login |

Délelőtti videó 2.: Scream Queens

2016. 03. 14. 11:22 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: antológia, video,

A Scream Queens 2. évadja kapott egy, a szereplőket bemutató teasert – ez van a tovább mögött.

Én meg közben elgondolkodom azon, hogy minek erőltették ezt a folytatásos stílust? Az AHS esetében működik az antológia. Oké, így nem kell ismét megalapozni a karaktereket, és nyilván azért is népszerűek a sorozatok, mert a rajongók a jól ismert figurákhoz térnek vissza, de ha ilyen marhaság a 2. évados sztori, mint az SQ esetében (tudom, komédia, nem kell komolyan venni, de ettől még minek semmissé tenni dolgokat és erőltetett, random lépésekkel megalapozni az új szezont?), akkor lehet, hogy nem jó ötlet. Meg aztán, antológia esetében lenne esély a nézettségi ugrásra, nem?

4 hozzászólás Ne habozz!

Tusán - 2016. 03. 14. 21:19

Az viszont biztos, hogy Diego Boneta és Skyler Samuels kirúgása máris a legjobb dolog, ami a 2. évaddal történhetett. Végre kizárólag színészek alkotják a szereplőgárdát.

winnie - 2016. 03. 14. 21:39

én nem vennék mérget arra, hogy a nevek nememlítése automatikus nemrészvételt jelent:)

Nagy Dominik - 2016. 03. 15. 14:21

Nekem is először furcsa volt ez a fél-antológia (létetik-e egyáltalán ilyen kifejezés?), de ettől függetlenül nagyon várom a 2.évadot főleg a Chanelek és a Dékán miatt. ;)

CAcsA - 2016. 03. 21. 16:15

Diego Boneta miattam maradhatna, neki legalább van egy karaktere, de Skyler Samuels ártatlan papa-kedvence figuáját nagyon nem bírtam… ki vele!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz