login |

Hírszerda – Man Seeking Woman 3. évad! When Calls The Heart 4. évad!

2016. 04. 13. 09:03 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A New Girl 6. évados berendelése megvolt?
 • Mai magyar premier: Parányi varázslat: A család (tippre ez még nem volt itthon a tévéfilmek közül)
 • Premier: Game of Silence S1, The Tunnel S2, Living with Funny S1, Idiot Test S3, The Last Alaskans S2 + Finálé: iZombie S2 (dupla!), The Real Housewives of Beverly Hills S6, Chrisley Knows Best S4 (tavaszi), Tosh.0 S8 (tavaszi), Not Safe with Nikki Glaser S1 (tavaszi), This Is Not Happening S2 + kikerült a Legends of Tomorrow – 1×11
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 05.28 Kirby Buckets (Kirby Buckets) 1. évad
 • Egy 25 éves brooklyn-i férfi 94 órás darálással Guiness rekordot állított fel. A nézett sorozatai: Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Battlestar Galactica, Twilight Zone, Bob’s Burgers és Adventure Time. Az eddigi hivatalos rekord 92 óra volt.
 • Malcolm Goodwin (Clive) beszél az iZombie évadzárójáról. Itt is.
 • Mindy Kaling, a készítő-főszereplő, pedig a The Mindy Project visszatéréséről beszél. Itt is.
 • Az új Top Gear a Netflix-en kerül forgalmazásra nemzetközileg.
 • A Broadchurch 3. évadjára visszatér s David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker és Andrew Buchan, új szereplőnek pedig érkezik Julie Hesmondhalgh, Georgina Campbell, Sarah Parish, Charlie Higson és Mark Bazeley. A történet ezúttal egy szexuális bűncselekményben folytatott nyomozásról fog szólni. A 3. évadot utolsó fejezetként emlegetik, de ez nem biztos, hogy kaszát jelent, csak azt, hogy ez a gárda nem nagyon fog visszatérni már.
 • Whitney Cummings HBO-ra tervezett komédiája (bővebben róla itt) az A Lot címet kapta, és megvan a berendelt pilot szereplőgárdája is: Whitney Cummings, Lucy Punch, Brett Goldstein, Jenn Tullock és Krystal Smith.
 • Kelly Reilly lehet a főszereplője az ITV nagyszabású, i.sz. 43-ban játszódó sorozatának, a Britannia című drámának – bővebben róla itt. A rendező is megvan, Kari Skogland lesz.
 • A Survivor 33. és 34. évad Fiji-n fog forogni, illetve az elsőt talán már el is kezdték forgatni. A lényeg, hogy az egyik klasszikus, új játékosos lesz, míg a másik ismét egy visszatérős, afféle ‘second chance’ szezon, azonban most nem a közönség fog szavazni. Itt egy lista a szóbajövő játékosokról, akik közül kiválasztják a szereplőket.
 • A Tribune Media megvette a TelevisionWithoutPity hogyvoltos weboldalt, és elvileg fel fogják éleszteni – egy üzenet a site-on ugyancsak erre utal.
 • Új sorozat: Tin Star – Sky Atlantic, angol, készítő: Rowan Joffe, főszereplő: Tim Roth és Christina Hendricks (még nem 100%, tárgyalnak velük). Bűnügyi dráma egy elszigetelt hegyi faluban, melyben elég sok migráns olajmunkás él. Az itteni rendőrfőnök megpróbál gátat vetni a bűnözési hullámnak, s eközben elég csúnya dolgok áldozatává válik, aminek hatására önpusztító életmódba kezd és egy kíméletlen alteregót ölt magára.
 • A FOX 04.24-éről kikapta a Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life-ot, ami nem jó előjel.
 • Az FXX berendelte a Man Seeking Woman 3. évadját, 10 részt.
 • A Hallmark berendelte a When Calls The Heart 4. évadját.
 • Lehet, hogy csak trollkodás, de az Adult Swim indított egy ilyen oldalt, ami egy petíció a Metalocalypse visszahozására – a csatorna, ha érkezik legalább 25 aláírás, ugyancsak odakanyarítja a nevét a fecnire. Ja, és közben élőben lehet nézni a faxok érkezését, és szemetesbe hullását. Hivatalosan a sorozat státusza nem változott egyébként.
 • Interjú: Samantha Bee (Full Frontal), Jane Krakowski (Mrs. Vorhees – Unbreakable Kimmy Schmidt), Jason Jones (Nate – The Detour), Matt Warburton (a The Mindy Project showrunnerje), Gale Anne Hurd, Natalie Chaidez és Britne Oldford (a Hunters producere, készítője és főszereplője)
 • Jama Williamson ki lett emelve állandó szereplőnek a School of Rock 2. évadjára.
 • Pilotszerep: Adam Long – When The Street Lights Go On (Hulu),
 • Vendégszerep: Betty White, Jane Leeves – Crowded, Sandrine Holt, Griffin Dunne, Tom Pelphrey, Fisher Stevens – Law & Order: SVU, Tony Curran – Elementary (2 rész), Tom Amendes – Arrow, Carla Gallo – Bones,
 • Új sorozat: Redwater – BBC, 6 rész, angol, az Eastenders című napi szappanopera spinoffja Kat és Alfie (Jessie Wallace és Shane Richie) karaktere köré, akik a címbéli kikötői faluba érkeznek, hogy megtalálják a nő rég elveszett fiát. A kutatásuk a falusiak titkait is felszínre hozza. Egy afféle könnyedebb, humorosabb Broadchurch-öt kell elképzelni. Szereplők: Fionnula Flanagan, Maria Doyle Kennedy, Ian McElhinney, Angeline Ball, Peter Campion, Stanley Townsend. Rendező: Jesper Nielsen.
 • A Travel Channel berendelte a Mysteries at the Museum 11. évadját.

16 hozzászólás Ne habozz!

Junkie2015 - 2016. 04. 13. 09:19

Hetfon mar írtad a Family Guy premiert!

AJ - 2016. 04. 13. 09:27

winnie

A Family Guy szerintem nem premier lesz, mert ez a Comedys 13. évad és az, ahogya néztem már volt adásban. Az eredeti 13., ami nálunk 14. lesz, és a The Simpsons epizóddal kezd, és nem az van az a tévéműsorben feltüntetve, de ha tudsz valamit, amit én nem, akkor szólj :D.

Flanker - 2016. 04. 13. 09:42

Az új Top Gear a Netflix-en kerül forgalmazásra nemzetközileg.
Akkor itthon se a Viasat fogja majd adni? (most szombaton még az előző évad jön)

cukorka - 2016. 04. 13. 09:56

A Life in pieces második évados berendelése nagyon elhúzódik, ez gondolom nem sok jót jelent ugye? Pedig nagyon nagy kár lenne érte…..

winnie - 2016. 04. 13. 09:58

cukorka: májusban lesznek a berendelések, igazából nem jelent semmit, hogy most még nincs hír. az, hogy valami már korábban megkapja, egy dolog, de például a cbs még egy újoncáról sem nyilatkozott.

DennyKeh - 2016. 04. 13. 10:17

Winnie: Ahogy néztem idő előtt kijött a Legends of Tomorrow új része, ami már letölthető is.

winnie - 2016. 04. 13. 10:22

igen, akartam is írni. köszi

Lemoni - 2016. 04. 13. 12:12

Reméltem, hogy a Britannia Boudicca történetet nem a Beowulf-ot rettenetesen elcsesző ITV kapja, hanem egy HBO vagy Starz féle csatorna. De látván, ki lesz a rendező, talán mégis van remény. A másik aggodalmam Kelly Reilly, a True Detective-ben a legrosszabb színészi alakítás volt az övé.
Man Seeking Woman 3. évadnak örülök :)

GyMate - 2016. 04. 13. 12:13

A TelevisionWithoutPity visszatérése csodálatos hír.

Edrick - 2016. 04. 13. 15:36

OFF: van valami különösebb oka annak, hogy a jobb oldali sáv jóval lentebb kezdődik a szokásosnál, és helyette egy nagy fehér semmi van, vagy ez csak nálam van így, és itt van gebasz?

DennyKeh - 2016. 04. 13. 15:46

Edrick: Most, hogy mondod nálam is. Eddig észre se vettem.

winnie - 2016. 04. 13. 15:56

edrick: valami reklám mérete lehet rosszul beállítva, mindjárt megnézzük.

erika - 2016. 04. 13. 17:01

hogyhogy már most kijött a Legends of Tomorrow?

Thomas - 2016. 04. 13. 17:19

Semmi komment a 94 órás darálásról? Azt hittem, a fele erről fog szólni:) Akkor senki sem szeretné megdönteni? :D

Edrick - 2016. 04. 13. 17:54

@winnie: köszönöm! :)
@Thomas: ha izé amikor túljutok az érettségin, én komolyan mondom megpróbálom :D

Desmond Wallace - 2016. 04. 13. 18:35

“Egy 25 éves brooklyn-i férfi 94 órás darálással Guiness rekordot állított fel.”

Túlélte?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz