login |

Point Pleasant Police Department with Jake Gyllenhaal

2016. 03. 22. 13:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

A Point Pleasant Police Department a Jimmy Fallon-féle Tonight Show egyik kötelező szegmense. Ritkán kapják elő, de így legalább nem fárad el. Ez az, amiben Fallon és színészvendége elmondják, hogy már szerepeltek együtt a 80-as években egy rendőrsorozatban, amiből utána “bejátszanak” részleteket. (Fallon-ék pedig a főcím alatt átrohannak a díszletbe, hogy előadják a jelenetet.)

A poén persze nem ez, bár az élőben eljátszott idiotizmus a sok elröhögéssel marha jó, hanem az, ahogy előadják (elspoilerezem: étellel és itallal köpdösik egymást). A világ legprosztóbb humora ez, de rohadjak meg, ha nem működik, aki az elején fapofával nézi, idővel még az is felengedhet.

Tavaly már kiraktuk a Bill Hader-es agyatlankodást. A tovább mögött először megnézhető a legújabb epizód Jake Gyllenhaal részvételével, majd pedig a régebbi részek: Alec Baldwin és Jon Hamm vendégeskedésével. Előbbi volt az első, utóbbi érdekessége, hogy nem a zsarus vonalat viszik benne, hanem egy állatosat, a Palisades Park Pet Patrol-t.

Jake Gyllenhaal

Alec Baldwin

Jon Hamm és a Palisades Park Pet Patrol

És bónusznak itt is Bill Hader

4 hozzászólás Ne habozz!

pappjano - 2016. 03. 22. 13:55

Imádom Fallont de ezt picit sem találtam viccesnek :(

winnie - 2016. 03. 22. 14:05

pappjano: nem is a köpködés (lenne) a vicces, hanem ahogy kezelik, ahogy ők szenvednek és próbálkoznak. tipikus az a feeling, mint amikor nézem az élő undateable-t. az alapanyag semmi extra, de előadva, úgy hogy röhögnek és hülyék, működik. persze az már múltkor kiderült, hogy közel sem mindenkinek.

jessm - 2016. 03. 22. 15:42

Jake-es számommra azért vicces,mert pont annyira kedvelem a szinészt, hogy élvezet legyen nézni, ahogy az arcába köpik a kaját.

laxikahun - 2016. 03. 23. 13:31

hát én sírva röhögtem a bill hader verzión. a gyllenhalos os faja volt, a másik kettőt még nem tudtam megnézni de idővel :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz