login |

Emlékeztető: Bűnök és előítéletek 1. évad

2016. 03. 03. 20:18 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. Filmbox Premium. 21:00. American Crime – 1×01 (pilotkritika + szinkronhangok)

Csak nem sikerült megírnom a kritikámat az American Crime premierjéhez – vagy kitolom fél tíz körül, vagy holnap, így most csak annyit tudok ide írni, hogy The Good Wife ide, Person of Interest oda (még melyik országos drámát szokták emlegetni?), a mostani legjobb országos dráma indul el itthon. És a poén az egészben, hogy az American Crime évadról évadra megújuló antológia, tehát míg tavaly az 1. évad volt (nálam) a topon, most, a más karakterekkel a totál más történetet hozó második szezon zseniális.

Kemény sorozat, nem a szórakoztatást tűzi ki maga elé, darálni igazi művészet lehet, mert tompa érzékszervek szükségeltetnek hozzá, de ettől még remek, és eszméletlen jó alakításokkal van tele.

3 hozzászólás Ne habozz!

unrealnoise - 2016. 03. 03. 22:13

Végre!!!

Néztem volna már rég, de nem volt hozzá felirat… :)
Kötelező a kritikák alapján!

Marci - 2016. 03. 04. 00:03

Kíváncsian várom a szinkront. És remélem, lesz 3. évad. :D

Ewe - 2016. 03. 04. 19:37

Az elso evad fantasztikus, a masodik is jo, de nem annyira mint az elso. Talan mert nolasco es cabral tul decens figurakat jatszik, tulsagosan a margon. Vagy mert a foszereplo srac nem lett eleg jol felepitve a tettehez. Meg igy is kedvenc, remelem lesz 3. evad!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz