login |

Hírcsütörtök – Fuller House 2. évad!

2016. 03. 03. 09:12 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Bűnök és előítéletek 1. évad
 • Premier: Grantchester S2 (vendégblogger?), The Real O’Neals S1 (dupla!), Rosewood S1 (folytatás), Hap and Leonard S1, Raised By Wolves S2, Lab Rats: Elite Force S1, Gaycation S1, Balls Deep S1 + Finálé: Suits S5 (vendégblogger?), The Mysteries of Laura S2 (vendégblogger?), Duck Dynasty S9, Restaurant Startup S3 + (valahol) kezdett a The Family is, ami Amerikában csak “ma” érkezik + szerdán volt CSI: Cyber + volt The Carbonaro Effect-különkiadás
 • Magyar premier – VIASAT6: 03.22 Grimm (Grimm) 4. évad
 • Magyar premier – AXN: 03.30 Mad Dogs – Kutyaütők (Mad Dogs) 1. évad (az amerikai változat)
 • Az HBO nem fog Game of Thrones-screenereket küldeni a sajtónak, még úgysem, ahogy tavaly, a nagy szivárgás előtt tették, belső rendszeren keresztül. Tehát ez nem csak a premier előttre vonatkozik, hanem a részek előttre is, így nem esznek azonnali epizódkritikák az amerikai tévés sajtóban.
 • Pilotszerep/1: Katrina Law – Training Day (CBS), Kaitlin Olson – The Mick (FOX), Peter Facinelli, Kim Raver – Zoobiquity (FOX), Piper Perabo – Notorious (ABC), Jack Davenport – Prototype (Syfy),
 • Némi Emmy-változás: egy már megalapozott sorozat, ha rövid évadot kap, akkor az normál sorozatnak fog számítani, nem limitáltnak, pl. The X-Files. Plusz bekerült plusz 4 kategória (komédia/dráma, színész, színésznő, varieté/reality/nemfikciós) olyan sorozatoknak, melyeknek minimum 6 része van, és a részek max. 15 percesek – ezek lehetnek netesek is. És 5-ről 6-ra növelték az írói és rendező kategóriák jelöltjeinek számát.
 • Ian McShane állandó szereplő lett a Starz-os American Gods-ban. Mr. Wednesday-ként.
 • A Kingdom 2. évadja 06.01-jén folytatódik a DirecTv-n.
 • Sorozatberendelés: The Terror – AMC, 10 rész, antológia, készítő: David Kajganich, showrunner: Soo Hugh, executive proucer: Ridley Scott – Dan Simmons könyve alapján. 1847. Egy, az Északnyugati átjárót kutató tengeri expedícióról, akiket rejtélyes ragadozó támad meg. Már csak azt nem írják, hogy milyen szempontból antológia.
 • A Disney XD 2017-re berendelte a Big Hero 6: The Series-t, ami a Big Hero 6 című mozifilmen (itthon: Hős6os) alapul. A sorozat egy 14 éves fiúról és felfújható robotjáról szól majd.
 • Michelle Fazekas, az egyik készítő, és Hayley Atwell, a főszereplő beszél az Agent Carter zárásáról.
 • Aaron Korsh, a Suits készítője, beszél az évadzáróról.
 • A Netflix berendelte a Fuller House 2. évadját.
 • Egy rakás sorozatának rendelt be új évadot a Nickelodeon: SpongeBob SquarePants – 10. és 11. évad, Harvey Beaks – 2. évad, Pig Goat Banana Cricket – 2. évad, Henry Danger – 3. évad, Game Shakers – 2. évad, The Thundermans – 4. évad
 • Hogy milyen kapacitásban, azt még nem tudni, de Carla Gugino (Kate) és Melissa Leo (Pam) is visszatér a Wayward Pines 2. évadjára. Minimum egy részben tehát szerepelni fognak.
 • Állandó szerep: Stephen Tobolowsky – One Day At A Time (Netflix), Christopher Backus – Six (History),
 • Vendégszerep: Tia Mowry-Hardrict – Mistresses (visszatérő), Kyle Bornheimer, Britt Lower – Casual (visszatérő), J.R. Ramirez – Rosewood (visszatérő), Robert Wagner – NCIS, Courtney Ford – Castle,
 • Interjú: James Purefoy (Hap – Hap and Leonard), Patrick J. Adams (Mike – Suits), Alberto Rosende (Simon – Shadowhunters), Aaron Paul (The Path)
 • Jeff “Swampy” Marsh készítésében gyerekeknek szóló animációs sorozat készül a James Dean-féle Pete The Cat-könyvekből.
 • A Nickelodeon berendelte a Crashletes című sport tematikájú vírusvideókat bemutató sorozatát, melynek műsorvezetője Rob Gronkowski lesz. 20 rész. Executive producer: Rob Dyrdek. (Plusz ugyancsak ide készítenek Dyrdek-ék egy dokureality-t Jagger Eaton’s Mega Life címmel, ami Jagger Eaton, egy 15 éves gördeszkás csodagyerek életéről fog szólni.)
 • A Nickelodeon hivatalosan is berendelte a Hey Arnold!-tévéfilmet. Az eredeti készítővel, Craig Bartlett-tel 2 részes, 2 órás film készült 2017-re Hey Arnold: The Jungle Movie címmel. És ott fog folytatódni, ahol az eredeti sorozat abbamaradt. Kitöltésre kerül pár lyuk, és az is kiderül, hogy mi a helyzet Arnold szüleivel.
 • Csak most látom, hogy a Grammy-nyerteseknél nem említettem a Fear The Walking Dead-es Rubén Blades-t, aki trópusi latin album kategóriában diadalmaskodott.
 • Sarah Hyland és Nicole Scherzinger is benne lesz az ABC-s Dirty Dancing-tévéfilmben.
 • Az NBC 04.13-án indítja el a Strong című fitnesszes realityversenyét a The Voice mögött, de egyébként a sorozat csütörtök 20:00-tól lesz.
 • Becky Hartman Edwards lesz az NBC-s Cruel Intentions showrunnerje.
 • Pilotszerep/2: Ben Daniels, Alfonso Herrera – The Exorcist (FOX), Michael Irby – Taken (NBC), Simon Belz, Sofia Gonzalez – Chunk & Bean (ABC), Neal Bledsoe – Colony (CW), Paterson Joseph, Malcolm Barrett – Time (NBC), Ali Wong – Second Fattest Housewife in Westport (ABC), Ashley Zukerman – Four Stars (CBS), Rob McClure – Drew (CBS), Christina Pickles, Christian Ochoa – The Death Of Eva Sofia Valdez (ABC), Penelope Ann Miller – Please Don’t Go (ABC),

13 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2016. 03. 03. 09:21

Ian McShane hatalmas választás.

winnie - 2016. 03. 03. 09:26

gaiman megközelítése érdekes volt:

“When you write a beloved character (beloved with, or despite, or because of all his faults) like Mr. Wednesday, you get to watch the Internet trying to cast the role”

Ambriel - 2016. 03. 03. 09:52

A Lab Rats: Elite Force premier nagyon jó volt. Egyáltalán nem hiányzott Leo és Adam, az új főcímbe pedig beleszerettem. :)

AmandaRip - 2016. 03. 03. 10:56

Nem is tudtam, hogy a Kingdom félbe volt vágva, na ez így szuper jó hír, hogy már Júniusban nézhetjük.

GodBadka - 2016. 03. 03. 11:16

Ian McShane tényleg megfelelőnek tűnik.

Len90 - 2016. 03. 03. 12:09

Eredetileg a Fülledt House is limitáltnak készült, nem? Akkor lehet esély siker esetén további Gilmore Girls évadokra is?

Len90 - 2016. 03. 03. 12:10

* Fuller

Az autokorrektor szépségei

CyClotroniC - 2016. 03. 03. 12:32

winnie: Ezt jó tudni. McShane-t én is írtam, de akkor küldök neki remek javaslatokat még :D

winnie - 2016. 03. 03. 12:36

Len90: limitált? szerintem érdemes elfelejteni azt a kifejezést, amíg nem egyértelmű a használata. mert van, aki egy évados sorozatra mondja, de az a minisorozat. akkor pedig mondhatjuk rövid évados sorozatra, ami kábeles korban elég fura. illetve van, hogy fix évadsztoris sorozatra is mondja valaki.

én, amíg nincs konszenzus, inkább nem is merem haszálni:)

de mindegy, nem ez a lényeg. ha volt is ilyenről szó, akkor nem tudok róla, teljesen normál sorozatnak tűnt, mint minden más netflix-sorozat (kivéve a marvel, amikről kiderült, hogy azok is), ezért is írtam már az első előzetesnél, hogy a világ legegyértelműbb berendelése a fuller house második évad, egyszerűen bármilyen lehetne, tuti a hatalmas siker.

dettó igaz ez a gilmore girlsre is egyébként. de ott nem tudom, hogy mi a megegyezés. siker biztos lesz, szóval, ha a két fél akarja folytatni, akkor biztosan tudja majd.

Thomas - 2016. 03. 03. 13:21

Minisorozatra, meg rövidebb kábeles évadokra tényleg nincs értelme limitáltat mondani, így maradnak azok az országos sorozatok, amiket nem terveznek berendelni 22 részre. Ezekre szerintem azért van értelme egy külön elnevezésnek, mert az megkülönbözteti őket azoktól a midseason sorozatoktól, amik siker esetén már 22 részes berendelést kaphatnak:) De persze úgy tényleg nem lehet használni, ha mindenki mást ért alatta:)

Marci - 2016. 03. 03. 14:58

Köszi a The Family infót! Holnap nem annyira érek rá, de tuti úgyis megnéztem volna. Így jobb.

Cyrax - 2016. 03. 03. 15:54

Tavaly volt a The Slap nevű kb. 8 részes NBC-s valami, arra használták a limitáltat, mivel a nézettség ellenére is mindenki lenyilatkozta, hogy ennek nem lesz folytatása. Akkor ez lenne a “minisorozat”? Ugyanez az Astronauts Wives Club, persze ha meg siker lett volna, ki tudja…

Amit Thomas írsz, az szerintem nem limitált, az Agent Carter vagy Galavant sose limitáltként volt kezelve, “csak ennyi epizód és kész”. :)

winnie - 2016. 03. 04. 04:13

Cyrax: a showrunner a the slapnél azt nyilatkozta, hogy ha van igény, akkor folytatja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz