login |

Délelőtti videók 1.: Containment

2016. 03. 23. 10:22 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: 2015/16, video,

A belga Cordon (kritikánk itt, jóféle volt) című járványos sorozat feldolgozása nemsokára érkezik a CW-ra (szerintem a csatornánál szurkolnak, hogy ne legyen siker), a készítő pedig Julie Plec, szóval az esély megvan arra, hogy fanfavorit legyen.

Nálam még mindig übervárós. Koncepció itt, a tavalyi hosszú előzetes emitt, a tovább mögött pedig pár frissebb promó próbálja eladni a sorozatot: hat 10 másodperces és egy 1 perces. Sikerült?

(Egyébként, ha már Plec: nemrég Kevin Williamson társaságában ő volt a Writers Panel-podcast vendége, és egy csomó érdekes dolgot mondott a pályájáról, sorozatairól, és arról, hogy ha ő nincs, akkor talán a Scream-mozifilm sem készül el. Kifejezetten infódús az interjú.)

16 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2016. 03. 23. 12:37

“ha ő nincs, akkor talán a Scream-mozifilm sem készül el.”

Ez mehetne az év idézetei rovatba. Ez annyira röhejes, hogy így fényezi magát ez a barom nő, hogy hihetetlen. konkrétan semmi köze nem volt a filmhez. :D Wes bácsi asszisztense volt SEMMI TÖBB! :D

Röhej, mekkora arca van és nem a zsírtömegéről beszélek most. Arra veri a nyálát, hogy ő a tévés univerzum Stephani Meyer-je. Ez a sorozat is instant bukta lesz mert hiába a jó alap szitu ha a vége az lesz itt is hogy szerelmi ezerszögeken lesz a hangsúly. :D Konkrétan még egy sorozatot nem láttam volna ami tényleg tetszett végig.

winnie - 2016. 03. 23. 12:56

írhattad volna, hogy mindketten hazudnak, csak te tudod az igazat, nem kell eldurranni. de amikor valaki annyira hisztériás egy téma kapcsán, hogy személyeskedik, olyasmiket hoz fel, aminek végképp nincs köze semmihez (ld. testtömeg), akkor azzal kvázi minden szavát idézőjelbe teszi, magát pedig röhejessé. (meg egyébként is, bármi, ami az emberre magára vonatkozik, végképp irreleváns.)

nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a témában, mennyi interjút olvastál tőle, de nem biztos, hogy annyira ismered őt, mint gondolod. ha meg igen, akkor valószínűleg nem ezt mondanád. legalábbis ő nem hiszem, hogy azt mondja, amit te.

plecnek nem hiszem, hogy fényeznie kéne magát, a sikerei és a munkássága önmagáért beszél, téged is több sorozatával beszippantott, némelyikkel több évre – akkor miről beszélünk? nekem ez lesz szerintem az első saját sorozata, amit látni fogok, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

az, hogy csalódtál, hogy úgy érzed, hogy bepalizott, más dolog, előfordul. én is sok sorozatot kaszáltam már.

plusz még véletlenül sem fényezi magát, de ő volt az, aki nyomta a scream szkriptet, hogy csinálja meg craven, sőt, partizánkodott is egyet – ezt lehet, hogy williamson mesélte.

egyébként azt is hozzá lehet tenni, hogy ha plec nincs, akkor arrow, flash és a többi berlanti sorozat sem nagyon lenne, hiszen greg berlanti is kevin williamson és julie plec felfedezettje és főleg tanítványa. (elolvashatod, ha érdekel, hogy berlanti mi minden jót mondott plecről, de persze lehet, hogy hazudik.)

DarkEagle - 2016. 03. 23. 13:17

Nem a testtömege miatt szidom, az rohadtul nem érdekel. De egy nagyképű “síp”. Olvastam tőle rengeteg cikket anno és már akkor se jött be. És igen beszippantott 2 sorozata a többit azonnal kaszáltam. A sorozatainak az alapjai általában jók de mivel később a magánéleti gondjait vetíti ki rájuk meg is buknak. A TVD-t már a 4. évadnál dobni akartam csak akkoriban még türelmes voltam és minden szart megnéztem és kaszálni se szerettem nagyon.

Annak meg nem tudom mi köze bármihez is hogy Berlantit ő fedezte fel. A tehetséget nem kell felfedezni az magától értetődik. Nem az ő érdeme Berlanti sikerei már ne is haragudj de nagyon így állítod be. Ő nem csinált semmit. Berlanti nélküle is megélt volna szerintem. Az meg végképp nem érdekel, hogy ki mit mond róla. Nem kell ahhoz ismerni valakit hogy lásd milyen ember.

Mint mondtam a sorozatai alapjáraton jók lennének de mivel nincs szerelmi élete így a sorozataiban éli ki a vágyait. És ezért buknak meg sorra. Persze lehet mondani hogy a TVD meg a TO is megy egy ideje de a többi sorozata nem élt meg ennyi évet. :)

stiles - 2016. 03. 23. 13:25

te is egy nagyképű “síp” vagy, haver :DD komolyan, ne érzed, hogy röhejes, amit csinálsz?
de egyébként nyilván mindenki hazudik, csak mert a te igazad azt kívánja. ugyan már.

Necross - 2016. 03. 23. 13:41

DarkEagle : “Nem kell ahhoz ismerni valakit
hogy lásd milyen ember.”

Asszem ezzel a mondattal mindent elmondtál magadról.:)

DarkEagle - 2016. 03. 23. 13:47

Ovisok: Személyeskedtem veletek? Nem! Akkor meg? Ha nincs saját véleményetek inkább ne írjatok semmit. Nem kitaláltam a dolgokat hanem leírtam a tényeket. Plec megnyilvánulásaiból szűrtem le hogy milyen ember. Ennyi. Ti lehet hisztek még Gagyivúúd ártatlanságában hogy minden úgy van ahogy ők mondják, én már azért felnőtte. :D

Deny - 2016. 03. 23. 13:51

Most mondtál magadnak ellent, azzal, hogy ovisoknak nevezted őket. Erről ennyit.

stiles - 2016. 03. 23. 13:56

a tényeket? a te ‘tényeiden’ mindig olyan jókat kacagok.

winnie - 2016. 03. 23. 13:57

mint azzal, hogy sorra buknak meg a sorozatai:)

winnie - 2016. 03. 23. 14:10

“Nem az ő érdeme Berlanti sikerei”

egyébként ezekből a mondatokból lehet látni darkeagle erőlködését és elfogultságát/csalódottságát. és ezért nem komolyan vehető.

maga a hozzáállás egyébként nagyon tanulságos. (nyilván nem lövök le nagy poént azzal, hogy direkt írtam oda azt a bekezdést, hogy lássam, hogy tényleg vörös posztó-e a téma – hát, igen. van, hogy egyszer-kétszer nem elég leírni azt, amit, és mindig, minden egyes alkalommal ki kell írnia magából.

szóval a poén, hogy az, amire reagált a fenti mondat a fő mondanivalót, amit reagált rám (JP hack, fúj, stb), nem érinti. de ugye szándékosan felhoztam még egy másik pozitív tulajdonságot tesztelésképp – ezt lehetett volna figyelmen hagyni (hisz fogalma sincs róla). lehetett volna azt írni, hogy “lehet, hogy jó tanár, de rossz író” – visszautalva a fő panaszra. de mi volt az automatikus reakció? a tagadás. nem, az sem igaz. “ő nem csinált semmit”, stb. csak a tények!

Deny - 2016. 03. 23. 14:14

winnie: Megint csak azt tudom mondani, hogy hatalmas nagy respect, amiért ilyen higgadtan (és ravaszul) tudod kezelni :D

winnie - 2016. 03. 23. 14:21

á, ez csak az emberekben vetett balga hitem:) engem tényleg zavar, hogy valaki rossz érveléssel és vagdalkozással a saját, egyébként lehet, hogy helytálló véleményét tönkrevágja. mert így hiába lenne igazság ebben vagy abban, a butaságok teljesen elnyomják azokat.

nyilván addig, amíg valakinek véleménye van a dolgok, nincs semmi baj. amikor azonban csak annyira futja, hogy a neki ellentmondó véleményeket azzal akarja leszerelni, hogy azok hazugok, ott kezdődik az önlábonlövés. pedig épp akkor kezdődhetne a tartalmas véleményütköztetés, amikor kialakul a két (némiképp ellentétes álláspontú) oldal. ha valaki nem hagyja, hogy legyen két oldal, akkor nincs esély semmi értelmesre.

winnie - 2016. 03. 23. 14:37

egyébként mindentől függetlenül ajánlom mindenkinek a podcastet, meg a több részét is, mert tényleg sok érdekességet elmondanak az írási folyamatról és a sorozatok születéséről. belementek történeti döntésekbe, rajongókba (amikhez nem nagyon tudtam hozzászólni), meg abba is, hogy milyen béna a könyv (a the vampire diaries), stb-

egyébként azt már korábban leírtam, azt hiszem, hogy a revolution kapcsán, hogy mindegyik írós interjú olyan szempontból is nagyon tanulságos, hogy az ember hallhatja, hogy x vagy y mennyire lelkes a projekt iránt, a karakterei és azok döntései iránt. szóval mindet hallgatva az embernek azonnal kedve támad nézni a sorozatot – még akkor is, ha kaszálta (ld. revolution). és nem azért, mert promózza vagy azt mondja, hogy jó. hanem azért, mert hallani az írón a lelkesedést, hogy tényleg hisz abban, amin dolgozik.

(meg egyébként azért is érdekes, mert döbbenet olykor hallani, hogy egy-egy projekt mennyi előkészítésen esik át, mire a tévébe kerül – és megkapja azonnal mondjuk a lehúzó kritikákat:)

Mikilós - 2016. 03. 23. 19:22

De ez amúgy csak egy évados vagy siker esetén lesz folytatása is? Mert látom hogy Limited Series-re van kitüntetve.

gromit - 2016. 03. 23. 20:15

nem hinném, hogy ne akarnák folytatni siker esetén

(bár nyilván nem fogják mindenben követni az eredetit, de talán érdemes megemlíteni, hogy a Cordonnak idén jön a 2. évada)

winnie - 2016. 03. 24. 04:54

“Mert látom hogy Limited Series-re van kitüntetve”

te a minisorozatra gondolsz, az az egyszeri. a limited series az más, de ezért is utálom a besorolást, mert félreérthető.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz