login |

Emlékeztető: Angie Tribeca 1. évad

2016. 03. 01. 19:35 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. HBO Comedy. 20:00. Angie Tribeca – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + szinkronhangok)

Á, annyi idióta plakát született a TBS idei, nagyon agyament, helyenként zseniális ötletekkel teli, helyenként pedig iszonyatosan fejfogós poénokkal megrakott komédiájához, hogy muszáj kiraknom őket, hiszen mi anno csak ezt tettük közszemlére.

A sorozat egyébként egy krimiparódia, olyan stílusban, mint a Csupaszt pisztoly-filmek vagy a Top Secret – vagy pedig a Police Squad!, azaz a Nagyon különleges ügyosztály – ennek megfelelően iszonyatos hullámvasút, de én is, human is végignéztük, és szerintem nem bántuk meg.

Előre is minden tiszteletem annak, aki fordította a sorozatot.

Angie Tribeca-poster-1-kisAngie Tribeca-poster-2-kisAngie Tribeca-poster-3-kisAngie Tribeca-poster-4-kisAngie Tribeca-poster-5-kisAngie Tribeca-poster-6-kisAngie Tribeca-poster-7-kis

5 hozzászólás Ne habozz!

dante - 2016. 03. 01. 19:52

Mennyire hasonlít ez a The Good Guys-ra, vagy a Brooklyn 99-ra?

winnie - 2016. 03. 01. 20:05

semennyire. mármint sorozat meg rendőrös meg komédia, de más típusú a humora. annyira hasonlít, mint a csupasz pisztoly a brooklyn nine-nine.

vannak előzetesek, ha a címkére klikkelsz korábbról, lehet, hogy azok segítenek.

a lényeg, hogy ez paródia, azok komédiák.

pody - 2016. 03. 01. 20:10

annyira, hogy itt is vannak benne rendorok :) Szerintem ennel jobban nem lehet elmondani, hogy mihez hasonlit, mint ahogyan winnie irta. Ha meg nem ismered a ZAZ-trio korai filmjeiket tessek potolni, mert alapfilmek a mufajban (bar nyilvan nem tetszhet mindenkinek ez a humor, de ezek a filmek koszonhetoen a remek szinkronoknak is, elegge nagy kultuszfilmek meg Magyarorszagon is)

koka - 2016. 03. 01. 21:36

Nekem így egy pilot után még a Csupasz Pisztolyra sem hasonlít.

winnie - 2016. 03. 01. 22:03

koka: oké, én sem azt akartam írni, hogy hasonlít, hanem inkább, hogy egy az egyben ugyanolyan. pontosan ugyanazt a három fő humorforrást használja, mint a ZAZ-paródiák. már a legelső jelenetben is.

(de való igaz, hogy referenciának a police squad!-ot kell említeni, a tévésorozatot, a csupasz pisztoly már csak annak volt a folytatása, vagy feldolgozása, ld. a címe: The Naked Gun: From the Files of Police Squad!)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz