login |

Ez történt a 12 Monkeys első szezonjában

2016. 04. 04. 20:33 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Nem tudom, ti hogy vagytok vele (illetve azért sejtem), de nekem ez a kedvenc műfajom, az évadösszefoglaló videó. Bár a többség rendeltetésszerűen szokta használni őket, és feleleveníti magában a nézős sorozata előző szezonját, én mindig azon sorozatok összefoglalóit nézem meg, amiket (már) nem nézek.

Egyrészt, mert tök jó, ha képben tudok maradni pár perc segítségével egy teljes évaddal, másrészt vannak sorozatok, amiknek alakulására nagyon kíváncsi vagyok, de nem érnek számomra heti 40 percet. Ilyenkor is jól jön egy efféle. A 12 Monkeys esetében nem ez a helyzet, de gondoltam leírom a fentieket, hátha valaki, aki az S1-ben kaszálta, megnézné a tovább mögötti 6 perces videón, hogy miről is maradt le, hogy merre vitték a sorozatot.

4 hozzászólás Ne habozz!

Kira - 2016. 04. 04. 21:12

Az eleje kissé vontatott, majd a közepétől abbahagyhatatlan volt az első évad. Én is meglepődtem mennyire lekötött és mennyire jól csavarták a szálakat. Várom a másodikat és csak reménykedem h nem az lesz mint sok hasonló sorozat esetében; pl Continuum, hogy a végén addig fajul hogy már azt se tudjuk hol állunk időben :P :D

Szaby59 - 2016. 04. 05. 00:08

Tudom korai még, de remélem a 2. évad lezárt lesz mert érdekelne hova lyukadnak ki…
Amilyen nézettséggel ért véget már az is botrányos/cancel szint volt, most se hiszem, hogy emelkedne és nem hiszem, hogy még 1x berendelik.

Serrin - 2016. 04. 06. 13:08

Nekem a 4-5. rész volt, ahol inkább abbahagytam.

Végtelen történetnek elég a 2 zombis sorozat, nem kell még egy.

ar - 2016. 04. 06. 19:45

Lesz nagy meglepetes az intro utan … :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz