login |

2016/17: Pilotszezon – NBC (komédiák)

2016. 03. 08. 16:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2016/17

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

(2016/17-es pilotberendelésekCW –  FOX (dráma), FOX (komédia)NBC (dráma), NBC (komédia)CBS (komédia), CBS (dráma)ABC (komédia), ABC (dráma) + tavalyi NBC-komédiapilotok) Az NBC régen a komédiákról volt híres, és úgy tűnik, ezt ismét meg akarják erősíteni, hiszen annyi mindent rendeltek be, hogy fárasztó már olvasni is. Persze ezek csak pilotok, majd az upfronts alatt meglátjuk, hogy mennyi jut el a sorozatberendelésig. A teljes felhozatal a tovább mögött.

Crunch Time

Készítő: Betsy Thomas
Történet: hibrid többkamerás komédia/vetélkedő, amiben egy valódi vetélkedőt szakítanak meg munkahelyi komédiás jelenetek, melyben egy feltörekvő producer próbálja megrendszabályozni a szeszélyes műsorvezetőt.

Good Place (13 részes évad berendelve)

Készítő: Mike Schur
Szereplők: Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto
Történet: Egykamerás komédia egy New Jersey-i nőről szól, aki rájön, hogy nem túl jó ember, és megpróbálja megtanulni, hogy mi is jó és mi a rossz – majd pedig jóvá teszi múltbéli viselkedését.

Good Fortune

Készítő: Craig Gerard, Matt Zinman
Szereplők: Tone Bell, Beau Mirchoff, Diane Guerrero, Jessy Hodges, Blake Lee
Történet: többkamerás ensemble komédia, egy igencsak szervezett életet élő fiatal nőről, akinek az élete némiképp felborul, amikor elkezdi megfogadni egy rejtélyes jövendőmondó asszony tanácsait.

Imaginary Friend

Készítő: Kassia Miller
Szereplők: Kalia Prescott, Megan Neuringer, Brandon Scott, Allan McLeod, Morgan Grace Jarrett, Alex Newell
Történet: Egykamerás komédia egy intelligens, de nem igazán motivált nőről, aki rájön egy különleges és igen váratlan megoldásra, amivel fel tudja dobni középszerű életét.

Marlon

Készítő: Chris Moynihan
Szereplők: Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb
Történet: Többkamerás komédia. Lazán Wayans életén alapuló sztori egy férfiról, aki ugyan nem túl helyénvalóan viselkedik, de azért szerető apa.

Me & Mean Margaret

Készítő: Adam Barr
Szereplők: Stockard Channing
Történet: Többkamerás valószínűtlen haverszitkom egy nyílt, sokszor sértő modorú, legendás színésznőről és egy 27 éves ambiciózus ügyvédről, aki kénytelen vigyáznia rá kvázi bébiszitterként.

Powerless

Készítő: Ben Queen
Szereplők: Vanessa Hudgens, Alan Tudyk, Danny Pudi, Christina Kirk
Történet: Egykamerás, a DC-s képregényes univerzumában játszódó munkahelyi komédia, melynek helyszíne Amerika legrosszabb biztosítótársasága. És belőle megismerjük, hogy milyen egy “normális”, képességek nélküli dolgozó ember élete a szuperhősökkel és főgonoszokkal teli világban.

Sebastian

Készítő: Austen Earl, Sebastian Maniscalco
Szereplők: Sebastian Maniscalco, Tony Danza, Steve Talley
Történet: Többkamerás komédia Maniscalco élete alapján egy régimódi értékeket előnyben részesítő fiatal férfiról, akit olasz apja nevelt így, és akinek világnézetét folyamatosan próbára teszi új felesége, családja és a modern világ sok abszurditása.

Sunset PPL

Készítő: Adriano Valentini, Aaron Colom
Szereplők: Julianna Guill, Cass Buggle, Brandon Kyle Goodman, Alesha Renee, Carmine DiBenedetto, Paul Palmeri
Történet: Egykamerás komédia pár harmincas barátról, akik küszködnek a saját maguk által felállított szabályokkal és személyes sikereikkel.

The Trail

Készítő: Jeff Astrof, Matt Miller
Szereplők: Nick D’Agosto, John Lithgow, Sherri Shepherd, Steven Boyer, Jayma Mays, Krysta Rodriguez
Történet: Egykamerás szerializált komédia, egy menő, fiatal, nagyvárosi ügyvédről és különcökből álló csapatáról, akik egy déli kisvárosban egy nagyszabású gyilkossági ügyön dolgoznak. Alapból bűnügyi dokuparódiának indult a The Jinx ihletésével.

Cím nélküli

Készítő: Charlie Grandy, executive producer: Amy Poehler
Szereplők: Nico Evers-Swindell, Elizabeth Perkins, Kevin Nealon, Tim Baltz, Jessie Ennis, Tiya Sircar, Patrick Gallagher
Történet: Egykamerás komédia egy kelletlen koronahercegről, aki több év bulizás és a fekete bárány cím kiérdemlése után hazatér, hogy testvérével harcba szálljon a királyi trónért.

Cím nélküli

Készítő: Matt Hubbard, Mike Schur
Szereplők: Jack McBrayer, Chris Smith, Elizabeth Ho, Francois Chau, Susan Chuang, Concetta Tomei
Történet: Egykamerás komédia. Lazán Matt Hubbard életén alapszik, aki feleségével visszaköltözik annak szülővárosába, ahol el kell fogadnia a család többi tagjának kultúráját.

Cím nélküli

Készítő: Tracey Wigfield
Szereplők: Briga Heelan, Andrea Martin, Kimrie Lewis-Davis, Adam Campbell
Történet: Egykamerás komédia egy karrierjében szépen előrelépkedő nőről, aki egy kábeles hírtévénél dolgozik, s ahol a minden lében kanál anyja is állást kap.

Vlad (most már cím nélküli)

Készítő: Vladimir Caamano, Adam Sztykiel – executive producer: Bill Lawrence
Szereplők: Vladimir Caamano, Maria Canals-Barrera
Történet: Többkamerás családi komédia Caamano tapasztalatai alapján egy férfiról, aki dominikai emigránsok fia, és megpróbál sajátmaga boldogulni az életben, ami nem egyszerű, ugyanis az apja nem nagyon akar változtatni kifejezetten szoros, és egymástól függő kapcsolatukon.

8 hozzászólás Ne habozz!

Hádész - 2016. 03. 08. 17:25

A Crunch Time érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok, hogyan működne, illetve a Powerless még, ami ötletes, a többi leírás alapján annyira nem hoz lázba.

goodjohnwin - 2016. 03. 08. 17:54

Powerless és a Me & Mean Margret jól hangzik.
A többi között olyan is van, aminek már a pilotberendelése is nehezen érthető, persze lehet, hogy az egysoros leírás lecsalta a lényeget :)

pody - 2016. 03. 08. 18:15

igy elsore nekem is a Powerless es a Me & Mean Margret tunik erdekesnek, esetleg meg a Sebastian, de az inkabb csak Tony Danza miatt :)

jtb - 2016. 03. 08. 18:55

A Mike Schur komédiák alapból beprobálósak, a Tracey Wigfield is a Tina Fey-Jack Bruxitt exec. prod. párossal, a Powerless is nagyon jól hangzik. Bízom az NBC-ben, a 30 Rock – Parks and Recreation – The Office – Community kvartett az elmúlt évtized legjobb vígjáték Line up-ja volt, érzem hogy van a csatornában potenciál. :D

Enzo - 2016. 03. 08. 21:38

Powerless, talán.

Zso17 - 2016. 03. 08. 22:05

Nálam ez alapján csak a Powerless

GodBadka - 2016. 03. 09. 09:21

Ennyi alapján nem igazán tudok véleményt formálni. Talán a Crunch Time, ami kicsit kitűnik a többi közül.

spamdog - 2016. 03. 09. 13:47

Powerless és Good Place látatlanul is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz