login |

Mindy Kaling @ Stephen Colbert

2016. 04. 12. 13:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, talkshow, video, ,

Ha már visszatért a The Mindy Project: a minap Mindy Kaling volt Stephen Colbert vendége a The Late Show-ban (csak szerintem egyre unalmasabb a talkshow? és nemcsak az interjúk…), és ott arról is beszélgettek, hogy utóbbi vendégszerepelt a komédiában – majd pedig a tovább mögötti videós bizonyítékokkal támasztották alá, hogy a másik mennyire nem viselkedett professzionálisan a forgatás közben.

2 hozzászólás Ne habozz!

GyMate - 2016. 04. 12. 16:24

Egy kicsit off-topic (a videó aranyos):
Múlt héten New Yorkban jártam, és sikerült bejutnom egy Late Show tapingre (Matthew Perry/ Nick Offerman voltak a vendégek). Ha érdekli a sorozatjunkie-olvasókat, szívesen írok élménybeszámolót! (Bár ha jól emlékszem, pont a Late Show-ról már volt, szóval ez lehet, hogy uncsi így.)

winnie - 2016. 04. 12. 16:40

GyMate: dehogy uncsi:) engem mindenképp érdekelne, még akkor is, ha nem mondana újat, de tippre minden eset más és más, biztos, hogy akadnak nagyon érdekes momentumok. a színfalak mögé pillantani mindig fun.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz