login |

2016/17: Pilotszezon – ABC (komédiák)

2016. 03. 11. 18:11 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2016/17

Elérkeztünk a szezon közepéhez, ami az országos csatornák pilotberendelésének ideje is egyben. A csatornák vezetői ilyenkor választják ki a berendelt több tucat forgatókönyvből azt a 10-20 darabot, amelyekből elkészülhetnek az első epizódok, és amikből aztán az upfronts alatt fognak választani 5-10 új sorozatnak valót. Elvileg az összes pilotberendelés megtörtént (max 1-2 várható még), és elkezdődött a casting is – ahol ismerjük a szereplőket, ott feltüntetjük őket.

(2016/17-es pilotberendelésekCW –  FOX (dráma), FOX (komédia)NBC (dráma), NBC (komédia)CBS (komédia), CBS (dráma)ABC (komédia), ABC (dráma) + az ABC tavalyi komédiaberendelései) Az ABC szokás szerint érdekes dolgokból kért pilotot, van pár jobb ötlet a lenti felhozatalban, de persze kérdéses, hogy melyik jut el a tényleges sorozatberendelésig. A tovább mögött ott van minden részlet.

Chunk & Bean

Készítő: Brian Donovan, Ed Herro
Szereplők: Anna Gunn, Andy Daly, Adam Rodriguez, Hassie Harrison, Simon Belz, Sofia Gonzalez, Cyrus Arnold
Történet: Egykamerás komédia. Kétcsaládos sztori, két fura figura valószínűtlen barátságáról, akik abból húznak előnyt, hogy a nagyon másféle szüleik szomszédok.

Downward Dog

Készítő: Samm Hodges, Michael Killen
Szereplők: Allison Tolman, Lucas Neff, Kirby Howell-Baptise, Barry Rothbart, Mo Collins
Történet: egykamerás komédia egy nőről és a kutyájáról. Ebben is lesz kamerába beszélés, mint a Modern Family-ben, csakhogy az a kutya reszortja itt.

Dream Team

Készítő: Kari Lizer, Bill Wrubel
Szereplők: Justin Long, Wanda Sykes, Michael Mosley, Lindsey Kraft, Michelle Buteau, Wynn Everett, Carlos Leal
Történet: egy fociedzőről, aki tíz évet töltött egy csapatnál, akikkel bajnoki címet nyert, s most egy új csapatnál kell újrakezdenie. Nemcsak a 8 évesekből álló csapat, hanem azok szülei is igen változatos gárdát alkotnak.

The Fluffy Shop

Készítő: Tim Doyle, Jay Lavender
Szereplők: Gabriel Iglesias, Richard Gant, Gloria Garayua, Paul Walter Hauser
Történet: Többkamerás komédia egy komikusról, aki mostohaapaként és főnökként próbálja irányítani családja és barátai életét azon a pár napon, amikor éppen otthon van, mert nem turnézik.

Hail Mary

Készítő: Brian Gallivan
Szereplők: Casey Wilson, Retta, Sarah Baker, Gareth Reynolds,
Történet: Egykamerás komédia az osztrák Braunschlag alapján egy fiatal, kisvárosi női polgármesteréről szól, akinek diszfunkcionális testvére, haldokló apja, morgó polgárai, csődközeli városa van, plusz még a maffia is a nyakában liheg. Hogy mindezt megússza, ahhoz csoda kéne – ő pedig kamuzik egyet.

Pearl

Készítő: Andrew Reich
Szereplők: Candice Bergen, Zachary Knighton, Kathleen Rose Perkins, Richard Masur, Ren Colley, Halina James
Történet: Egykamerás komédia egy erős személyiségű családanyáról, aki, miután kiderül, hogy rákos, a családja életének minden rezdülését irányítása alá vonja haláláig.

The Second Fattest Housewife in Westport

Készítő: Sarah Dunn
Szereplők: Katy Mixon, Diedrich Bader, Carly Hughes, Ali Wong
Történet: Egykamerás családi komédia, egy erős akaratú és molett családanya narrálásában. A középpontban kiscsaládja áll, a helyszín pedig egy “tökéletes” feleségekkel és azok “tökéletes” utódaival megtömött gazdag kisváros.

Speechless

Készítő: Scott Silveri
Szereplők: Cedric Yarborough
Történet: Egykamerás komédia egy családról, amelyben van egy külön gondoskodást igénylő gyerek, aki amellett, hogy remekül néz szembe az őt érő kihívásokkal, ahhoz is nagyon ért, hogy újakat kreáljon magának és családjának.

Square Roots

Készítő: Vijal Patel
Szereplők: Adhir Kalyan, Katie Walder, Bernard White, Noureen DeWulf, Nina Wadia,
Történet: Egykamerás komédia egy logikai gondolkodásban erős, mérnökcsaládból származó férfiról, aki “szakértelmét” arra használja, hogy azok mindennapi gondjai megoldásában segítsen, akiket szeret.

Toast

Készítő: Scott Foley, Greg Grunberg, executive producer: Shonda Rhimes
Szereplők: Jono Kenyon, Tessa Ferrer
Történet: Egy és többkamerás hibrid komédia egy jegyespárról, akik épp esküvői vacsorájuk próbáján vannak, ahol családtagjaik és barátaik igen eklektikus társasága mond pohárköszöntőket. Csakhogy, mint flashback-ek során az kiderül, ezek a pohárköszöntős történetek sokszor köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Imaginary Mary (már cím nélküli)

Készítő: Adam F. Goldberg, David Guaracio
Szereplők: Jenna Elfman, Stephen Schneider, Nicholas Coombe, Matreya Scarrwener, Erica Tremblay, Stephen Schneider
Történet: Egykamerás komédia CGI szereplőkkel. Egy 30-as nőről, aki találkozik élete szerelmével, egy elvált, 3 gyerekes apával. Csakhogy ekkor valamiért ismét életre kel gyermekkori képzelt barátja is, aki átsegíti a családos életre váltás nehézségein.

Cím nélküli

Készítő: Ed Weeks & Hannah Mackay
Szereplők: Andy Ridings, Julie Goldman
Történet: Egykamerás komédia egy elkötelezett leszbikus nőről és legjobb barátjáról, egy neurotikus, de hetero pasiról, és kettejük diszfunkcionális és kodependens barátságáról, miközben a randizások világában próbálnak lavírozni.

3 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2016. 03. 11. 18:55

Oh erdekel a Downward Dog,Hail Mary jol hangzanak

goodjohnwin - 2016. 03. 12. 11:21

A Toast-ban remélem szerepelnni is fog “TV’s Scott Foley”, mert akkor biztos, hogy érdekel :)

goodjohnwin - 2016. 03. 12. 11:23

A “Cím nélküli” pedig eléggé kifordított Will & Grace, tavaly is volt egy ilyen próbálkozás (One Big Happy) de az elég béna lett… talán most élvezhetőbb dolgot hoznak össze

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz