login |

Hírvasárnap – Switched at Birth-kasza! Outsiders 2. évad!

2016. 03. 13. 08:40 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Party Over Here S1, School of Rock S1, Stuck in The Middle S1 (igazi premier), David Tutera’s Celebrations S3 + Finálé: Stag S1, Girl Meets World S2, American Diner Revival S2, Ex Isle S1 + a Grimm a 100. részét hozta
 • Másik (a jó) szinkronos premier – FEM3: 04.03 A férjem védelmében (The Good Wife) 6. évad
 • Újdonságok a magyar Netflix-en: amellett, hogy megérkezett a Flaked és a The Characters, felkerült a teljes Full House
 • A Forever szinkronhangjai.
 • A CBS-en jövő héttől indul az egyetemi kosárlabda-rájátszás, a March Madness, ami némelyik napot erőteljesen fog érinteni. Például a csütörtöki és pénteki sorozatok kihagynak két hetet.
 • A BBC az ITV-vel Netflix-szerű stream szolgáltatást kíván indítani.
 • Pilotszerep/1: Julie Benz – Training Day (CBS), Odette Annable – Bunker Hill (CBS), Alyssa Milano – What Goes Around Comes Around (CBS), Sam Neill – The Son (AMC), Jordin Sparks – Time After Time (ABC, csak visszatérő),
 • Az Index írt egy cikket a hazai sorozatfejlesztésről.
 • A Marvel’s Luke Cage 09.30-án érkezik meg a Netflix-re. (Naná, hogy az országos premierek kellős közepén!)
 • Az NBC-s Chicago Law mostantól Chicago Justice címen fut.
 • Új sorozat: Paranoid – ITV, 8 rész, thriller, készítő: Bill Gallagher. Gyilkosság egy kisvárosban, pár nyomozó a gyilkos nyomában, összeesküvés, mely során kiterjed, hogy az eset szálai egész Európába szétfutnak. Szereplők: Indira Varma, Robert Glenister, Neil Stuke, Lesley Sharp, Kevin Doyle
 • Ez elég hirtelen jött (utoljára 2 éve írtunk róla), de az HBO bejelentette, hogy nyáron kerül náluk bemutatásra a The Night Of című minisorozat John Turturro főszereplésével. Ez az a sorozat, aminek James Gandolfini lett volna a főszereplője, és az angol Criminal Justice alapján készült. 8 részes lesz, Steven Zaillian rendezi, Richard Price írja, és a sztori egy gyilkossággal vádolt ember útját mutatja be a “rendszerben” egy ügyvéd főszereplésével – nyomozás, jogi eljárás, börtön. További szereplők: Riz Ahmed, Michael Kenneth Williams, Glenne Headly, Max Casella, Sofia Black-D’Elia, Ben Shenkman, Paulo Costanzo. (Elég kalandos volt az útja, hiszen az HBO előbb passzolta a pilotot, majd mininek rendelte be, ezt követően hunyt el Gandolfini, s lett a főszereplő Robert De Niro. Majd ő is kiszállt.)
 • A Beter Call Saul évadzárójában fel fog tűnni egy Breaking Bad-es karakter.
 • A Freeform elkaszálta a Switched az Birth-öt, az 5. évad lesz az utolsó.
 • A WGN America berendelte az Outsiders 2. évadját, 13 részt.
 • Pete Nowalk, a készítő, beszél a How To Get Away with Murder legutóbbi részéről.
 • Sarah Wayne Callies is vissza fog térni a Prison Break folytatására (nem írják, hogy milyen kapacitásban), Robert Knepper visszahozásáról pedig tovább folynak a tárgyalások.
 • Állandó szerep: Erik Stocklin – Haters Back Off (Netflix), Marycarmen Lopez – Queen Sugar (OWN),
 • Vendégszerep: Kesha, Kelsea Ballerini, Thomas Rhett – Nashville, Dylan Gelula – Casual (Hulu), Malachi Kirby – Black Mirror, Tiffany Dupont – Murder In The First (visszatérő), Manish Dayal – Halt and Catch Fire (visszatérő)
 • Interjú: Claire Coffee és Bree Turner (Adalind és Rosalee – Grimm), Jim Kouf és David Greenwalt (a Grimm showrunnerjei), Ken Fuchs (a The Bachelor rendezője), Robin Wright (a House of Cards egyik rendezője), Danielle Sanchez-Witzel (a The Carmichael Show showrunnerje),
 • Csak most nézem, hogy Robin Wright 4 House of Cards-epizódot is rendezett idén, és fellépett executive producer-i státuszba.
 • Pilotszkript: After – Freeform, készítő: Tom Lynch – Rhiannon Thomas regénye, az A Wicked Thing alapján. Afféle utózöngéje Csipkerózsika történetének, vagy mi történik Aurora hercegnő ébredése után. Rádöbben, hogy szülei rég meghaltak, a királyság már nem az övé, így átvedlik harcossá, hogy visszaszerezze azt.
 • Digitális sorozat készül a 2006-os, Broken Lizard-féle Beerfest (itthon: Sörcsata) című mozifilm alapján a CW Seed-re.
 • Erin & Joselyn a The Amazing Race legutóbbi szakaszáról írt cikket.
 • Joshua Malina pedig egy kis Scandalblogolást engedett meg magának.
 • Az NBC-s varieté show, a Maya and Marty in Manhattan 05.31-én fog kezdeni, az America’s Got Talent mögött. És Kenan Thompson is csatlakozik Maya Rudolph-hoz és Martin Short-hoz.
 • Jakob Verbruggen is Black Mirror-epizódot fog rendezni.
 • Pilotszerep/2: Nazneen Contractor – Chicago Justice (NBC), Corey Cott – Riverdale (CW), Rege-Jean Page – Spark (ABC), Danielle Savre – Four Stars (CBS), Jeimy Osorio – The Death of Eva Sofia Valdez (ABC), Bryce Cass – Cruel Intentions (NBC),

15 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2016. 03. 13. 09:29
pixie - 2016. 03. 13. 10:38

HoC-hoz nem lesz kibeszélő?

Pipacs - 2016. 03. 13. 10:43

winnie: Félrecsúszott a cím…:) (t helyett z)

lappa - 2016. 03. 13. 11:11

számomra a BBC-ITV streamingszolgáltató az év híre! a nézett sorozataim fele brit, és nagyon jó lenne, ha legalább így támogathatnám a készítők munkáját (fizikai adathordozót már nem vásárolok).

AnarchoiD - 2016. 03. 13. 12:32

lappa : aztan nehogy regiokorlatos legyen … ;)

winnie - 2016. 03. 13. 12:34

HoC-hoz nem lesz kibeszélő?

elvileg lesz.

Szula 25 - 2016. 03. 13. 12:37

Sarah Wayne Callieshoz: Origon van de hogy honnét szedték nem tudom és hogy mennyire hiteles infó azt sem.

A Colony miatt egyáltalán nem volt biztos, hogy Sarah Wayne Callies is visszatér a feltámasztott A szökés-be, de úgy tűnik, sikerült összehozni a két munkát, Sara Tancredi karaktere újra meg fog jelenni.A sorozat érzelmi szála nagyban róla fog szólni, hiszen azt mutatja be, hogy miként kezdett új életet Michael Scofield (Wentworth Miller) látszólagos halála után, közös gyermeküket egy másik férfival együtt neveli. Hírek érkeznek azonban arról, hogy Michael életben van, mire Sara és Lincoln (Dominic Purcell) nyomozni kezd.

Savanah - 2016. 03. 13. 14:01

Még ez a Freeform el sem kezdte a múködését, de már utálom.. Miért kell elkaszálni a Switched at birth-öt? Nem képesek az új évadot sem leadni… Már húzzák október óta, és még sehol semmi, hogy bejelentenék mikor kezd, de azt már bejelentették h több nem lesz.. Mérges vagyok :(

dvs - 2016. 03. 13. 14:22

Nyakamat rá hogy Gus Fring lesz BCS-ban. Walter/Jesse az még túlságosan hatásvadász lenne, és nem is tudnám igy elsőre hogyan lehetne beleírni őket, mivel mindketten bőven a második és harmadik évadban talalkoztak, Saullal és Mike-kal is.

a Kati néni - 2016. 03. 13. 14:23

Gyere, Knepper!

Edrick - 2016. 03. 13. 17:28

@Szula 25: Maga a Fox is lehozta az infót, szóval szerintem nevezetjük hitelesnek. :) És igen, kérünk Kneppert!

Bagosz - 2016. 03. 13. 17:30

Outsidersnek örülök,bár szerintem a téma elég behatárolt,nincs benne sok potenciál.

MaHolnap - 2016. 03. 13. 19:01

Apropó, nézi valaki a Switched at Birth török változatát?

Megtört szívek, TV2

yuuki - 2016. 03. 13. 19:12

Az Outsiders esetében én még tuti nézném vagy 5-6 évadon keresztül a bulit. Szerintem egyébként pont marhasok potenciál van benne :D Kíváncsi leszek, hosszabb távon fel fogják-e kapni jobban az emberek, drukkolok neki nagyon, az egyik kedvenc sorozatom idén.

winnie - 2016. 03. 13. 19:13

Bagosz: hogyhogyhogyhoy?:) ez az, amit a végtelenségig lehetne csak a törzsről és a városról, illetve a karakterekről, nem?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz