentions (NBC), Jessy Hodges, Blake Lee – Good Fortune (NBC), Tracy Ifeachor – Spark (ABC), Brianna Howey – The Exorcist (FOX), Patrick Gallagher – Dumb Prince (NBC), Richard Gant – The Fluffy Shop (ABC), Cedric Yarbrough – Speechless (ABC),

19 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2016. 02. 25. 10:01

Rejtjelek. Most komolyan? Rejtjelek? Ezek alapján tuti nem kezdeném el a sorozatot. Jane Doe mi lesz? Dó Júlia? Kár, hogy a Coolra jön, egy Viasaton jobban elnéztem volna. De mit panaszkodok? Legalább jön szinkronnal!

winnie - 2016. 02. 25. 10:09

kissur: nem minősítve a címet, azért a vakfoltnál mindenképp nézővonzóbb, nem?

jane doe-t nem hiszem, hogy érdemes lenne fordítani,

rezipower - 2016. 02. 25. 10:17

És a Blindspot első magyar előzetese:
http://rtl.hu/rtlklub/sorozatklub/rejtjelek-hamarosan-a-cool-on

juhaszvik - 2016. 02. 25. 11:32

Kissur: na azért tessék ilyenkor javasolni is címet, ne csak felvetni a problémát.
A vakfoltnál tényleg jobb, a tetovált lány meg már foglalt.
A Jane Doe pedig “magyarul” Gipsz Johanna.

Amúgy nem nézem a sorozatot, csak a pilotról készült és egyéb kritikákat olvastam. van értelme (jelentése) a címnek (a történet szempontjából)?

AJ - 2016. 02. 25. 12:07

Itt vannak a Bűnök és előítéletek (American Crime) magyar hangjai:
http://musorvizio.blog.hu/2016/02/24/itt_vannak_a_bunok_es_eloiteletek_cimu_sorozat_magyar_hangjai

Enzo - 2016. 02. 25. 12:28

Kérdés: The Man In The High Castle-ből nem lett végül évadkritika, vagy valami kibeszélő? Hogyhogy kimaradt?

winnie - 2016. 02. 25. 12:33

Enzo: lassan forognak a kerekek. az az igazság, hogy már vendégkritika is van, meg én is írok, de még egy kis türelmet kérek.

mindig vannak ilyen sorozatok, amik nagyot szívnak a körülmények miatt, a 2. évadnál jóvá fogom tenni. cserébe viszont többet írunk róla.

Lemoni - 2016. 02. 25. 12:53

Végre most már hivatalos, hogy örülhetek a Death in Paradise újabb évadának, ennek a trópusi cukorfalatnak a téli szürkeségben :)

Enzo - 2016. 02. 25. 12:56

@winnie: ja oké, köszi, csak valamiért úgy emlékeztem, mintha már lett volna róla poszt :) de akkor megvárjuk mindkettőt.
ezért nem jók az egyben felrakott évadok…

Kissur - 2016. 02. 25. 13:08

Én is csak humorizálni próbáltam. Talán egy kicsit túl erősre sikerült. :)

Matyee - 2016. 02. 25. 15:25

Kissur
Külföldön élő rokonomtól hallottam hogy ha esetleg az AXN-en is lesz majd a Blindspot akkor utána valószínű a Viasat6-on is lesz mivel a Sony az AXN tulajdonosa megvette a Viacom-ot a
Viasat csatornákat(VS3,VS6,VSH,VSN,VSK)üzemeltető céget.

Utóirat: VSH= History
VSN= Nature
VSK= Kid<—ez a csatorna Magyarországon nincs.

Ace - 2016. 02. 25. 16:26

Azt lehet tudni hogy a Westworld miért állt le?

Ja és Lucy Lawless nélkül nincs Xena :)

Sityu8411 - 2016. 02. 25. 17:53
jessm - 2016. 02. 25. 18:49

Xena- reboot komolyan? Azt hittem azt a sorozatot meghagyjuk a 90-es éveknek. Ráadásul már akkor is ciki volt…

kiskiraly - 2016. 02. 25. 19:43

“Így” is lehet egy filmet promózni.
Sasha Baron Cohen reklámozta a filmjét a Jonathan Ross Showban.

https://www.youtube.com/watch?v=GihLyafwgh0

winnie - 2016. 02. 25. 19:57

jessm: már írtunk róla párszor, de kultikus sorozat, és ha ciki volt, akkor épp azért kell modernizálni.

winnie - 2016. 02. 25. 19:58

“Azt lehet tudni hogy a Westworld miért állt le?”

a cikkben írnak róla. az írók visszamentek egy kicsit forgatókönyvezni, mert gondok voltak, és így nem tudott jonathan nolan a forgatási helyszínen lenni.

Denisa - 2016. 03. 01. 07:58

Bocsi a kritikáért, de a BBC nem berendelte a Father Brown 4. évadját, hanem leadta. Max az 5. évadot rendelhette be, és remélem meg is tette.
A 4. évadhoz most a magyar feliratot várnám, mint elszánt rajongó. Remélem valaki bevállalja :D

Winnie esetleg a Father Brown-ra nem terveztek kibeszélőt? Hátha megnőne kicsit a nézettsége…
Bocsi…

winnie - 2016. 03. 01. 12:34

köszi, a címben jól írtam, a szám elcsúszott eggyel. sajnos csak akkor lesz kibeszélő, ha kapunk vendégírást.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz