login |

Délelőtti videó 4.: Banshee

2016. 03. 27. 13:10 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: video,

Itthon is jövő héten indul a Banshee utolsó szezonja, szokás szerint a feliratos változattal, de alig két héttel rá jön a szinkronos is. A tovább mögött a magyar előzetes az új részekhez.

7 hozzászólás Ne habozz!

Miss Keamy - 2016. 03. 27. 13:18

Proctor magyar hangja nem is rossz. persze maradok a feliratos változatnál :)
nagyon vároooooom

kékosztriga - 2016. 03. 27. 13:44

Maradok az eredeti nyelvű verziónál.
Nagyon várós ez az évad. Szokásos erőszak orgia várható ahogy nézem. :)
Sajnálom, hogy vége lesz, jó kis sorozat volt de legalább korrekt zárják le. Nem húzzák mint a rétest, hogy ellaposodjon és szarul fejezzék be mint pl. Strike Back.

Sheriff Hood - 2016. 03. 27. 16:29

Kíváncsi vagyok, megtudjuk -e Hood igazi nevét, illetve hogy bejön -e Rabbit 2. évad végi jóslata (“Rád is vár egy ilyen pad valahol”). Happy end biztosan nem lesz, de bízom benne, hogy stílusosan zárják a sorozatot.

A legváratlanabb számomra az lenne, ha Lucas új életet kezdene Anával és a gyerekekkel valahol, mert ez teljesen idegen a karakterétől és a sorozattól, noha elvileg ezért kereste meg élete szerelmét az elején. Ha mindenki meghal, az meg csak a szokásos Banshee. Rebecca viszont remélhetőleg elnyeri méltó büntetését, ő dobta le leggyorsabban az emberség láncait a pilot óta eltelt időben.

Napiban nézem újra a sorozatot a premierig, másodszorra is ütős az egész, és nyilván a valóságtól elrugaszkodott tempója és miliője miatt szeretjük a szériát, de akkor is örülök, hogy Hood leadta a jelvényt. Tulajdonképpen az első pillanattól kezdve olyan dolgokat csinált, hogy nem létezik, hogy hivatalban maradhatott volna. Az viszont vitán felül áll, hogy tévés fronton a Banshee-ben vannak a legjobban koreografált akciójelenetek, ha csak tartják a színvonalat, remek szórakozásban lesz részünk.

kékosztriga - 2016. 03. 27. 18:51

Bízom annyiban az alkotókban, hogy nem basszák el a végét. Boldog letelepedés túl nyálas lenne, nyilván, de ugyanakkor az is benne van, hogy ennyi szívás után megérdemlik a boldogságot. Kérdés, hogy egy ilyen karakter le tud e nyugiba települni.

Igen Rebeccának kijár már valami durva a sorstól. Meglátjuk. ;)

Fogadok, hogy a valódi neve nem derül ki. De jó így ad egy jó ízt neki.

Sheriff Hood - 2016. 03. 28. 12:33

Érdekes kérdés ez a ki mit érdemel dolog, mert az életben igen gyakran szenvednek a jók és boldogulnak a gátlástalanok.

A Sons of Anarchy az utolsó évadban egészen depresszív és éjsötét pokoljárásba taszította a főszereplőit, ami mondhatni egyenes következménye volt a titkoknak, hazugságoknak, erőszaknak, amiben éltek. Viszont Sutter az én ízlésemnek kicsit túllőtt a célon, mert olyan szinten szopórollerre állította egyes szereplőit, hogy kifejezetten ‘feelbad’ hangulatom volt az évad közben, ami valahol már-már elrontotta a szórakozásomat.

Ha innen nézzük és az évad jelmondatából (“Csak egyféleképpen végződhet”) indulunk ki, akkor nem sok jóra számíthatnak Banshee keménylegényei és amazonjai, de némi vadnyugatos, naplementébe véresen-porosan ellovaglós zárójelenetet el tudnék képzelni a végére. Tudom, nagy divat lett az antihősök bukását bemutatni (Dexter, Hannibal, Breaking Bad), de néha azért nyerni is kell valakinek, már ha Hood nyerhet még egyáltalán ennyi veszteség után.

Acheron - 2016. 04. 02. 14:29

“Kérdés, hogy egy ilyen karakter le tud e nyugiba települni.”

Persze, hogy le tud…a temetőben. ;)

Quantumleap - 2016. 04. 02. 21:41

Hood kivételesen az a fajta antihős, akinek nem kívánom a bukását. De azt akkor se akarom, hogy Anával együtt legyenek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz