login |

Telenovela: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

2016. 03. 08. 18:40 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2015/16 finálék, kritika,

A Telenovela hiába képvisel teljesen más humort, mint a Superstore, mégis annak a szintjét hozta. Pedig ebben még talán több lehetőség is volt valami nagy dobásra.

telenove1

Az alap ugye annyi, hogy egy telenovella készülésének színfalai mögé tekinthetünk be. Bár ez simán munkahelyi komédiának hangzik, de mivel a kulisszák mögött is eltúlzott drámaiság és hasonló dolgok vannak, így simán egy metanovelát kaphatnánk – de nem kapunk.

Igazából kicsit érthetetlen is, hogy miben ment mellé a sorozat. Talán nem fogadták el teljesen az őrületet? Elég sokszor keverték az idiótaságot valós problémákkal, ami sajnos rossz végeredményre vezetett.

telenove2

Az egyik részben például jótékonykodás-vetélkedést rendeznek egy másik telenovella sztárjaival, kifordított Rómeó és Júlia-ötlettel feldobva, de nem sokkal később meg komoly párkapcsolati problémákról van szó, igazi érzelmekkel. Ez így nem működik, hiába akartak lelket adni vele a történéseknek.

Pedig még a szereplőgárda is jó volt. Főleg a mellékszereplők, bár Eva Longoria is kapott jó pár remek jelenetet, de inkább a többiek hozták a humort.

telenove3

Részemről olyan 6/10-re sikerült az első szezon, voltak baromi jó pillanatai, de annyira nem fogok letörni, amikor az NBC nem rendeli be a második szezont. Jelenleg simán 50% alatt van a Telenovela túlélési esélye, szóval aki nagyon szerette, az készüljön a legrosszabbra.

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 03. 08. 19:00

igen, ez a bosszantó kettősség zavart. néha túl bohóc volt, pedig némelyik mellékszereplő zseniális lett, bár mondjuk kvázi mindenki sidekick.

mondjuk az író guy alul volt használva, de érthető, mert amilyen jól indult, idővel annyira lapossá vált.

akexis - 2016. 03. 08. 19:16

Nekem nagyon tetszett, kellemes 20 perc volt, egy fárasztó nap után kikapcsolt, várnám a folytatást.

mogsta - 2016. 03. 08. 20:46

nekem bejött, ez volt eddig a heti guilty pleasure-öm, sajnálnám, ha nem lenne folytatása. átvehetné valami spanyol nyelvű adó ha nem kap berendelést, még úgy is nézném =)

Zizi - 2016. 03. 08. 23:39

Ígérem utoljára írom le, hogy sokkal jobban bejött, mint a Superstore. Engem a kettősség sem zavart, szóval sajnálom, hogy nem lesz folytatása.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz