login |

Box of Lies w/ Jimmy Fallon

2016. 03. 24. 13:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

Nem nagyon szoktam nézegetni a Tonight Show-t, de amikor kiraktam a legújabb Porint Pleasant Police Department-videót, gondoltam, csekkolom Jimmy Fallon visszatérő játékait, amiket sztárokkal szokott leművelni.

Kezdem a Box of Lies-sorozattal, aminek olyan egyszerű a koncepciója, hogy még most sem sikerült értelmeznem, hogy miért is jó. De nyilván jó, mert népszerű. Fallon és a vendége is kap egy-egy dobozt, benne valami abszurd tartalommal, majd pedig el kell mondaniuk a másiknak, hogy mi van a dobozban. Persze lehet hazudni. És ennyi. Oké, ki is kell találni, hogy igazat mond-e a másik, de valójában nem ez a lényeg, hanem a miképp, az interakció. (Amihez ugye doboz sem kéne.)

A tovább mögött megnézhetőek az eddigi Hazugságok doboza-videók, nagyjából népszerűségük alapján sorrendbe rakva – ez vagy a szereplő kedveltségére, vagy a kontent minőségére utal. A játékosok sorban: Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Adele, Emma Stone, Scarlett Johansson, Melissa McCarthy, Nicole Kidman, Tina Fey, Julie Bowen, Kate Hudson, Heidi Klum, Kerry Washington, Vince Vaughn, Julianne Moore.

Tudom, közel 1,5 órányi anyag, de ettől még adja magát a kérdés, hogy ki a legjobb?

4 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2016. 03. 24. 17:12

Ez nálam is a nem tudom, hogy miért tetszik, de tetszik kategória, pedig sok vendégtől többet vártam (pl Emma Stone jól állt hozzá, az tetszett). Általában akkor erős, amikor kialakulnak kínos farkasszemezések (ez önmagában is jó játék lehetne), de úgy valahogy mégsem akkora hű de nagy ötlet, de vannak jó pillanatai.

p.s.: Az érdekelt még amúgy, hogy mennyire jön be az, hogy a legtöbb vendég a 4-esért (esetleg az 1-esért) nyúl főleg, és eléggé :D

winnie - 2016. 03. 24. 17:21

lawrence-szel kezdtem, de totál csalódás volt, de stone tényleg jobban állt hozzá, átérezte.

dragon1986 - 2016. 03. 24. 18:45

Julie a legbenabb a tobbiek jol korulirjak. o a talat meg sem emliti.

mse - 2016. 03. 24. 19:23

Nem tudom, én hülyére röhögtem magam az összesen, attól függetlenül, hogy hogy álltak hozzá. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz