login |

Hírhétfő – Ties That Bind-kasza!

2016. 03. 28. 08:45 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Ünnep van, szóval csúsznak majd a nézettségek, és nem nagyon lesznek ma sem új hírek. Én, ha már felkeltem hajnalban, azért megírom a szokott posztokat.
 • Premier: Trailer Park Boys S10, Thicker Than Water S3 + Finálé: Long Island Medium S8, Trailer Park Boys S10,
 • Magyar premier – VIASAT6: 04.16 TotalCar az új évad (meg nem mondom, hányadik)
 • Magyar premier – VIASAT3: 04.25 Ádám keresi Évát (Adam Looking For Eve) 1. évad – ez egy meztelen, randizós reality a trópusokról, licenc alapján
 • A Wayward Pines 2. évad két idősávban fog játszódni. Nem tudom, mi lesz a súlyozás, de a jelen (1. évad + 3 év) mellett lesz egy flashback-sztori is, többek között arról, hogy bizonyos emberek miért lettek kiválasztva.
 • Elkezdődött Magyarországon az NBC-s Emerald City forgatása. Vagyis jó pár színész dolgozik nálunk, és ad hírt viselt dolgairól a közösségi médiás platformokon. A legismertebb közülük talán Vincent D’Onofrio, aki már tweetelt ezt-azt.
 • Az Adult Swim két új szezont (2*6 részt) rendelt be az FLCL (ejtsd: Fooly Cooly) című anime sorozathoz, ami annak idején a 2000-es évek elején volt látható. Készítőként visszatér Kazuya Tsurumaki. A történet egy 12 éves fiúról szól, aki találkozik egy nővel, aki örökre megváltoztatja az életét, akár akarja, akár nem.
 • Az UP kaszálta a Ties That Bind-ot.
 • Elég nagy sikert aratott Németországban a Ku Damm 56 — Rebel With a Cause című, az 50-es év Berlin-jében játszódó tánciskolás dráma, ami 6M-s nézőszámot produkált a ZDF-en. Készítő: Annette Hess, szereplők: Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen, Maria Ehrich és Emilia Schul, 3 részes volt az első szezon.
 • Josh Safran, a Quantico showrunnerje beszél a legutóbbi részről. Itt pedig Aunjanue Ellis (Charlie) mond el dolgokat.
 • Norman Reedus (Daryl) beszél a The Walking Dead legutóbbi epizódjáról. Itt is. Meg itt is. És végül itt.
 • És akkor hallgassuk meg Jenna Bans-t, a The Family készítőjét is arról, ami a mostani részben derült ki.
 • Vendégszerep: Cas Anvar – The Strain (visszatérő), Liv Hewson – Top Of The Lake (visszatérő), Simu Liu – Taken (NBC), Kelly Rutherford – Quantico (visszatérő), Sherry Stringfield – Criminal Minds Beyond Borders (a 2. évadra visszatérő lehet, mint a főhős felesége, és nem mitha lenne esélye maradnia a nézőseim között a sorozatnak, de ezen a ponton biztos, hogy dobnám, hogy a magánélet is bekerül ebbe a krimibe…)
 • Interjú: Maia Mitchell (Callie – The Fosters), Samantha Bee (a Full Frontal műsorvezetője), Ellen Page és Ian Daniel (a Gaycation műsorvezetői), Ben Winston (a The Late Late Show eyecutive producere – főleg a carpool karaoke-ról), Kevin Reilly (a TNT új nagyfőnöke)
 • A fent linkelt videóból kiderül, hogy a James Corden-es Adele-carpool karaoke a pár órás felvétel utáni vágást követően is 54 perces lett, innen nyesték le 14 percre. De még hasznos anyaggal is kitöltött volna egy teljes talkshow-adást. Durva.
 • A The OC is végre stream-re került odakint (akkor jöhet a folytatás?), a Hulu tette elérhetővé a Warner stúdióval kötött szerződése alapján. Ami révén egyébként olyan újoncok is stream-lehetőséget kaptak, mint a Blindspot vagy a Lucifer. Előbbi kábé 1,75M dollár per epizódos áron került át, nagyjából annyiért, mint a Gotham a Netflix-re. (A Netflix 2M-t fizetett a The Blacklist részeiért. De azt nem szabad feledni, hogy ez az összeg nem a csatornáknak megy, hanem a gyártó stúdiónak.)
 • Új sorozat: Duality – Televisa, készítő: Barry Schkolnick, főszereplő: Dougray Scott, egy titkos elit csoportról, amit CIA és a mexikói hírszerzés működtet, és akik háborút viselnek Latin Amerika legveszélyesebb bűnözői ellen.
 • A NatGeo 2016-ban folytatja a Killing-sorozatát, melynek legújabb darabja a Killing Reagan lesz, ami ugyancsak Bill O’Reilly és Martin Dugard könyvének adaptációja, mint korábban a Killing Lincoln vagy a Killing Jesus vagy a Killing Kennedy.
 • Az Apple első sorozata egy dokureality lesz Will.i.am-mel, ami Apple-alkalmazások készítését fogja bemutatni.
 • Az Animal Channel 04.16-án indít egy érdekes és érzelmes dokureality-t Second Chance Dogs címen, amiben 6 kutya sorsát fogják követni, ami során bántalmazott állatokból ismét hű társak lehetnek.
 • Nem tévésorozat, de mégiscsak sorozat, még ha újszerű is: az AudioHQ Policy Kings címen audio sorozatot rendelt be 10 részre, aminek a készítője Josh Olson. A 40-es évek Chicago-jában játszódó dráma a szegény közösség által játszott illegális lottóról, amit idővel átvett a maffia.

10 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2016. 03. 28. 09:00

The Night Managerből is finálé volt/lesz. Tegnap az angoloknál, ma nálunk.

winnie - 2016. 03. 28. 09:03

wickee: igen, de már múlt héten kijött dvd-s verzióban az utolsó rész, így akkor tüntettem fel.

bár, lehet, hogy ki kéne írnom, hátha lesz vendégblogger hozzá, bár talán a héten meg tudom nézni, de előbb a banshee 3. évadot akarom végignézni.

GYV - 2016. 03. 28. 09:13

Íme néhány közelgő, fontosabb magyar premier a fiatalabbaknak készült tartalmak közül:

Austin és Ally – 4. évad, április 1, Disney Csatorna
Én kicsi pónim: Varázslatos barátság – 5. évad, április 2, Minimax
Bella és a Bulldogok – 1. évad folytatása, április 3, Nickelodeon
Ninjago – 6. évad, április 8, Cartoon Network
Star Wars: Lázadók – 2. évad folytatása, április 16, Disney Csatorna
Az Oroszlán őrség (a sorozat) – április 18, Disney Junior
Totál Dráma: Versengés a Föld körül – új részek, április 18, Cartoon Network
Transformers: Robots in Disguise – 2. évad, április 29, Cartoon Network

Flanker - 2016. 03. 28. 09:43

winnie: nehogy DVD, de rögtön HD is, hála égnek :)

Cyrax - 2016. 03. 28. 09:51

Emerald City csak most forog? Akkor gondolom ez jövő tavasz előtt nem lesz látható…

wickee - 2016. 03. 28. 09:53

winnie: Ja oké, múlt héten átsiklottam felette. :D

Ancsa - 2016. 03. 28. 10:30

Az Emerald City igazából már január óta forog, és májusig még biztos eltart.

Vanda - 2016. 03. 28. 13:24

Most, hogy ezt megtudtam a hétre minden napra beterveztem egy Vincent D’Onofrio vadászatot :D

mario - 2016. 03. 28. 21:26

Erről a Duality-ről mit lehet tudni? És tényleg a Televisa készíti?

winnie - 2016. 03. 28. 22:46

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz