login |

Game of Silence: minden, amit tudni kell a sorozatról

2016. 04. 12. 18:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2015/16, ajánló, kampány, video,

Az NBC egy török sorozat feldolgozásával próbálkozik annak reményében, hátha éppen ez lesz az a tavaszi átívelős dráma, ami jól sül el – sajnos ilyenkor nem sok esély van, mindig beüthet a ménkő. A remake-ben egyébként az az érdekesség, hogy a török sorozat egy amerikai könyvet, illetve filmet vett alapul, a Sleepers – Pokoli leckét, szóval azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ez a sorozat is követni fogja a párhuzamos idősíkos történetmesélési divatot.

Game of Silence-03Game of Silence-02Game of Silence-01

A történet, talán annak is ismerős lesz, aki nem látta a filmet: a középpontban 4 jóbarát gyerek van (és egy lány), azonban egy csíny csúnya következményekkel jár az életükre nézve, a jelenben pedig, miután sötét titkuk felszínre bukkan, a gyerekek ismét találkoznak azzal, hogy “elrendezik a múltjukat”.

Game of Silence-07Game of Silence-06Game of Silence-05Game of Silence-04

A plakát alatt, a tovább mögött még pár videót lehet megnézni a Game of Silence-höz: még egy hosszabb előzetest, egy interjús-mesélő videót, és három rövidebb promót.

Game of Silence-poster

2 hozzászólás Ne habozz!

Drebil hadnagy - 2016. 04. 12. 18:50

Első blikkre rémes. Meg másodikra is.

Judit Pecsi - 2016. 04. 12. 19:43

to Drebil hadnagy:a tomor 2 mondatan meg most is kacaraszok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz