login |

Supergirl 1.0 vs Supergirl 2.0

2016. 03. 14. 19:19 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: ilyenek voltak,

A Supergirl – 1×15 ugyan már lement egy ideje, de a sorozatból kiszállók kedvéért, meg egyébként is megérdemel pár képet Laura Vandervoort, a Smallville-es Supergirl vendégszereplése Indigo-ként. A többi kép a tovább mögött, és a karakter természetesen vissza fog térni a folytatásban is.

Supergirl-LauraVandervoort-1

Supergirl-LauraVandervoort-5 Supergirl-LauraVandervoort-4 Supergirl-LauraVandervoort-3 Supergirl-LauraVandervoort-2

18 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 03. 14. 19:23

Azt a kibeszélőben elfelejtettem írni, hogy Indigo ruhája nekem nagyon béna volt, ennél azért jobbat vártam. Tudom, hogy sorozatos költségvetés, meg minden, de ez olyan 90-es évek sci-fije színvonal körülbelül.

Öröm, hogy visszatér amúgy. :)

John Doe - 2016. 03. 14. 19:36

Nekem bejött a ruhája, nem vitték túlzásba, kellően jól mutat.

JH94 - 2016. 03. 14. 19:43

A színvilága olyan, mint Mystique-é az X-menből.

Totemállat - 2016. 03. 14. 20:23

Szar Mystique koppintás, de annak is béna volt. Ahogy az egész karakter.

Poghy - 2016. 03. 14. 21:56

LaCrosse: Na, azért a Stargate-ben különb jelmezek voltak! :)

LaCRossE - 2016. 03. 14. 22:14

Poghy: ne fájdítsd a szívem, még mindig reménykedem, hogy lesz egy új Csillagkapu sorozat :)

winnie - 2016. 03. 14. 22:21

“Szar Mystique koppintás,”

de ugye nem azért, mert… kék?:O mert akkor lehetne beast koppintás is, annak sem az a képessége, mint indigoé. gondolom, még most sem a színe határozza meg a karaktert, hanem az, amit tud.

persze, ha ugyanaz a képességük, akkor nem szóltam. itt valami számítógépes cucc rémlik, de más is lehet.

galocza - 2016. 03. 14. 23:54

“de ugye nem azért, mert… kék?”
de. nem vagyok nagy képregényes (illetve kinőttem belőle a piffel/hahotával/asterix-szel), úgyhogy én azt hittem, ő az. ki a fene emlékszik a képességére? a nevére sem emlékeztem. csak a színére – ennyi nyomot hagyott.

DarkEagle - 2016. 03. 15. 00:18

De röhögök mikor látom, hogy az átlag néző egyből szar koppintásnak véli Indigót mikor köze nincs a két karakternek egymáshoz. :D Mystique csak le tudja utánozni az emberek külsejét és tud verekedni. Ennyi a képessége. Indigo meg konkrétan “élő” számítógép. Nem mondok el nagy titkot aki meg nem nézi annak úgyis mindegy, hogy Indigo Brainiac 8 tehát ugyan azok a képességei mint dárga “apjának”. :D Mystique hozzá képest egy senki. Egyébként meg a DC és A Marvel évtizedek óta másolgat egymástól. Tökéletes példa erre Deadpool és Deathstroke. Deadpool is egy Deathstroke koppintás. Mégse láttam, hogy bárki panaszkodott volna. :D És még lehetne jó pár ilyen karaktert említeni.

Egyébként keressetek rá Gugliban Indigóra ne csodálkozzon senki, hogy nem képregény hű ruhát adtak rá mert konkrétan akkor alig lett volna valami Laurán. Persze én nem bántam volna de ez mégis csak egy fiataloknak szóló sorozat. :D Meg azért nem semmi meló lett volna befesteni Laure egész testét kékkel. Így is órákba telt mire a felső részét befestették.

PLUSZ ez még csak nem is a végső formája!

Egyébként a karakterről és a részről akartam írni cikket, hogy akik nem ismerik jobban átlássák ki is ő meg miféle de ha egyszer nem kerülnek a cikkeim nem tudok mit tenni. Meg van a fontossági sorrend és én nem vagyok az élen. Meg a sorozat se. Talán majd 2 év múlva. ^^’

DarkEagle - 2016. 03. 15. 00:21

Egyébként a képregényekből nem lehet kinőni. Mert nem csak gyerekeknek szólnak. Sőt a 90%-uk nem is nekik szól, pláne régen. Ezeket vagy olvasod vagy nem. Ezt se szeretem mikor lekicsinylik őket pedig elég sok komoly történet van bennük amik nem feltétlen valóak tiniknek pl. És itt nem a Walking Dead féle dolgokra gondolok. Szuperhős képregényekben is van rengeteg komoly darab.

GetRektMike - 2016. 03. 15. 01:18

Én mint kívülálló, aki nem ismeri a képregényt és a sorozatot se nézem, nyugodtan rámondhatnám a képek alapján, hogy Mistique kopi, egyrészt mert az X-Men-t ismerem és szeretem, másrészt Indigóról most hallok életemben először, és ha ránézek a képre, külsőre egy az egyben ugyan az, a bőrszín, hajszín nagyon megtévesztő. Az oké, hogy teljesen más a kettő, de nem hiszem hogy egy “tudatlan” néző mint én rájön a képek alapján hogy mégis mire képes.

sandor555 - 2016. 03. 15. 01:38

DarkEagle

“átlag néző egyből szar koppintásnak véli Indigót ”

A legtöbben átlagnézők vagyunk. Első blikkre én is azthittem, hogy ő az ;)

humorpalanta - 2016. 03. 15. 02:16

1: Tényleg sokan átlagnézők vagyunk és nem ismerjük a képregényeket.
2: Én is kinőttem a képregényekből. Nem azért mert lenézem azokat, akik felnőtten is képregényt olvasnak, egyszerűen én magam az idő múlásával nem tartottam fontosnak. Nincs benne értékítélet, csak megállapítás. Ne sértődjünk már meg mindenen.

Amúgy egy Supergirl-ös sorozatban minden koppintás, nem? :D

DarkEagle - 2016. 03. 15. 03:44

@humorpalanta: Nem sértődtem meg csak azt hittem te is általánosítasz, hogy a képregények gyerekeknek valók.

Egyébként keressetek képet Mystique-ről és hasonlítsátok össze Indigóval. Azon kívül, hogy mindkettő kék másban nem hasoníltanak. :D PLUSZ Indigo IGAZI formájában meg se közelíti őt külsőleg! Mystique olyan mint valami madár faj. A szemei is sárgák és a haja is vörös. Indigo csak kék és bőr szerkőben mászkál és rózsaszín haja van, míg a másik néni full pucér. :D Azért ez egy átlag nézőnek is fel kell hogy tűnjön.

Most értitek ennyi erővel sértődjünk meg azon is hogy az egyik vámpíros sorozatban is meg a másikban is vért isznak és karó által halnak meg. :D Ez nem rossz értelembe vett másolás mert Indigo remek kis karakter, pláne ha rendesen kibontják ahogy a képregényekben is. Messze túlszárnyalja az ihletőjét ha mondhatom ezt.

Egyébként nem csoda hogy Indigoról most hall a többség először ugyanis nem mainstream karakter főleg mivel azért mert az új érában tűnt fel először. Tehát alig pár éve. :D Konkrétan 2003-ban.

hokuszpk - 2016. 03. 15. 09:33

ez itt kerem Supergirl 3.0 – Supergirl 2.0
1.0 = Helen Slater. igaz mozifilm de akkoris :)

korovjov - 2016. 03. 15. 10:31

Semmi gond nem lenne azzal a rucival, csak az a magas sarkú cipő… Jajjj. De aztán jön az utolsó kép, és rájössz, hogy azok a combok bármiért kárpótolnak. Be van tárazva a Supergirl, lassan ideje volna nekiállni.

Ayrons - 2016. 03. 15. 11:05

Talán Deadpoolra azért nem mondják, azt , hogy koppintást mert a drága Deathstrok nincs annyira köztudatba :) ( megjegyzem Deadpool tudatosan lett róla másolva egy fajta paródia lett a karakternek még a nevük is megegyezik, DCnek is tetszett )

Midőn Deadpool menőbb és ismertebb lett már a filmje miatt így várható lesz , hogy ha Deathstrok megjelenik egy filmbe akkor rá mondják majd , hogy koppintás :) Átlag nézzük egy egy képregényes karaktert a nagy vásznú filmek alapján jegyeznek meg :)

Én ismerem a képregényeket de nekem is nagyon hasonlít
Mystiquere és lehetséges , hogy a készítők tudatosan merítettek am X-mem filmekből :)

dragon1986 - 2016. 03. 15. 16:12

én nem tévesztettem össze őket talán mert JLaw beleégette Mystique-t a memóriámba.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz