login |

Banshee: Origins 4. évad

2016. 04. 06. 18:57 - Írta: superpityu

5 hozzászólás | kategória: video, websorozat,

Akárcsak eddig korábban (az 1. évadban, a 2. évadban. és a 3. évadban), idén is kijött egy adag apróbb jelenet a Banshee 4. évadja mellé – vagyis elé, hiszen szokás szerint előzményvideókról van szó, Ezek afféle minisztorik, melyek kisebb-nagyobb kiegészítést jelentenek történethez. Ezért ismét jár a pacsi a készítőknek, hisz nemcsak hatalmas jófejség a részükről, de tényleg vannak is az epizódokban utalások, amiket később bonthatnak majd ki.

Érdekesség, hogy míg eddig egy csomó külsős helyszínről érkeztek ezek a jelenetek, addig idén mindössze Sugar kocsmája ad helyszínt ezeknek videóknak. Talán a forgatási helyszín változása az ok, vagy csak így próbálják kihasználni az összes lehetőséget az egyetlen megmaradt régi díszletüknek.

Burton, Bunker, Carrie, Proctor, Rebecca, Sugar, Job és Brock pár perces jeleneteit a tovább után megnézhetitek. 

5 hozzászólás Ne habozz!

play - 2016. 04. 06. 21:01

Mintha ez lenne az eltitkolt 11. epizód :)
Imádom ezeket a karaktereket és nagyon szívesen nézném őket még jó sokáig.

Miss Keamy - 2016. 04. 06. 21:50

Burton <3

Hegedda - 2016. 04. 06. 21:57

Ha mar Burton akkor ezt is nezd meg, tisztara meg se ismerni ugy vigyorog :)))

Link: https://youtu.be/xsnnszeB9go

Sheriff Hood - 2016. 04. 07. 09:34

Burton AKA Matthew Rauch egyébként írt és még rendezett is néhányat a webizódok közül. Sokoldalú és jó humorú palinak néz ki, Hoon Lee twitterét olvasva úgy tűnt, hogy ők kifejezetten jóban vannak, és Rauch a legtöbb képen mosolyog vagy vigyorog, a magánéletben tiszta anti-Burton.

Tetszik egyébként, ahogy a Banshee él a beszélő nevekkel, Burton ugye Clay, a szenvtelen, hideg, kőkemény gyilkos. A főszereplő Hood, akiben vastagon benne van a thug mentalitás, mint egy környékbeli vagányban (boys in the hood). Gordon vezetékneve Hopewell, a jószándékú, jobb Banshee-ben reménykedő és azért dolgozó, Carrie-nek is új reményt adó pozitív hős. Job bibliai utalás, Sugarnak többféle értelmezése is lehet, Proctor pedig a definíció szerint “olyan személy, aki felügyel másokat”.

Lifestyles - 2016. 11. 22. 21:31

Valahol meg lehet ezeket nézni felirattal? Angol felirattal is jó, sőt szimplán csak egy angol felirat is elég lenne :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz