login |

Hírkedd – Episodes-kasza! The Musketeers-kasza! Jericho-kasza!

2016. 04. 12. 09:12 - Írta: winnie

35 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: 11.22.63 1. évad
 • Premier: The Detour S1, Hunters S1, Britain’s Got Talent S10, The Mindy Project S4 (tavaszi), Cupcake Wars S9, Cake Masters S1, The Real Housewives of Dallas S1, Iron & Fire S1, Gay for Play Game Show Starring RuPaul S1 + Finálé: The Magicians S1 (vendégblogger?), Great Human Race S1
 • Magyar premier – HBO3: 04.22. Modern család (Modern Family) 7×13 (7. évad folytatás)
 • Magyar premier – STORY4: 05.01 Downton Abbey (Downton Abbey) 4. évad
 • A TV2 megunta a Sherlock és Watson (Elementary) botrányos nézettségét, és lekapta a keddi műsorrendből. És mivel film kerül a helyére, ezért a jövő hétre tervezett Reckless premierje is elmarad.
 • Az eddigi 50 Game of Thrones-epizód rangsora.
 • Még nem tudni, hogy lesz-e Daredevil 3. évad, de kiderült, hogy a Netflix már idén elkezdi forgatni a The Defenders-t, amiben Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist is szerepelni fog Matt Murdock mellett. Viszont arról még nem láttam semmit, hogy ki lenne a showrunner.
 • Louis CK elmondta, hogy milliós adósságot hozott számára a Horace and Pete. Az első részekkel (amit saját 2M dollárjából készített( még keresett, de az 1×04-re elfogyott a pénz, és az eladások nem fedezték a költségeket, így kölcsönt vett fel. Így marad számára az, hogy vár, és tervei ellenére elkezdi promózni a sorozatát. A Jimmy Kimmel Live!-béli fellépése után megugrottak az eladások, a fenti infókat pedig Howard Stern rádióműsorában mondta el. Legközelebb a Tonight Show-ba megy promózni.
 • A CW berendelte sorozatnak 8 részre a MADtv felújítását. A szkeccskomédia anno szombat éjszakánként futott a FOX-on 1995 és 2009 között. Minden rész házigazdája egy-egy régi szereplő lesz, azonban az állandó arcok szinte mind újak lesznek. A showrunner David E. Salzman lesz.
 • Arden Cho (Kira) kiszáll a Teen Wolf-ból, illetve úgy pontosabb, hogy nem tér vissza a 6. évadra, legalábbis készítői döntésnek tűnik – a színész ebben a videóban jelenti be a hírt.
 • A Showtime elkaszálta az Episodes-ot, a már berendelt 5. évad lesz az utolsó, ami 2017-ben érkezik.
 • A BBC elkaszálta a The Musketeers-t, a már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
 • Az ITV pedig a Jericho-t kaszálta el.
 • A Netflix 07.01-jén mutatja be a Marco Polo S2-t, és 11.04-én a The Crown-t. Nem tudom, ez jelent-e valami pluszt, de mindkettőnél kiemelik, hogy 4k-ban is nézhetőek lesznek.
 • A The Crown állandó szereplői: Claire Foy, Matt Smith, John Lithgow, Victoria Hamilton, Jared Harris, Vanessa Kirby és Dame Eileen Atkins.
 • A Rectify 4. évadja majd ősszel érkezik a Sundance Channel-re.
 • Az Odd Mom Out 2. évadja pedig 06.20-án kezd a Bravo-nál.
 • Sera Gamble és John McNamara, a The Magicians vezetői írói, beszélnek az évadzáróról. Itt is.
 • Jenna Bans, a The Family készítője, beszél a legutóbbi epizódról.
 • Az NCIS Washington-ban forgatott egy idei epizódjához jelenetet, és sajtóhírek szerint Michelle Obama fog vendégeskedni a sorozatban.
 • Állandó szerep: David Wenham – Marvel’s Iron Fist,
 • Vendégszerep: Annet Mahendru – Tyrant (visszatérő), Drew Barrymore, Blythe Danner – Odd Mom Out, Nathan Darrow, Scott Lawrence – Rectify (visszatérő), Sebastian Roche – The Man In The High Castle (visszatérő)
 • Interjú: Kőhalmi Zoltán (Showder Klub), Antony Root (az HBO Europe saját gyártású tartalmaiért felelős vezetője – magyarul), Rhea Seehorn (Kim – Better Call Saul), Rob Thomas (az iZombie készítője), John Rossiter (a Sony Pictures Television regionális igazgatója – magyarul),
 • Mostantól bárki előfizethet a MyTV-re és az HBO GO-ra a Telenornál – utóbbihoz nem kell HBO-előfizetés sem. A teljes közlemény a részletekkel itt olvasható.
 • Troian Bellisario Pretty Little Liars-epizódot fog rendezni, a 7×15-öset.
 • Gavin Polone, a Gilmore Girls egykori készítője beperelte a Warner-t 195 ezer dollárra, mondván, hogy régi szerződése alapján minden egyes részért 32 500 dollár illeti őt, a Netflix-es rebootért azonban nem kap semmit. A szolgáltató ezt azzal magyarázza, hogy a mostani GG nem sorozat, és nem országos adón megy.
 • Készítői szerződés: Michelle Nader – Warner Tv (2 év)

35 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2016. 04. 12. 09:39

“Nem tudom, ez jelent-e valami pluszt, de mindkettőnél kiemelik, hogy 4k-ban is nézhetőek lesznek.”
Jelent bizony :) Még ha nem is nézem ezt a két sorozat, egy jó irány kezdete a dolog :)

zso - 2016. 04. 12. 09:41

A TV2 nem tudom mit várt az Elementary-tól, hiszen ezeket a részeket az AXN már hónapokkal ezelőtt leadta szinkronizálva. Így már azok is látták mostanra, akiket szinkronosan érdekelt…

winnie - 2016. 04. 12. 10:05

zso: “Így már azok is látták mostanra, akiket szinkronosan érdekelt…”

és a tv2-n csak azok nézték (jóval többen, mint az axn-en), akiket nem érdekelt?:) múlt héten például 200 ezren. attól eltekintve, hogy a tv2 országos csatorna, axn-je pedig nincs mindenkinek, még egy bukás is sokkal több nézőt fog vonzani, mint a legtöbb kábeles sugárzás.

az, hogy mennyire nincs kihatással egy kábeles sugárzás a számokra, jól mutatja, hogy az rtl még mindig sikerrel adja (mint ahogy mindig is sikerrel adta) a viasaton agyonismételt Helyszínelők-sorozatokat, vagy éppen az axn-es gyilkos elméket, vagy akár az rtlii-es glades-et. de a dunán is több százezren nézik a hawaii five-ot, ami ment máshol – egyébként fordítva is működik, a coolon az rtl-es dr. csont a legnépszerűbb sorozat, amit további ismétlések követnek, és még véletlenül sem például a blindspot.

Sirocco - 2016. 04. 12. 10:05

The Musketeers kasza várható volt. A könyv 2 gonosztevőjét már ki lőttek. Nincsen több ebben a storyban így ebbe a BBC költségvetésben. Egy komolyabb budget-el és komolyabb történet vezetéssel lehetett volna csak tovább húzni. De ez egy lazább feldolgozás és jól is állt neki a hibái ellenére. Ez a 3 évad egy szép kerek történetet add majd ki.

Azt lehet tudni hogy a kasza tudatában forgatták le a 3. évadot vagy csak most döntöttek?

LaCRossE - 2016. 04. 12. 10:14

Kira már az ötödik évadban is elég felesleges volt, és az ő szála sok vizet nem is zavart, szóval nem baj, hogy nem tér vissza a 6. évadra. Amúgy is unalmas volt állandóan a részenkénti kötelező zene alatti enyelgést nézni, ami közte és Scott között ment.

Meglepő hír, hogy elkezdik már idén forgatni a The Defenderst, mikor még az Iron Fist időpontját sem tudni. Eddig úgy tippeltem volna, hogy Iron Fist 2017 eleje, The Defenders 2017 vége, de így akár még az is lehet, hogy az Iron Fistet betolják még év végére december-november környékére, a The Defenders meg jön mondjuk április-május környékén. :)

BotondB - 2016. 04. 12. 10:19

winnie: küldtem Outlander írást :)

AJ - 2016. 04. 12. 10:23

zso, winnie

A Sherlock és Watson, de úgy általában minden esti TV2-s sorozat nagy bukás köszönhetően a Hal a tortán hathatós “segítségének”. Persze, nem újkeletű a dolog, és nem is értem, a premier NCIS után miért ismételt NCIS lesz adásban, de talán ezért sem néznek náluk az emberek sorozatokat.

A Sherlock és Watsont a teljes lakosságban a vele egyszerre adott Laura rejtélyei, egy Duna TV-n vetített, kifejezetten alacsony nézettségű sorozat is verte, és ez már a kínos kategória. Az Elementary jól kezdett idehaza, de valahogy sikerült “elrontani”, de látva, de látva, hogy a CBS-en se csillog már régi fényében, talán a magyar számok sem meglepőek.

vev - 2016. 04. 12. 10:24

A Teen Wolfban a főszereplőt kéne már lecserélni és akkor esetleg lenne értelme még folytatniuk.

winnie - 2016. 04. 12. 10:29

aj: persze, a bukás tényét nem vitatom, amikor én írtam a nézettséget, akkor nagyon durva számokat kapott, de ez persze minden esti tv2-esre igaz valóban.

dzsiaj - 2016. 04. 12. 10:47

“Eddig úgy tippeltem volna, hogy Iron Fist 2017 eleje, The Defenders 2017 vége, de így akár még az is lehet, hogy az Iron Fistet betolják még év végére december-november környékére, a The Defenders meg jön mondjuk április-május környékén. :)”

Jó lenne, de nem feltétlenül, főleg, ha a Netflix ragaszkodni akar az elképzeléséhez, miszerint max. évi 2 Marvel-sorozatot adnak ki.

Itt valószínűbbnek látom a logisztikai okokat: a bagázs most van nagyjából egyben, hiszen Cox és Colter nemrég fejezhették be a forgatást, Ritternek rendelkezésre kell állnia a Jessica Jones s2 miatt, Vasökölt pedig mostanában találták meg Finn Jones személyében, még egy ilyen alkalom nem nagyon lesz.

Az eredeti- évenkénti- ütemtervet amúgy sem tartottam kivitelezhetőnek: nonszensz, hogy pl. 2014-ben leforgatják a Daredevil s1-et, majd azt mondják Charlie Cox-nak, hogy legközelebb pedig 2018. szeptemberében találkozunk a Defenders forgatásán.

Sorozatgyilkos - 2016. 04. 12. 10:58

Winnie, a Coolon többen nézik a Bones-ismétlést, mint A mentalista-ismétlést?

Sorozatgyilkos - 2016. 04. 12. 11:00

Telenornál 2500 az HBOGO és a komplett csomag 6000 Ft? Ez így nagyon drága, pedig HBOGO HBO-előfizetés nélkül nem rossz ötlet.

heidfeld - 2016. 04. 12. 11:13

Ha olyan trehányul végezném a munkám, ahogy a Tv2-n akik a sorozatokért felelősek, már 200 alkalommal kirúgtak volna..
Kár az ‘Episodes’ -ért, az 5 résztől iszonyat jó.

Ambriel - 2016. 04. 12. 12:09

@Sirocco Azt olvastam, hogy a kasza tudatában forgatták le a 3. évadot. Egyébként igazad van. Fáj a kasza, mert az egyik kedvenc sorozatom, de 3 évadnál nem kell tovább húzni. Így lesz szép, csak lehetne már premierdátum is.

dragon1986 - 2016. 04. 12. 12:20

Arden Cho youtube-s szerepleset birom. Teen Wolfban meg nem lattam, igy tobb ideje lesz youtube-ozni. :)

Éva - 2016. 04. 12. 12:32

Nyilván nem Arden Cho vagy Kira karakterének hibája, hogy annyira ellaposodott ez a szál.

Az egész sorozat egy unalmas káosz lett az ötödik évadra, szégyen, hogy egy remek színésznővel és az általa elérhetővé vált ázsiai mitológiával ennyire nem tudtak már mit kezdeni.

Meg kéne gondolni, hogy van-e értelme újabb és újabb szereplőket behozni, ha csak annyi a cél, hogy eltáncoltatjuk őket és smárolnak Scottal, és már mehetnek is a süllyesztőbe.

Tudom, Kira a 3. évad óta itt van, de látványosan nem tudtak vele mit csinálni már vagy két éve.

Na mindegy. A 6.évad remélhetőleg nem VÉGIG a vak sötétben fog játszódni, mert már nem láttam semmit az unalomtól és a feketeségtől.

Dave - 2016. 04. 12. 12:40

Jövőre jön csak az Episodes? Nebasszameg. Ja persze mert Leblanc topgírezik. :(

LaCRossE - 2016. 04. 12. 12:50

dzsiaj: igazat adok neked, de szerintem el fog térni a Netflix az évi 2 Marvel sorozattól és át fog állni a háromra. Daredevil második évad lement, én a harmadik berendelését is valószínűnek tartom, ott a Jessica Jones, ami jön a második évaddal, és a Luke Cage, illetve az Iron Fist is ott van, na meg azokból is ki lehet nézni a folytatást. A Netflixnek számolnia kell azzal, hogy a Marveles sorozatok nem egy évadosak lesznek, viszont az meg nem jó, ha két évente fogunk kapni 1-1 évadot belőlük.

Szóval szerintem a leglogikusabb lépés az évi (maximum, de nem feltétlenül) három Marvel sorozat lenne, akkor több mozgásterük is lehetne.

winnie - 2016. 04. 12. 12:55

Dave: szerintem azon már túl van, legalábbis most forgatnak. de neki pilotja is van a cbs-en.

ákos - 2016. 04. 12. 13:49

Episodes :(

clegane - 2016. 04. 12. 15:34

aj szegény Louis CK! mondjuk nem csoda hogy promózatlanul nem nézik elegen a sorozatát. de igazából nem is úgy néz ki mint ami sokba került, berakni egy kamerát egy kocsmaasztalra aszinném jobban megtérül.

winnie - 2016. 04. 12. 15:39

clegane: azért a technika, stáb meg effélék (nem fog mindenki ingyen dolgozni rajta), az infrastruktúra viszi a pénzt.

fireblade - 2016. 04. 12. 15:43

Episodesért nagy kár, nekem nagyon bejött..
fene bele minden ilyen kedvencemet törölnek..ilyen volt a The Brink is..
:(:(

Lengabor - 2016. 04. 12. 15:50

Sorozatgyilkos: a 18-49 évesek körében igen.

Dr. Csont (Cool): 151 482 (9,9%) – 2016. március 22.
A mentalista (Cool): 122 215 (7,7%) – 2016. március 22.
Rejtjelek (Cool): 119 959 (7,5%) – 2016. március 24.

Dr. Csont (Cool): 116 614 (7,5%) – 2016. március 30.
Rejtjelek (Cool): 103 526 (6,4%) – 2016. március 31.
A mentalista (Cool): 101 484 (6,6%) – 2016. március 30.

Dr. Csont (Cool): 120 189 (7,6%) – 2016. április 6.
A mentalista (Cool): 91 210 (6,5%) – 2016. április 8.
Rejtjelek: 85 427 (5,5%) – 2016. április 7.

Kissur - 2016. 04. 12. 15:58

A modern család minden évben ilyen gyorsan szokott jönni, vagy most a Comedy Central miatt belehúztak?

clegane - 2016. 04. 12. 16:00

még a Louis sorozatához annyit hogy én lelkesen megvásárolgattam hetente a részeket a honlapjáról, de simán abbahagytam az 5. rész után mert ki volt írva a végére hogy “end of part 1” vagy micsoda.
múlt héten derült ki számomra hogy van tovább is!
legalább azoknak írhatna emailt hogy van új rész akik a korábbiakat vásárolták XD de még csak az se. na majd most. pl szerintem a Netflix lehet h megvenné tőle, én azt tanácsolnám neki kérdezze őket.

bopeti02 - 2016. 04. 12. 16:26

04.22-én lesz a Modern Család 7×13.

bopeti02 - 2016. 04. 12. 16:39

Kissur:
Eddig nyáron jött mindig a folytatás, szóval most valóban belehúztak. Hogy mi miatt, azt nem tudom.

bélabá - 2016. 04. 12. 18:47

Episodes-t sajnálom, nagyon jó kis sorozat volt.

Jackdaw - 2016. 04. 12. 20:16

A Musketeers-kasza nagy szívfájdalmam, bár sajnos várható volt. Remélem, szép befejezést kapunk :(

wyn - 2016. 04. 12. 20:38

fáj a szívem a musketeersért, de erre már fel voltunk készülve és nagyon remélem, hogy tudták, hogy itt lesz a befejezés és rendesen le tudták zárni (szerintem tudták, már december óta suttog a kaszáról mindenki, a színészek tweetjei miatt).

joshua7 - 2016. 04. 12. 21:40

Episodes kaszája kissé megütött. A fenébe…

MP - 2016. 04. 12. 22:41

félreértés ne essék, nem akarok itt belemenni az eredeti nyelv-szinkron hitvitába, de nem csoda hogy az elementary nem megy jól azzal a szutyok szinkronnal. plusz ahogy előttem is írták, amerikában sem produkál már túl jó számokat sajnos.

winnie - 2016. 04. 13. 04:55

MP: és, ha az axn-en jól szerepel a sorozat, amit egyébként is sokkal, de sokkal többen néznek és szeretnek szinkronnal, mint eredeti nyelven? ők azok, akiknek lehet adni a véleményére, mert általában (tisztelet a kivételnek) a szutykozók nem néznek meg 5-10 részt a szinkronnal, hogy véleményt mondhassanak.

amellett, hogy a nézők 99%-a nem jó/rossz, hanem van/nincs skálán ítéli meg bármilyen szinkront, itthon olyan még nem volt valami a szinkron minősége miatt másképp szerepelt volna. ld. a sok “rossz szinkronú” (egyébként nem rossz, csak pár ember szerint annak tartott) siker.

mondjuk, ha szinkron, akkor el kell választani a hangokat és a fordítást, mert így félreérthető.

Denisa - 2016. 04. 13. 11:38

Szomorkás vagyok, Teen Wolf – Kira kiírása :( Persze várható volt, hogy mellékvágányra teszik, na de ennyire?! Pont most kezdett izgalmas lenni. Annyi de annyi potenciál lenne benne…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz