login |

Hírhétfő – Bosch 3. évad! It’s Always Sunny in Philadelphia 13-14. évad!

2016. 04. 04. 09:01 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Tudom, hogy nem sokakat érint, de mostantól végre rövidebbek (és olykor kevésbé tartalmasak) lesznek a napi hírek, mert végre sikerült kiszórnom a legutóbbi egy évben felhalmozódott sorozattervek leírását – mínusz az európaiak, azoknak a rovata elvileg a héten indul. Mindegy, hosszú folyamat volt.
 • Mai magyar premier: Gyilkos elmék 11. évad, Hagyjál főzni! 1. évad, Hegyimentők 1. évad, Mesterszakácsok csatája 1. évad, Showder Klub 17. évad
 • Premier: The Durrels S1 (vendégblogger? csak hátha jobban képben van valaki a témával), Undercover S1, Home Fires S2, The Story of God with Morgan Freeman S1, Who Do You Think You Are? S8, Snapped: Killer Couples S7 + Finálé: 11.22.63 S1, The Walking Dead S6 (másfélszeres!, nettó 63 perc), Horace and Pete S1 (vendégblogger?), Talking Dead S5, Shameless S6, All-Star Academy S2, The Real Housewives of Potomac S1 + kikerült a Marcella pilotja + a 12 Monkeys – 2×01 is fent lesz nemsokára
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.18 Totál Dráma: Versengés a Föld körül (Total Drama Presents: The Ridonculous Race) (folytatás)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.29 Transformers: Robots in Disguise 2. évad
 • Új hónap – új sorozatok a magyar Netflix-en. Persze a friss premier The Ranch és a Lost and Found Music Studios mellett. Dömping: Orphan Black, The Shield, Hatfields and McCoys, Sherlock, Luther, Doctor Who, Happy Valley, Bag of Bones, Drop Dead Diva, The Musketeers, The Red Tent, Top of The Lake, Cyborg 009 VS Devilman, Outlander, Rick and Morty + reality: An Idiot Abroad, Ru Paul’s Drag Race, Terrace House: Boys and Girls in the City + doku: Africa, The Blue Planet, Planet Earth, Life, Human Planet, Frozen Planet, The Ascent of Woman, She-Wolves: England’s Warly Queens, Warrior Women + Top Gear + Littlest Pet Shop
 • Itt egy érdekes elmélet arról a The Simpsons-ban Homer már 20 éve kómában van.
 • Itt egy cikk (videóval) arról a kvázi plasztikai beavatkozással egyenértékű digitális rásegítési folyamatról, amivel például a Supergirl-ben, Calista Flockhart arcát is “kisimítják” – illetve amíg néztem, még az én végképp avatatlan szemeim számára is zavaróan kisimították. De persze másokon is használják.
 • Ez meg egy kifejezetten jópofa kérdezz-felelek 32 tévés vezetővel a jelenleg sorozatos kínálatról: kit mi nyűgözött le, ki mit irigyel mástól, stb.
 • Nancy Pimental, a Shameless showrunnerje, beszél az évadzáróról. Jeremy Allen White (Lip) is elmondja a magáét.
 • Josh Safran, a Quantico showrunnerje, beszél a legutóbbi epizódról.
 • A MIPTV elnevezésű tévés rendezvényen rendezett versenyen, ahol nemzetközi drámák mérettettek meg, a belga Public Enemy nyerte az első díjat. A 10 részes sorozat egy egykori gyerekgyilkos börtönből való szabadulásának hatásait vizsgálja a közösségre. Az illetőt egy kolostorban szállásolják el, amikor is újabb gyerekgyilkosságok történnek. Természetesen a helybéliek egy része saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.
 • Az Amazon berendelte a Bosch 3. évadját, 10 részt. Az új részek alapján az 1992-es The Black Echo (itthon: Fekete hang) és a 2001-es A Darkness More Than Night (itthon: Elveszett fény) fogja szolgáltatni. Felületes címcsekk alapján ezek még nem jelentek meg itthon.
 • Az FX berendelte az It’s Always Sunny in Philadelphia 13. és 14. évadját, amivel a sorozat (holtversenyben) minden idők leghosszabban műsoron lévő élőszereplős komédiájává fog válni.
 • Elkezdtek dolgozni a The Persuaders (itthon: Minden lében két kanál) rebootján. Készítő: David Reed, showrunner: John McNamara. A sztori egy angol és egy amerikai férfiról szól, akik egy rejtélyes milliárdos számára hoznak helyre dolgokat. Rendező: Jonas Pate.
 • Vendégszerep: Johnny Kostrey – Aquarius (visszatérő), Christina Ochoa – Animal Kingdom (visszatérő), Megan Hilty – The Good Wife, Reginald VelJohnson – Girl Meets World, Anne-Marie Johnson – Major Crimes,
 • Interjú: Ben McKenzie (Gordon – Gotham), Döbrösi Laura (Mira – Aranyélet), Hugh Laurie (Roper – The Night Manager), Jurnee Smollett-Bell és Aldis Hodge (Rosalee és Noah – Underground), Iliza Schlesinger (a Sepraration Anxiety műsorvezetője)
 • A Disney Channel 04.01-jén tartotta a Walk The Prank előpremierjét, amiben a kandikamerás, átverős műfajt ötvözik a szkriptelt komédiával – mindezt természetesen gyerekekkel. Szereplők: Cody Veith, Bryce Gheisar, Jillian Shea Spaeder, Brandon Severs és Tobie Windham
 • Az E! spinoffot rendelt be a #RichKids Of Beverly Hills-hez EJ and The City címmel. A 6 rész főszereplője EJ Johnson lesz.
 • Letartóztatták Michael Smith-t (Trailer Park Boys) családi perpatvar miatt.
 • Steven Yeun is Conan O’Brien-nel tartott a Conan koreai epizódjára.
 • Új sorozat: Salazar – spanyol, igaz történet alapján kosztümös dráma, melyben egy falul lakóit vallásos bűncselekménnyel és varázslattal vádolják, de mindezt a helyi arisztokrácia és az egyházi vezetők mondvacsinált ötlete alapján, mert azok így akarják a spanyol és francia uralkodó érdekeket biztosítottnak tudni.
 • Franciaországban pedig Haute Couture címmel készül dráma a divat világáról, melyben a kreativitás és a kereskedelmi látáspont ütközik – már meg is vásárolták az amerikai jogokat.

24 hozzászólás Ne habozz!

pody - 2016. 04. 04. 09:32

Horace and Pete nem Peter :)

noar - 2016. 04. 04. 09:38

11.22.63 hétfőn megy kint, nem?

Laci - 2016. 04. 04. 09:51

Arról van esetleg valami infótok, hogy a Netflix hogy áll a magyar feliratokkal?

winnie - 2016. 04. 04. 09:53

noar: igen, de már lement. illetve, ha 7 óra a difi, akkor pár perc múlva fog lemenni. mármint kikerülni.

LaCRossE - 2016. 04. 04. 10:01

A Homer kómában van dologgal kapcsolatban rögtön a Pokemonos Ash kómában van dolog jutott eszembe. Mindkettő hasonlóan erős érvekkel van alátámasztva.

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2016. 04. 04. 10:19

Interjú Harkányi Endrével (Mézga család, Tapsi Hapsi, Danny DeVito, Louis De Funés, Rick Moranis, Hófehérke és a hét törpe, A profi):
https://www.youtube.com/watch?v=nh_HkUfp7fQ

Interjú Moser Károllyal (Star Wars, Alvinnn! és a mókusok):
https://www.youtube.com/watch?v=oM8vDzM9QDQ

Interjú Mezei Kittyvel (Beverly Hills 90210, Az első csók, Második csók, A nevem Earl, Agymenők, Ne bízz a ribiben, A bárka, Internátus, Futurama, Katherine Heigl):
https://www.youtube.com/watch?v=X-H84uObOqc

gezzeg - 2016. 04. 04. 10:32

Shield, rick and morty, fookyeah!

Bosch könyvek megjelentek magyarul is Fekete hang illetve Elveszett fény címen. Más kérdés, hogy előbbi egy elég durván megvágott verzióban lett kiadva itthon.

winnie - 2016. 04. 04. 10:34

gezzeg: köszi, javítva.

gezzeg - 2016. 04. 04. 10:36

nincs mit.

Lemoni - 2016. 04. 04. 11:53

Megyek és veszek egy lottót. Épp a múlt héten jutott eszembe, hogy mennyire kézenfekvő lenne a nagy reboot-lázban a Minden lében két kanált elővenni, már lelki szemeimmel látom (látnám) is Hiddlestont Lord Sinclairnek…..

noar - 2016. 04. 04. 12:24

winnie: elfelejtettem, hogy Hulu és így nem esti sáv.
köszi!

DarkEagle - 2016. 04. 04. 12:51

“Itt egy cikk (videóval) arról a kvázi plasztikai beavatkozással egyenértékű digitális rásegítési folyamatról, amivel például a Supergirl-ben, Calista Flockhart arcát is “kisimítják” – illetve amíg néztem, még az én végképp avatatlan szemeim számára is zavaróan kisimították. De persze másokon is használják.”

@Winnie én itt sehol nem látok Supergirl említést. Ezek mind filmek, nem sorozatok, pláne nem Supergirl, szóval nem igazán értem, miért került be a hírek közé.
Sehol nem olvastam olyat hogy a készítők lenyilatkoztak volna olyat hogy utólag kisimítják Calista arcát.

LaCRossE - 2016. 04. 04. 12:57

DarkEagle: winnie nem azt írta, hogy ebben a cikkben az van, hogy a Supergirlben is alkalmazzák, csak azt, hogy amit itt írnak, azt a Supergirlben is megteszik például Calista arcával.

Bár én nem vagy 100%-ra biztos, hogy ez digitális utómunka, de nagyon nagy valószínűség szerint az.

https://www.reddit.com/r/supergirlTV/comments/3rf0qm/why_are_they_using_digital_effects_to_make/

winnie - 2016. 04. 04. 13:02

DarkEagle: ha több sorozatban is használják, akkor nem lenne sok értelme, ha épp a supergirlben nem használnák. főleg, hogy tényleg nem kerül energiába, illetve erőforrásba. reklámozni persze nem fogják. (csak azért őt említettem, mert már volt szó róla korábban.)

nézd meg pee wee herman cikkbéli arcát, illetve a videót, és látod, hogy teljesen hasonló az effekt flockhart arcán is. (oké, én laikus vagyok, simán tévedhetek, de nekem nagyon hasonlónak tűnik a végeredmény.) paul reubens sem úgy néz ki a való életen, talán a gothamben is látszik a kor az arcán, mint penguin apja, de azzal nem vagyok sajnos szinten.

(basszus, a salemes példát le akartam írni, de akkor majd holnap.)

winnie - 2016. 04. 04. 13:07

igen, a lacrosse által linkelt képen is ez a szín, illetve maszkszerűség látszik.

Thomas - 2016. 04. 04. 13:40

Jaja, valamit tutira csinálnak Calista arcával, attól még, hogy nem mondják, én is láttam, hogy nem természetes.

winnie - 2016. 04. 04. 13:41

laci: sehogy. és lehet, hogy most fennakadás is van az előzetes tervekben.

ákos - 2016. 04. 04. 14:28

Bosch!
Hell yeah!! :)

DarkEagle - 2016. 04. 04. 15:59

Igazából én csak azt akartam ezzel mondani, amit Lacrosse is írt, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez utómunka. Bár a két képen valóban eléggé eltérően néz ki. Mondjuk az okát nem igazán értem. Láttam már Calistát interjúkban SŐT a nem régen megrendezett Paley Festen is és egyáltalán nem néz ki rosszul a korához képest. :D Diane Lane is milyen jól tartja magát pedig ő se mai csirke már. :D

Gondolom a szerep miatt akarják fiatalítani, hogy ne úgy jöjjön le mint Perry White-nál, hogy egy vénember vezeti a céget. De én akkor se látom a logikát. :D Mondjuk nekem ez fel sem tűnt amíg @Winnie nem mondta annak idején még az évad elején. Azóta meg pláne nem látszik már rajta.

LaCRossE - 2016. 04. 04. 17:57

Amíg Calista, a készítők vagy bármilyen bennfentes nem mondja, hogy digitális utómunkát használnak Flockhart arcán, addig nem mondhatom, hogy 100%, de a kép alapján egyszerűen lerí róla a dolog. Olyan természetellenes egy picit az arca a Supergirlben.

Na de ilyet aligha fog bárki is kimondani, inkább olyan nyílt titok lesz a dolog, Isten őrizz, hogy egy nőnél megjegyezd, digitálisan kisimítják az arcát a sorozatban. :D :D

kiskiraly - 2016. 04. 04. 22:37

Az oroszok a Killing után a Bridge-nek is megcsinálják a helyi változatát.
https://www.c21media.net/russia-to-rebuild-the-bridge/

perelli - 2016. 04. 05. 09:08

Salazarról tudnál mutatni linket?

winnie - 2016. 04. 05. 09:20

perelli: http://variety.com/2015/tv/global/plano-a-plano-cesar-benitez-aitor-gabilondo-1201604780/ – bár nem ez alapján írtam, itt jóval több infó van.

perelli - 2016. 04. 05. 14:19

Köszönöm! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz