login |

Hírhétfő – Mad Dogs-kasza!

2016. 02. 29. 08:58 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Családom darabokban 1. évad, Alviiin! és a mókusok 1. évad
 • Premier: Thirteen S1 + egyébként meg Oscar-díjátadó volt, sok minden nem indult Amerikában (bár Reza Aslan talkshow-ja, a Rough Draft az Ovation csatornán még akár jó is lehet)
 • Magyar premier – Disney Junior/Disney Csatorna: 03.26 Az oroszlán őrsége (The Lion Guard) 1. évad (a felvezető film)
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.06 Az eb és a web (Dog with a Blog) 2. évad (folytatás)
 • A Gomorra 2. évad áprilisban fog kezdeni.
 • Az Amazon elkaszálta a Mad Dogs-t. Vagyis… Shawn Ryan, az egyik készítő itt 19 számozott tweetben leírja, hogy mi történt, mi az oka a kaszának. A lényeg, hogy az eredetileg lezárt sztori úgy kaphatott berendelést, ha a készítők vállalják, hogy siker esetén folytatják. És csütörtökön el is mondták, hogy mit terveznek a 2. évadra – de az nem kellett az Amazon-nak, míg a készítőknek az Amazon ajánlata nem jött be, így úgy döntöttek, hogy ennyi volt.
 • A Thinkfactory Media megvásárolta a Thomas Jefferson and the Tripoli Pirates: The Forgotten War That Changed American History című könyv tévés jogait (Brian Kilmeade és Don Yaeger). A történet Jefferson amerikai elnök észak-afrikai kalózok ellen vívott harcáról szól.
 • Új sorozat: The Secret Daughter – Seven, ausztrál, készítő: Justin Monjo, Sam Meikle, Shawn Seet, Kristen Dunphy, Fin Edquist. Családi dráma egy részmunkaidőben kocsmákban fellépő country énekesnőről, aki találkozik egy tehetős szállodatulajdonossal, ami teljesen megváltoztatja az életét. Sok zenével. Főszereplő: Jessica Mauboy.
 • Kiosztották a rossz filmes teljesítményeknek járó Razzies-t (itthon Arany Málna címen fut), ami nyilván jelentéktelen és random díj, komolytalan a voksolási rendszere, de érdekességként érdemes megjegyezni, hogy a legrosszabb színész a nemrég még sorozatos Dakota Johnson és a most is sorozatos Jamie Dornan lett, míg a mellékszereplők között Kaley Cuoco húzta be a díjat. A szkriptért pedig a Terra Nova készítője, Kelly Marcel “nyert”.
 • Az Oscar-nyertesek között most hirtelen nem nagyon látok sorozatosakat. Vagyis…, ha akarom Brie Larson (női főszereplő) amellett, hogy Community-vendég volt többször, a United States of Tara-ban volt állandó, Mark Rylance (férfi mellékszereplő) benne volt a Wolf Hall-ban, Josh Singer (eredeti szkript) két éven át a Fringe-ben írt, meg előtte sok másik sorozatban, Adam McKay (adaptált szkript) pár sorozatnak executive producere volt és régen a Saturday Night Live-ba írt.
 • Múltkor azt hiszem, hogy kimaradt ez a cikk, arról, hogy Frank Darabont mit mondott a The Walking Dead-ből való kiszállás okairól.
 • Volt egy kis 7th Heaven reunion Jessica Biel új éttermének megnyitóját – fotó.
 • Vendégszerep: Emerson Brooks – The Last Ship (3 rész), Erin Cummings – Feed The Beast (visszatérő),
 • Interjú: Lauren Cohan + még egy (Maggie – The Walking Dead), Eugene Levy (most Schitt’s Creek), Connie Britton (Faye Resnick – American Crime Story), Gillian Anderson (Scully – The X-Files), Sheila Nevins (az HBO dokumentumfilmes részlegének vezetője),
 • Bulvár: Kym Johnson + Robert Herjavec (realitys házasság)
 • A Seeso nevű komédiákra szakosodott stream csatorna Bajillion Dollar Propertie$ címmel indít félik szkriptelt reality paródiát, mely los angeles-i ingatlanügynökökről fog szólni, és természetesen az ingatlanos realityket figurázza ki. Szereplők: Dan Ahdoot, Tim Baltz, Ryan Gaul, Mandell Maughan, Tawny Newsome, Drew Tarver, Paul F. Tompkins. Vendégként: Adam Scott, Nick Kroll, Gillian Jacobs, Patton Oswalt, Jason Mantzoukas, és “Weird Al” Yankovic. Készítő: Kulap Vilaysack.
 • Új minisorozat: Molly – Seven, 2 részes, ausztrál, Ian ‘Molly’ Meldrum, zenész felemelkedéséről, aki megváltoztatta az ausztrál kultúrát. Szereplők: Samuel Johnson, Tom O’Sullivan, TJ Power, Krew Boylan, Aaron Glenane, Rebecca Breeds és and Connor Crawford
 • Joel McHale emlékirat/önsegítő könyvet ad ki novemberben Thanks for the Money: How to Use My Life Story to Become the Best Joel McHale You Can Be címmel.
 • A Logo berendelte a Gay For Play Game Show Starring RuPaul című vicces vetélkedőt, amiben hat celeb paneles segít két versenyzőnek popkult kérdésekre választ adni, és a Gay Skit Happens-t, aminek meg is volt már a premierje, ez Daniel Franzese műsorvezetésével elvileg egy negyedévente visszatér szkeccssorozat lesz. Nyáron Vivica A. Fox fogja vezetni. Plusz folytatódik a 3. évaddal a Michael Urie-féle Cocktails & Classics.
 • Még pár európai sorozatemlítéssel adós vagyok: a The Red Couple 3 részes történelmi minisorozat Finnországból Eero Aho és Vappu Nalbantoglu főszereplésével két kommunista aktivistáról, akik a II. vh után nagyon sokra vitték.
 • A dán Follow The Money egy pénzügyi krimi, amiben egy gyilkosság szálai mutatnak magasabb körök felé (rendező: Per Fly, készítő: Jeppe Gjervig Gram, szereplők: Nikolaj Lie Kaas és Thomas Bo Larsen) legalább két 10 részes szezonnal.
 • A truTv Comedy Knockout címen indít afféle vetélkedőt, amiben komikusok fognak egymás ellen versengeni gyors feladatokban, és a közönség dönti el, hogy ki a legviccesebb. Műsorvezető: Damien Lemon. 10 rész, start áprilisban.

16 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2016. 02. 29. 09:45

“Mark Rylance (férfi mellékszereplő) benne volt a Wolf Hall-ban”

abszolút főszereplő volt a Wolf Hall-ban, mondjuk inkább így :)

Kissur - 2016. 02. 29. 10:24

Hát a 7th Heaven csapatából csak Lucy-n látszik a kor.

AJ - 2016. 02. 29. 10:29

Itt vannak a Graceland – Ügynökjátszma (Graceland) magyar hangjai:
http://musorvizio.blog.hu/2016/02/28/ok_lesznek_a_graceland_ugynokjatszma_cimu_sorozat_magyar_hangjai

Lord Picard - 2016. 02. 29. 10:51

És DiCaprio smafu? :D Első szerepei sorozatosak voltak, főleg a Growing Pains-ben volt jelentős :))

Rakjátok ki Jimmy Kimmel Oscar utáni ámokfutását, Ben Affleck-kel nagyot marhultak :D

winnie - 2016. 02. 29. 10:54

a közelmúltra akartam koncentrálni inkább.

Thomas - 2016. 02. 29. 12:17

A The Secret Daughter nagyon jól hangzik, legalább ha kasza lesz a Nashville, marad country zene a TV-ben:)

Sorozatgarázda - 2016. 02. 29. 13:18

Winnie, megkaptad az Invitel Nagy Sorozatrajongó felmérésének eredményét?

winnie - 2016. 02. 29. 13:37

Sorozatgarázda: nem tudom. most vagy régebben?

Sorozatgarázda - 2016. 02. 29. 13:47

most láttam a HVG-ben az eredményt, 2016 januárjában zárult a mérés. a HVG-cikket lefotózva átküldtem, megkaptad?

Sorozatgarázda - 2016. 02. 29. 13:52

elnyelt a blogmotor :)

Sorozatgarázda - 2016. 02. 29. 14:14
winnie - 2016. 02. 29. 14:21

igen, köszi, megkaptam.

a linkről hirtelen azt hittem, hogy valami mostani, és valamiről megfeledkeztem, de így, hogy tavalyi, már tudom, hogy micsoda:)

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2016. 02. 29. 15:51

Interjú Csík Csaba Krisztiánnal 6.: 24, Terra Nova,Babylon 5, Androméda https://www.youtube.com/watch?v=IeOqYMXmNhg

Interjú Csík Csaba Krisztiánnal 7.: Dél-Amerikai telenovellák
https://www.youtube.com/watch?v=ZzlofdMSGlM

Silver-sama - 2016. 02. 29. 16:16

Most komolyan Frank Darabot kiszáll a TWD-ből? :O

winnie - 2016. 02. 29. 17:07

Silver-sama: frank darabont a 2. évad közepén szállt ki a twd-ből, azóta pereskedik velük: http://www.sorozatjunkie.hu/2013/12/19/perben-az-amc-es-frank-darabont-a-the-walking-dead-miatt-irta-wilson/

Desmond Wallace - 2016. 02. 29. 18:56

Március 2-án indul a Dunán a Szabadság tér ’56.
Március 3-án indul a Dunán A Bagi Nacsa Show.
Áprilisban indul a Dunán a Virtuózok 2. évada.

A Kártyavárról még mindig nem kaptam infót.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz