login |

Daredevil: kezdett a 2. évad

2016. 03. 18. 21:05 - Írta: human

58 hozzászólás | kategória: kritika,

“Bang.” – mondja The Punisher, és mennyire igaza van. A Daredevil nem tökölt, és az első évad végével előidézett problémát elkezdte kibontani.

dare1

A Kingpin elintézésével Daredevil egy hatalmi űrt idézett elő Hell’s Kitchenben, amit több banda is igyekszik betölteni. A problémájuk, hogy a vak igazságosztónk mellett egy a gyilkosságot sem megvető figura is igyekszik rendet rakni a környéken, csak épp a csendes bunyó helyett a hangos lőfegyverek módszerével. Ennyit vezetett fel a premier.

Az efféle streames sorozatok későbbi szezonjainak néha amolyan “Á, majd az évad összességében fog ütni”-módon állnak nekik, de itt sz sincs ilyesmiről, a rengeteg alapozás mellett a pilot mocsok, bár elcsépelt cliffhangerrel ér véget, és az oda vezető út sem annyira unalmas. Szóval bőven akadnak izgalmak ebben az órában is, és mivel a Netflix-ről van szó, így bármikor folytathatjuk is.

dare2

Hiába kezelte az S1 korrekt módon az eredettörténetes megközelítést, sokkal jobban szeretem, ha a dolgok közepébe vágunk, így a tavalyi starthoz képest a mostani még jobban is tetszett. Itt is, 5 perces akciójelenetben felvezették a karaktert, ha akadnának esetleg új néző, aztán mehetett a durrbele.

Az egyetlen kifejezett problémám az volt, hogy az ír bandás jelenetben feleslegesen rejtegetik The Punishert. Mivel ő nem egyértelműen gonosz egyelőre, csak radikálisabb, mint Daredevil, így nem kell hosszasan “terjeszteni a hírét”. Rendben, aki trailer nélkül ült a rész elé, az talán jobban szórakozott , de nekem “Essünk túl rajta”-hatású volt az első 20 perc.

dare3

Ami még kifejezetten pozitív volt, hogy Foggy most nem idegesített. Nem hinném, hogy egyedül vagyok vele, de míg a True Blood-os lányt akármikor elnézegetem egy rossz jelenetben is, addig a srác eléggé idegesítőre volt megírva.

Persze itt is sokat számít, hogy tavaly az eredettörténet közben nem tudták rendesen kihasználni, most viszont amikor Matt-tel dumálnak a sötét éjszakákról, sokkal jobban vette ki magát.

dare4

Részemről 8/10 a kezdés. Abban meg kifejezetten reménykedem, hogy a promókban beígért Elektra segíteni fog abban, hogy az első évad végére való leeresztés itt ne forduljon elő.

58 hozzászólás Ne habozz!

Tr7 - 2016. 03. 18. 21:12

En az elozo evadot kb a 10. resznel felbe hagytam, de ismerem a finale torteneseit.
Be kene potolnom, vagy siman nezhetem a masodik evadtol? :)

Pocok - 2016. 03. 18. 21:18

Ütött az eleje.
Mindjárt végzek vele, még pár rész.

Tr7 – 2016. 03. 18. 21:12
Volt egy háromperces recap az elején, szóval ha azt megnézed, képbe kerülsz.

Silas - 2016. 03. 18. 21:20

iszonyat jó eddig, 4 résszel végeztem is. darkos, véres, akciódús.

Tr7 - 2016. 03. 18. 21:20

koszi :)

tomex - 2016. 03. 18. 21:22

Az első évaddal az volt a bajom h nem a végére eresztett le hanem a felétől… Méghozzá nem is kicsit. Azért nézni fogom és bízok benne hogy jó lesz.

Rammschein - 2016. 03. 18. 21:29

Én is a 4.-nél járok… de meg lesz még az 5. is ha nem a 6. ma még. Nekem továbbra is tetszik…Dark nagyon még mindig… és tényleg Punisher olyan, mintha egy DD lenne, akit már semmi nem tart vissza.

sadnic - 2016. 03. 18. 21:32

spoilermentesen mondhatom ledarálva az évadot. nem csalódtunk sztem idén sem!! :D .. én nem tudom mit nézhettem tavaly de h abban nem lejtmenet volt a végefele. sőt :D

Rammschein - 2016. 03. 18. 21:34

Nem emlékszem… az 1. évadban is kihegyeztek dolgokat az epizód végi cliffekre? :D Miért kell ez? Anélkül is üt rendesen, darálva.

- 2016. 03. 18. 21:43

Zseniális ismét. Komolyan mondom, pure epicness az egész megvalósítás…

Kissur - 2016. 03. 18. 21:44

Érdekes, én pont az 2.résztől a közepéig éreztem azt, hogy túl lassú hozzám képest, és a vége tetszett, amikor felpörögtek az események. Ennek fényében nem tudom, hogy belevágjak-e a 2.évadba. Mert még egy ilyen lassú 5-6 részt nem bírnék ki.

DarkEagle - 2016. 03. 18. 22:40

Eddig 4 részt nyomtam le és 10/10! Zseniális volt!
Punisher monológja a temetőben, hát nem tudom ki hogy van vele de engem rendesen szíven ütött.

Ja és a harc a 3. részben hát öcsém tanulhatna ettől a sorozattól jó pár másik. :D

Na megyek is vissza nézni! :D

Néma Harcsa - 2016. 03. 18. 23:56

Hát… A pilotot láttam csak, nem rossz, de sajnos meghatározóbbnak tűnik benne a sűrűn akcióval megpumpált hardboiled vonal, mint a ritkábban, de hatásosan felvezetett erőszakjelenetekkel operáló noir (ez tán zavarosan hangozhat, de nem az). Ráadásul egy Wilson Fisk-kaliberű ellenfél (és színész) nélkül számomra nem lesz ez túl érdekes.
A Punisher alapból DD-villainként tűnt fel a Marvel-képregényekben, hasonlóképp vezetik be valamiért itt is.
Rossz döntés, kapásból sorozatot kellett volna kapnia, ha már zúzás, akkor sokkal érdekesebb volt az ő fegyveres zúzása, mint DD jelmezes verekedései.
6,5/10 a kezdésre, majd nézem. de ezúttal egyelőre nem kapkodok utána, mint legutóbb.

szpojleres mókus - 2016. 03. 18. 23:57

Szerintem túl hamar rántotta le a titkot a haverja előtt. Nincsen meg az a bro kémia igy köztk mint ami akkor volt amikor még egy vak havernak hitte

hummel - 2016. 03. 19. 00:32

Most is nagyon odatették magukat a készítők, nem lehetett panasz. A tavalyihoz képest viszont most több szál is nyitva maradt, remélhetőleg lesz folytatás.

clegane - 2016. 03. 19. 00:35

mondjuk nekem ezek a dilemmák hogy “miattad lettek más önjelölt szuperhősök is” meg hogy “meg kell-e ölni a bűnözőket vagy elég megverni őket és dutyiba rakni” ismerősek a Batmanből meg a Batman vs Superman meccsekből.

csak a Daredevilben ráadásul még annyival is kevésbé hiteles mindent szegény DDre kenni, hogy elvileg közben a háttérben ott van a többi Marvel hős is nemdebár, hát akkor ugyan miért pont ő lenne mindennek az origója.

Edrick - 2016. 03. 19. 00:59

Yep, nálam is négy rész ment le eddig, holnap vagyis ma folytatom. Vártam már nagyon, és egyelőre nem csalódtam. :) Tetszett az összefoglalás is az elején, meg valahogy azt érzem, hogy jobban bontják ki a különböző helyzeteket is. Mondjuk Foggy engem az előző évadban sem idegesített, de most (legalábbis eddig) láthatóan több teret kap ő is és mások is – és kicsit több a hangsúly a cégen is, nem pedig csak úgy van – , ami szerintem baromi jól jön ki. A kórházasat és az ügyvédes-jogi leszájkaratézást öröm volt nézni, közben meg Karen is ott röhögött a háttérben. :D Punisher is nagyon, a temetős jelenet különösen, de kettejük párbeszéde is elég erős volt (lehet összehasonlítani azzal, mikor tavaly rádión beszélgetett Fiskkel? :) ). A lépcsőházas jelenetet amúgy olyannak akarták, mint a tavalyi folyosósat? Mert nem tudom, vágás nélkül összejött-e: többször is Daredevillel takarták el a kamerát, lehet pont a vágások miatt, a végén, lent azért már tisztán látszott pár. De ezt tegyük félre, ez lehet, csak engem érdekel, a lényeg, hogy ettől függetlenül elég badass jelenet volt :)

Visszatért az egyik kedvenc főcímem a hozzá tartozó egyik kedvenc sorozatommal, és szerintem eddig nagyon jól halad :)

clegane - 2016. 03. 19. 01:06

a temetős jelenet amúgy tényleg hatásosra sikerült, pedig az ilyesmi ritkán szokott.

Iceman - 2016. 03. 19. 10:06

Én is 4 részen vagyok túl és igazából csak az a bajom eddig hogyha így haladok akkor ma be is fejezem:D A lépcsőházas jelenetnél szerintem az utolsó 2 percig vágás nélküli volt de azért nem vennék rá mérget. A temetős jelenet pedig 10/10 volt. Eleve lányos apuka beállítottságú vagyok de ez a monológ amúgy is ütött.

asd - 2016. 03. 19. 10:16

Aki nem nézte végig annak hatalmas meglepetések lesznek!!!

Claire8310 - 2016. 03. 19. 10:27

Húha, nagyon bejön az évad, bér még csak a harmadikat fejeztem be, Shane mint a Punisher remek.
És hát a “lejövök a lépcsőn” jelenet az állótaps.

Benjy - 2016. 03. 19. 11:20

Ez nagyon jó volt, és nagyon mocsok volt a cliffhanger. Húsvétra akarom tartogatni, de lehet addig nem fogom kibírni. Én is olyan 8/10-re lőném be, talán jobban is tetszett volna ha tényleg nem tudok semmit az évadról, meg hogy ki jön, mert így ugye a “nagy csavar”, hogy kiről van szó, nálam semekkorát nem pukkant.

zsedan - 2016. 03. 19. 12:22

Nagyon korrekt volt, abszolút egyenértékű, ha nem jobb az első évadnál.
Ezek utám megint nehéz lesz visszatérni a trágya Arrow-féle szarokhoz.

zolij - 2016. 03. 19. 14:04

clegane: a többi szuperhős annyira távoli egy átlagember számára (milliárdos zseni, isten, zöld izé, stb.), hogy olyan mintha mondjuk olimpikonokat vagy top focistákat néznél a tévében, egy másik világ.
Ezzel szemben Daredevil ott van a szomszédban, simán lehet hogy egy munkatársad megmentette, kézzelfoghatóbb az egész. Szóval ilyen tekintetben tényleg DD az első. Ott van még ugye Jessica Jones, de egyrészt ő később jött be a képbe, másrészt a cselekedetei is szűkebb réteget érintenek (Killgrave áldozatai), mint DD-é.

Bobby - 2016. 03. 19. 16:47

Hat en nem tudom mikor csinaltam ilyet utoljra, de egyszeruen nem birtam abbahagyni. 8-kor leultem megnezni egy reszt… a vegere mar nagyon fajt a fejem, de nem erdekelt.
Nekem az elso evadban es a Jessica Jonesban is sok volt a 13 resz. Ugy gondolom ha mindkettot 10-re csinaljak sokkal jobb lett volna. De itt most ez mas volt. Olyan jol operaltak a 2 (vagy 2,5) szallal, hogy vegig tudtak tartani a szintet, persze biztos az is szamit hogy daraltam.
Szamomra valahol meg mindig a Jessica Jones a top vallalkozas, mert ugy gondolom, hogy nagyon jol raereztek arra a stilusra, ami ahhoz a tortenethez kell (hogy inkabb thriller volt, mint akciofilm). Valahogy nagyon hatott ram a paranoiaja az elso 4-5 resznek, de ugy gondolom hogy a kivitelezes nem volt annyira jo, mint a DD S2-nel.
Persze voltak benne nevetseges dolgok, de nincs olyan sorozat amiben nem talalsz gyengepontot. Ha hiperrealista lenne minden az vagy a hangulat, vagy az izgalom karara vallna.
Igazabol most csak az szomorit el, hogy a Luke Caget atraktak oszre, es igy az Iron Fistet es a Defendert is nyilvan toljak, de mar nagyon varom a kovetkezo reszeket.

Gyidur - 2016. 03. 19. 20:00

3 reszen vagyok tul eddig es abszolut nem csalodas.Ez a Marvel-Netflix kooperacio hibatlanul mukodik.A Punishert jatszo szinesz kimondottan irritalt de erre a szerepre telitalalat.Holnap ledaralom a maradekot.A kritikak sokkal vegyesebbek mint az elso evadnal, pedig eddig egy hajszalnyival sem tunik gyengebbnek…sot..

Rammschein - 2016. 03. 19. 20:04

Hűha.Befejeztem, és egyelőre nem találok szavakat. Szerintem másképp kell egy kicsit kezelni, mint az első évadot, szerintem összetettebbek lettek a szálak.
Na majd a kibeszélőben. De ilyen minőséget, amit a Netflix leművel a sorozataival, le a kalappal.(Mondjuk ha minden ilyen minőségű lenne, nem lenne időnk rá. :D)

ZTR - 2016. 03. 19. 20:16

AZ első részhez már van magyar felirat az megnéztem de nem akartam abbahagyni… nem vagyok egy pro angolos de mondom megpróbálom leszedtem az angol feliratot hozzá úgy jobban megértem ha le van írva kicsit féltem ugyan de láss csodát megértem így is miről van szó :D Jobban megy az angol mint gondoltam. Szóval most jóság van mert tudok darálni :D 3 részt néztem meg eddig de most látszik, hogy pörgősebb lesz ez az évad mint az első hozzátenném nekem az is marhára bejött! Punisher pedig már most hitelesebb nekem mint amit eddig filmekben láttam belőle. Ő a kedvenc képregény karakterem és úgynézem most alázattal nyúltak hozzá és megkapjuk az igazi Punishert!!!

Miss Keamy - 2016. 03. 19. 20:28

shane-t már a twd-ben is imádtam, így meg pláne király punisherként. valóban kicsit sokáig húzták a felvezetését. remélem jobb lesz mint fisk.
10/7,5. az elejét untam.

clegane - 2016. 03. 19. 20:39

Bobby: de van (olyan sorozat amiben nem találsz gyenge pontot), a The Wire.

JBG - 2016. 03. 20. 08:26

a 3. epizódban van egy single shotos verekedés egy szűk folyosón – pont amilyen az első évadban is volt (2. vagy 3. epizódban talán), csak ez egy kicsit megkomponáltabb. Mivel alapvetően nem single shotokkal operál a sorozat, feltételezem, ez inkább egy ilyen belső vicc/homage önmaguk felé, hogy megcsinálják ugyanazt, amit egy éve.

Nézőke - 2016. 03. 20. 11:21

..én még csak két részt néztem,de nevetséges volt a kommandósok “lövészgyakorlata” a konténereknél. Előtte meg Punisher felállva (!) próbál mesterlövészkedni.
Teljességgel hiteltelen.
Erre azért figyelni kéne.

korum - 2016. 03. 20. 14:15

Punisher ügyes, és tud úgy is lőni.

kecskebégető - 2016. 03. 20. 16:13

Pont Foggy a legjobb karakter a mellélkesek közt.

zolij - 2016. 03. 20. 17:01

végignézve, jobb volt mint az első évad és aranyosak voltak a kikacsintások a Jessica Jonesra.

Asha - 2016. 03. 20. 17:24

Wow.
Az első évad 8.5/10 volt nálam,mert Ben Urich jeleneteket nem szerettem, Karen is sokszor idegesített.
Ez most simán 9-9.5 bár Karen továbbra is nagyon idegesít, de szerencsére The Punisher és Elektra annyira jók voltak hogy feledtették velem. :) Több emlékezetes jelenet volt mint az első évadban( majd az évad kibeszélőben leírom hogy nekem melyek voltak azok, itt nem akarok spoilerezni). Tegnap fejeztem be az évadot, ma este kezdem előröl :)

Asha - 2016. 03. 20. 17:27

* elölről, elnézést! ;)

Vanda - 2016. 03. 20. 18:11

Most tartok a 9.nél., mikor megláttan Fisket akkora vigyorra húzódott a szám. Megvan az első évad színvonala. Egyetlen dolog zavar, Karen. Minden jelenete idegesít, ráadásul baromi álszentnek tartom, hogy a bíróságra szaladgál (titkárnő) mint valami ma született bárány, pedig ölt már embert.

Edrick - 2016. 03. 20. 21:21

Hűha. Ezt “kénytelen” leszek még egyszer végignézni ( :) ), de csak úgy spoilermentesen annyit, hogy kinéz ennek még egy harmadik évad. Ami nem lenne gond, persze, jöjjön, egy ilyen minőségű sorozatot életem végig tudnék nézni, de azért csak okosan! ;)

GodBadka - 2016. 03. 21. 10:17

Tegnap a végére értem a sorozatnak. Jó volt, szép volt, jöhet a harmadik évad. Akinek az első évad nem jött be ez se fog. Akink az tetszett valószínűleg ez is be fog jönni.

Kicsit pörgősebb volt, több szál, kevesebb üresjárat.

Nem kedvelem különösebben Jon Bernthalt, de pozítívan csalódtam, habár nekem Thomas Jane marad a Punisher különösen a mosodás videó alapján.

Nagyon tetszett Deborah Ann Woll játéka is. És igen Foggy sem volt annyira idegesítő, de talán, most kevesebb szerepe is volt, mint az első évadban.

Valaki - 2016. 03. 21. 10:27

Hú gyerekek mi volt ez!!! Én sem bírtam abbahagyni, 1.5 nap alatt ledaráltam. Megugrotta az 1. évad színvonalát, pedig az se volt semmi (bár egyet kell értenem, a végefelé az ellaposodott). A temetős monológ után néhányszor úgy pofánrúgtam volna DD-t, hogy még elvétve sincs annyi vér a pucájában, hogy belerúgdosson néhány ninját az árokba :) (Persze, tudom, ez szerves része a karakternek)
Ha a szintén Disney-féle Lucasfilm és a Netflix össze tud hozni egy hasonló csapatot egy (kettő, három, végtelen) Star Wars karakter-sorozathoz, akkor összeteszem a két kezem. Bár, ha úgy vesszük kicsit nehezebb dolguk van, hiszen Marveléknél bármit átemelhetnek az Earth-616-ból kicsit megmásítva a CU-ba, viszont az SW Expanded Universe-t full non-kánonnak nyilvánították (jó, azért az animációs sorozatokba hoztak át 1-2 dolgot, de karakterek szintjén szerintem nehézkes lenne). Nomeg azért ott a CGI kicsit többe kerülne. Sry, kicsit elkalandoztam.

piszkosfred - 2016. 03. 21. 13:16

Az első évad igen magasra tette a lécet, de szerencsére a második simán megugrotta. Elektra és Punsher szerintem remekül meg lettek alkotva, és én is szívesen látnám a harmadikat, remélem lesz.

Yooha - 2016. 03. 21. 13:20

Még csak 1 részt láttam.
ÉS én pl. totál le is felejtettem, hogy lesz Punisher, ezért nem is gondoltam, hogy a “hadsereg” az ő lesz, így telejsen jó volt a hosszas lebegtetés.

Ela1010 - 2016. 03. 21. 16:06

Nagyon jó ez a sorozat!!Imádom!!
De nekem valahogy furcsa ez a Matt – Karen páros.Még csak az évad felénél járok, de én szívesebben láttam volna Foggyval.Köztük is elkezdődött valami,aztán semmi.Most meg Matt.
Szuper jó punisher lett Shane -ből!:-)

verogirl - 2016. 03. 21. 19:29

húha, most fejeztem be. nekem sokkal jobban bejött mint az első évad, ott szerintem sokk volt az üresjárat. ez az évad meg…hát wáó. elektra meg a punisher állati jók voltak, főleg az utóbbi. nehezen gondoltam az elején, hogy majd együtt fogok vele érezni. a meglepetés szereplők meg a kikacsintások is nagyon a helyükön voltak. remélem lesz haradik évad is, legelábbis látszik hogy az írók ebben gondolkodtak.

Rammschein - 2016. 03. 21. 20:17

Egyébként tavaly engem nem zavart Foggy, most egy leheletnyit… nem úgy Karen, aki baromira idegesített…

(SPOILERES)
és nem is értem miért Mattel, hozták össze…egy ideig… aki közben, és előtte meg Elektrával kavart… ez így nagyon nem jött be. Kb. ez az egy negatívuma van… meg talán annyi, hogy az 1. évad nagyon ki volt hegyezve Fiskre… itt meg volt a Yakuza/Elektra…+ a Punisher szál… és ezek kuszálódtak össze vissza. :) Ami nem gáz annyira, de Punisher szereplését hangsúlyosabbnak vártam, olyannak, mint Fiskét… de hát Fisk külön történet. Ha lesz 3. évad (miért ne)… tuti így megyünk tovább…, hogy Fisk+ Punisher szál… kevesebb Yakuzával… mert őket átvette Elektra :OO
(SPOILER OFF)

majsz - 2016. 03. 21. 22:26

Nagyon bejött, még az első évadot is sikerült überelni. Nagyon passzolnak a dolgok egyenlőre a maradjunk a “realitás talaján” stílushoz. Most ugye ezt kicsit megtörik, de sikerült hű maradni az első évadhoz és szépen kezdik felvezetni. A Karen-es dolog valóban nem a legjobban jött ki, de fogjuk rá hogy kellett. Foggy szerintem nincs jól megírva, nekem sok volt ez a kidumálom magam a szituból, na meg a kitörései Matt felé néha nem tűnt logikusnak, no mind1, lehet csak azért mert őt vélem a leggyengébb láncszemnek :)
Jól vezették a szálakat, pont megvolt a balansz, 22 részt is elviseltem volna. A sztori le is lett zárva és bármerre folytatható. Nagyon remélem lesz 3. évad, nekem sokkal jobban bejön mint a JJ, illetve a főszereplőt elnézve nem remélek sokat Luke Cagetől. Akkor inkább elnéznék 10 részt még Frankről.
Nem mintha nem tiporták volna így is meg az Affleckes Devilt, de ha lenyomnának egy hasonló Fisk-Bullseyeos évadot végleg megadnák a kegyelem döfést :)

kylo ren - 2016. 03. 22. 14:46

5.résznél tartok, fantasztikus sorozat. Pörgős, izgalmas, jó színészek…

yuing - 2016. 03. 22. 17:49

Zseniális volt az évad. Bővebben majd az évadkritikában. JJ-hez képest számomra minőségi ugrás. Utóbbit tovább nem is folytatom.

Claire8310 - 2016. 03. 22. 18:16

9-ik részen túl, talán eddig ez volt a legjobb, csak annyit mondanék börtön jelenet. Aztarohadt….

Asha - 2016. 03. 22. 19:00

Claire8310: Én sem tudtam ott mást mondani :D Hatalmas!

Kopasz gyerek - 2016. 03. 23. 06:36

Én még csak a 3. résznél tartok, de a lépcsőházas jelenet a végén, mindent vitt. Ehhez képest az Arrow akciójelenetei nagyon gyermetegnek és kidolgozatlannak tűnnek. Bár lehet nem kellett volna a kettőt összehasonlítanom, de most már mindegy, mert megtettem :D

Lilith - 2016. 03. 23. 11:57

A fene egye meg a Fenegyerek :D Régen kung-fuztam de abbahagytam,most kedvet kaptam hozzá megint.Munka miatt nem volt erőm darálni,de legalább továbbtart a hatás.Eddig tetszik amit láttam.One batch,two batch… :D

davicsomor - 2016. 03. 24. 18:14

Jézus Mária hogy mi volt ez az első 4 rész (főleg a második kettő). Sokkal durvább mint a tavalyi évad bármelyik része. Mikor megtudtam hogy Jon Bernthal lesz a Punisher, már nagy reményeket fűztem ehhez a folytatáshoz, de még azokat is felülmúlta. A temetős jelenet meg elég szívszorító volt, azért is le a kalappal a készítők előtt. Kíváncsi leszek, mennyi van még ebben a maradék 9 részben, de gyanítom, hogy sok!

blueberry - 2016. 03. 24. 20:02

4. résznél tartok, minden nagyon tetszik, az egyetlen, ami zavar (ahogy már valaki kicsit feljebb is írta), hogy ha az első évadban Karen és Foggy között munkálkodtak dolgokon, akkor most ez miért felejtődött el és lett Karen hirtelen Matt love interestje? Anno az első évad első részénél számítottam erre, de utána nem ebbe az irányba terelték a szálakat, ez meglepő, érdekes és jó volt – bár nincs bajom a párosítással, csak ne tennének úgy, mintha az előző évad nem lett volna ezen a téren…

kylo ren - 2016. 03. 25. 02:25

Ugyanmár, komolyan el tudnátok képzelni, hogy egy Karen típusú csaj a Foggyval megy el a Matt helyett? :D Szerintem az csak ilyen részeg baromkodás volt, én úgy vettem.

Edrick - 2016. 03. 25. 15:22

Szerintem nem volt az olyan hirtelen. Igen, Karen és Foggy között tényleg munkálkodtak nagyon kicsit, de az annyi is volt, Foggynak utána jött Marcy. Nekem az első évad végén valahogy egyértelmű volt, hogy Karen és Matt lesz, majd egyszer. És kb még most is ott tartunk :D

Alice - 2016. 03. 29. 03:31

Érdekes hogy mennyire szeretik ezt a megtorlot játszó embert ebben a szerepben (is). Én a megtorlót képregényekben is csíptem, de itt nagyon melléfogtak a kásztingon. Bár ere még nem nagyon volt példa a netflix esetében, legalábbis amiket eddig láttam. Írta valaki, hogy iért ilyen negatívnak van beállítva. Azért mert a megtorló nem egy “jófiu”. Persze lehet vele szimpatizálni, de azért valljuk be, aki halomra öldös másokat az nem jó ember (bármi is az inditék). Azoknak pedig akik így el vannak szállva az ő szerepét játszó színésztől, annak javaslom hogy írják be a gugliba ezt:
Ray Stevenson punisher
Már a képek is beszédesebbek, mint amit ebben a sorozatban előhoztak. Ha pedig valaki látni szeretne egy nagyon jó filmes megvalósítást annak javaslom a “A megtorló: Háborús övezet (2008)”-at. Mondom ezt úgy hogy nálam top képregény, majdnem inden részét olvastam, és ami megjelent film azt mind láttam. Dolph Lundgren, Thomas Jane, és ami a leginkább passzolt a képregényes világhoz az Ray Stevenson által volt megformázva.

JKJ - 2016. 05. 04. 21:49

Jo ez az evad is, de nem tudok elmenni amellett, hogy DD nem ol, de a valo vilagban ha olyan fejutest kap valaki, hogy elveszti az eszmeletet, akkor onnantol nem sok jora szamithat. Kicsit olyan mintha gyerekeknek keszult volna, akik az ilyet meg nem veszik eszre. Ok azt is elhiszik, hogy a meglott ember is megy es verekszik tovabb. Tobb realizmussal, jobb lenne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz